Poster by Request !

Για να κάνουμε την επικοινωνία μεταξύ μας πιο διαδραστική και δυναμική σκέφτηκα να ξεκινήσουμε το "Poster by Request".

Τι θα κάνουμε; Ο καθέ επισκέπτης του ιστολόγιου που επιθυμεί να δει την αφίσα των αγώνων που συμμετείχε ο ίδιος, κάποιος συγγενής ή φίλος θα μπορεί να αφήνει στα σχόλια αυτής της ανάρτησης την παραγγελία του με χρονολογία, κατηγορία και τόπο τέλεσης αγώνα και θα του στέλνω στην ηλεκτρονική του διεύθυνση τη φωτογραφία με το πόστερ. Ανά έξι περίπου παραγγελίες θα ανεβάζω μια ανάρτηση με τις αντίστοιχες αφίσες. Υπάρχουν πόστερ από όλα σχεδόν τα ΠΠ από το 1879(!!!) και εντεύθεν, κάποιων Ολυμπιακών λεμβοδρομιών, meeting, αλλά δυστυχώς όχι Βαλκανικών αγώνων και Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Για τους μη εξοικειωμένους με τα σχόλια να πω ότι απλά πρέπει να πατήσουν τα "σχόλια" στο κάτω μέρος της ανάρτησης και μετά αφού γράψουν το όνομά τους ή κάποιο ψευδώνυμο να αφήσουν την παραγγελία (ή οτιδήποτε άλλο θελήσουν).

Για αρχή ανεβάζω την υπέροχη αφίσα του Πρωταθλήματος Ευρώπης, το 1912 στη Γενεύη.


3 σχόλια:

  1. 6 πόστερ είναι πολλά πρέπει να να κάνεις πόστ ανά 2 διότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις πρόκειται περί έργων τέχνης. Ριξε για μένα μια προκαταβολή match de seniors 1989 Amsterdam,και 1991 Ναρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την αφίσα του 1912 μπορεί κάποιος να καταλάβει τους κανονισμούς της εποχής,για παράδειγμα ο πηδαλιούχος πρέπει να είναι ψηλότερος απο τος κωπηλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορείς σε παρακαλω να μου στείλεις τις αφισες ΠΠΑΓΕΒ 1991 Βιεννη και ΠΠΕΝ εγμπελετ 1990

    ΑπάντησηΔιαγραφή