Ο "κακός" ρώτησε.

Όπου "κακός" ο αναγνώστης του ιστολογίου με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα έως τώρα, με θέση κι άποψη. Ακολουθεί το ερώτημά του. Ψηφίστε ελεύθερα:

Το ερώτημά μου αναφέρεται στη Ολυμπιακή πρόκριση:
Γιατί η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ στις 10/6/2008 αναφέρει ότι την 4-LW αποτελούν οι Γκουντούλας - Γκουντούλας - Παπάς - Κουλουρίζος και τελικά με ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ επίσης μαθαίνουμε ότι την 4-LW αποτέλεσαν οι Γκουντούλας - Γκουντούλας - Κουρκούμπας - Κουλουρίζος? Τί μεσολάβησε άραγε?


7 σχόλια:

  1. Είχα την εντύπωση τα περί "μπάρμπα"κτλ ήταν φαινόμενα της δικιάς μου εποχής και τώρα με τον ιταλό υπάρχει αξιοκρατία.Τελικά μ`αυτό το blog που κάνατε-θερμά συγχαρητήρια-νομίζω πως θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα πολλές αλήθειες,μυστικά που μόνο λίγοι τα γνωρίζουν,ακόμα και..."άπλυτα"...Αν και δεν πιστεύω να ιδρώνει το αυτί κανενός, όμως σίγουρα κάτι μπορεί να ωφελήσει αυτή η προσπάθεια.
    Και κάτι ακόμα.Δεν φταίει κάποιος αθλητής αν ο πατέρας του είναι ομοσπονδιακός προπονητής αρκεί ο ίδιος να αποδείχνει διαρκώς την αξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιοκρατία φίλε δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει.Εδώ γίνονται μουσαφεζιές στα σωματεία και δεν θα γίνονται στην Εθνική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. declaration:
    Για όποιον δεν έχει καταλάβει η ψηφοφορία δεν είναι του blog αλλά αναγνώστη του και ως εκ τούτου δεν απηχεί απόλυτα τις απόψεις του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @mctsou
    Όπως καταλαβαίνεις όμως απηχεί τις απόψεις των αναγνωστών του blog.
    Άλλωστε εσύ με προκάλεσες να γίνω "κακός" και να θέσω ένα "κακό" ερώτημα.
    Πάντως άμα θέλεις μπορώ να γίνω και πιο "κακός" και περιμένω τα σχόλιά σας επί της ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ κακός
    Σχόλια επί της ουσίας δεν μπορούμε να κάνουμε, μια και δεν γνωρίζουμε τις ίντριγκες της εποχής. Όταν ήμασταν αθλητές γνωρίζαμε ή τουλάχιστον είχαμε άποψη για τα πάντα.
    Τώρα όμως μόνο οι εν ενεργεία αθλητές ή προπονητές μπορούν να γνωρίζουν, γιατί αυτοί τα ζουν στο "πετσί" τους.
    Εμείς παρακολουθούμε από απόσταση και απολαμβάνουμε την ενημέρωση που με τα σχόλιά σας μας παρέχετε!
    Και σας ζηλεύουμε που έχετε ένα βήμα να πείτε τον πόνο σας, να "κράξετε" και να σχολιάσετε τα σύγχρονα "κακώς κείμενα" του αθλήματος. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε και όλα τα κόλπα των δυνατών της εποχής έμεναν κρυφά και ατιμώρητα (όργια με αλλαγές ηλικιών, "βυσματικές" επιλογές στις εθνικές ομάδες κλπ, γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται, να μια καλή ιδέα να "ξεφωνήσουμε" κι εμείς τα παλιά για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι).
    Γι'αυτό και σας ενθαρρύνουμε με τον mctsou να συμμετέχετε, να σχολιάζετε ελεύθερα και όσες φορές θέλετε, να γίνετε πάρα πολλοί, να δυναμώσει το ιστολόγιο, ώστε τα "λαμόγια" να'χουν το νου τους.
    Μόνο να γράφετε με κάποιο ψευδώνυμο, please, να μην μπερδευόμαστε!
    Τώρα αν κάποιο χρησιμοποιήσουν τα σχόλια για να αδικήσουν ή να εξυπηρετήσουν προσωπικές σκοπιμότητες ή αντιπάθειες, τι να κάνουμε όλα μες'το παιχνίδι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ κακός
    Είπαμε να γίνεις κακός και συ επέλεξες να γίνεις κάκιστος,περίμενα μια δημιουργική κακία να αφήνει κάτι όχι όμως να πατάει σε εικαζόμενη ανθρώπινη αδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @κακός
    31 ψήφοι δεν είναι και μεγάλη απήχηση (αν μετρήσεις και τις διπλές)μήπωσ λείπει το ερώτημα που θέτει ο ανώνυμος στο ποστ (Στο παρά πέντε) εκείνο για τους Ιρλανδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή