Μετά τον αποκλεισμό του Τσάμη, στο Σκιφ εναποθέτει τις ελπίδες του ο Χρήστου

10/06/2008
Στο Πόζναν τρία πληρώματα

Στο Πόζναν της Πολωνίας βρίσκονται από σήμερα τρία ελληνικά πληρώματα προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Πεκίνο από την τελική προολυμπιακή ρεγκάτα που διεξάγεται στην πόλη της Πολωνίας από 15-18 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα στην τετράκωπο άνευ την βαριά θα αγωνιστούν οι Τσίλλης - Τζιάλας - Τσιομπανίδης - Γαβριηλίδης, στην τετράκωπο την ελαφριά οι Γκουντούλας Α. – Γκουντούλας Ν. - Παππάς - Κουλουρίζος και στο σκιφ ανδρών ο Γιάννης Χρήστου.

Στο αγώνισμα της τετρακώπου ελαφρών βαρών μετέχουν 12 πληρώματα και θα πάρουν την πρόκριση οι δυο πρώτες βάρκες του τελικού. Στην τετράκωπο τη βαριά μετέχουν δέκα πληρώματα και προκρίνονται επίσης δυο ενώ στο σκιφ των ανδρών τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού παίρνουν μέρος 18 αθλητές και προκρίνονται μόλις οι τρεις πρώτοι.

Η ελληνική κωπηλασία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία δυο πληρωμάτων στο Πεκίνο των διπλών σκιφ ελ. βαρών ανδρών και γυναικών με τους Πολύμερο-Μούγιο και Μπισκιτζή-Τσιάβου.

Συνολικά στην Ολυμπιακή ρεγκάτα του Πεκίνου θα λάβουν μέρος , όπως και στην Αθήνα 550 αθλητές, 358 άνδρες και 192 γυναίκες.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Πόζναν είναι ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννης Καρράς, ενώ το προπονητικό τιμ στελεχώνουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης και Γιώργος Κουρκούμπας.
Πηγή: www.kopilasia.gr (ΕΚΟΦΝΣ)


Εμείς ευχόμαστε σε αθλητές και προπονητές ότι καλύτερο.

2 σχόλια:

  1. Εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο να παιρνεις πρωταθλήματα χωρις να βάζεις γκόλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Βάζανε τον Κόκαλη από την αρχή θα απέλυε το ΕΣΚΑΝ και θα καθάριζε.
    Εδώ πανε να μας πουν οτι έχουν ομάδα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή