Ραντεβού το Σεπτέμβριο ! (Με τους κινηματογράφους)

Όχι, τα πράγματα δεν είναι τόσο πια τραγικά, αλλά όσο να'ναι μια "μουργελίτιδα" σε όλους μας φέρνει η ζέστη! Τα παραπάνω, βέβαια, δε σημαίνουν ότι θα μείνουμε ανενεργοί όλο το καλοκαίρι, απλώς η συχνότητα των αναρτήσεων πιθανόν να μειωθεί και να περιοριστεί στα νέα του αθλήματος.

Με το τέλος του Ιούνη λήγει και αυτή η χρονιά υπό την έννοια ότι όλοι μας, άλλοι τώρα, άλλοι σε λίγο ξεκινάμε διακοπές. Για το ιστολόγιο αυτό αλλά και για όλη τη κωπηλατική οικογένεια η χρονιά επιφύλαξε πολλές ειδήσεις, με την ένταση να κορυφώνεται στο τέλος της, αφού η διαδοχή συναισθημάτων με τον αποκλεισμό Τσάμη, τη μη πρόκριση που έγινε σε 24 ώρες πρόκριση του Χρήστου, θύμισε σενάριο χιτσκοκικού θρίλερ.
Φυσικά, μας περιμένουν κι άλλα νέα από τους επερχόμενους ΟΑ στο Πεκίνο, το Πανελλήνιο των Παίδων στα Ιωάννινα, το U23 στο Βραδεμβούργο της Γερμανίας και το ΠΠΕΝ + ΕΒ στο Linz/Ottensheim της Αυστρίας και φυσικά από το Πανευρωπαϊκό στο Μαραθώνα, στα οποία ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε ξανά κάποιο μετάλλιο.
Όσον αφορά την ενεργό συμμετοχή των επισκεπτών, από το δικαιολογημένο λήθαργο των πρώτων ημερών άρχισε να διαφαίνεται κάποια ελπίδα με το πέρασμα του χρόνου. Διαβάζουμε με ικανοποίηση τα συνεχή σχόλια και την κριτική σας, ώστε εκτός από την ειδησεογραφική του πλευρά, αυτό το ιστολόγιο να γίνει και βήμα απόψεων, προτάσεων και -γιατί όχι- αντιπαραθέσεων. Αυτά μας δίνουν κίνητρο να συνεχίζουμε και να μη βαρεθούμε :-)

Την ώρα λοιπόν που η δύση στέλνει τα παιδιά της σε κάποιο από τα αναρίθμητα rowing summer camps και εμείς θα παλεύουμε με τα "καλόπαιδά" μας με τα μπρατσάκια και τους αναπνευστήρες στις πολυπληθείς παραλίες, σας ευχόμαστε καλό κωπηλατικό καλοκαίρι,



να προσέχετε όμως τα κύματα,



να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα προκύψει,



αλλά προσέξτε τις υπερβολές,



γιατί αλλιώς σας βλέπω μέλη στο
GLRF !!! :-))))))))

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου