" ΠΟΥ;;;;;"

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

1. Γράψτε στα σχόλια μια πόλη που να ανταποκρίνεται στα στάνταρτ που έθεσε ο "κακός" http://kopilasia.blogspot.com/2008/06/national-learn-to-row-day.html
2. Γράψτε και όσες πληροφοριές έχετε για την περιοχή πληθυσμό, σχολεία και οτιδήποτε άλλο έχετε .

Εμείς θα τους κάνουμε μικρή εικαστική παρέμβαση και θα τα ανεβάσουμε σε αυτή την ανάρτηση .

Με την ευκαιρία θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή, είτε σχολιάζετε είτε όχι και να σας παρακαλέσω να επιλέξετε και να χρησιμοποιείτε ψευδώνυμο για να υπάρχει μια λογική στις συζητήσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ



Ο δήμος Λευκάδας έχει (πραγματικό) πληθυσμό 10.875 κατοίκους. Στον δήμο περιλαμβάνονται:

Δ.δ. Λευκάδας [ 7.548 ]




12 σχόλια:

  1. Γιαννιτσά - Λουδίας
    Στο Διεθνές προπονητικό κέντρο
    του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών
    βρίσκεται το ιδανικό ποτάμι για την ανάπτυξη της κωπηλασίας στην Ελλάδα.
    Γιαννιτσά: πληθυσμός 42.000
    Η μεγαλυτερη πόλη του Νομού Πέλλας
    Ν.Ο.Γ. Αριστες εγκαταστάσεις και ιδανικές συνθήκες προπόνησης όλο τον χρόνο.
    www.freewebs.com/nog-1
    (το site δεν ειναι 100% ετοιμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι όμως δεν πάει καλά εκεί στα Γιαννιτσά, γιατί από 'κει που πρωταγωνιστούσε ο όμιλος παλιά, τώρα βγαίνει προτελευταίος κι ας έχει τις καλυτερες εγκαταστάσεις και τις ιδανικότερες συνθήκες (και τζαμπέ βάρκες.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ν.θ.
    Ευχαρίστω για την ανταπόκριση σου.
    Η δυνατότητες των Γιαννιτσών είναι από παλία γνωστές ,εγω θυμάμαιενα πιτσίρικο με τον προπονητή του Νίκο να κερδίζει το σκιφ παμπαίδων και τον δάσκαλο να πανηγυρίζει.
    Αλλά σ αυτό το πόστ αναζητούμε περιοχέσ κατάλληλες για νεα σωμματεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε coach μαλλον καποιο λαθος κάνεις, ο ΝΟΓ πρωταγωνιστουσε ποτε στην ιστορια του, ειχε καποιους πολυ καλους αθλητες που εγραψαν την ιστορια τους στην Ελληνικη κωπηλασία (Κουρκουρικης, Καφετζακης και μερικους ακομη) αλλα δεν ηταν ποτε ΝΟΘ, η Καστορια.
    Τωρα ειναι στην καλυτερη του φαση και πιο ανοδικη με πληθωρα νεων αθλητων και πολλες πολλες ΤΖΑΜΠΕ βαρκες (μαγκια μας) οσο για το προτελευταιος μαλλον δεν βλεπεις καλα τα αποτελεσματα γιατι πισω μας, παντα υπαρχουν πολλοι Ομιλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mctsou αν καταλαβα καλα ο Νικος που αναφερεις ηταν πριν απο πολλα χρονια και δικος μου προπονητης και ο δασκαλος ο τοτε προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ν.θ.
    Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση , ο Νίκος ήταν τυπικά και ουσιαστικά ο πρώτος προπονητής του ΝΟΓ και ο δάσκαλος ήταν ο ίδιος ο ΝΟΓ, όχι απλά ο τότε πρόεδρος αλλά ο Ιδρυτής ο μπροστάρης ο μαχητής όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o Δασκαλος σιγουρα ηταν ολα αυτα που αναφερεις και τον εκτιμω προσωπικα αλλα εδω και αρκετα χρονια ο ΝΟΓ συνεχιζει τον δρόμο του με νεους και αξιους ανθρωπους
    που πηραν την σκυταλη απο αυτους που δημιουργησαν τον ομιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε mctsou γιατι δεν υπαρχει καμια αναφορα - αποτελεσματα στην 3η Πανελληνια συνάντηση αναπτυξης στην Κεφαλλονια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ν.θ.
    και έτσι θα έπρεπε να είναι(σχετικά με την νέα γενιά διοίκησης),τι θέση έχειτώρα ο Δάσκαλος στο όμιλο ,φίλος,επισκέπτης ,some kind of epitimos.
    Αργοστόλι ενοείς για τους αγώνες ανάπτυξης, αυτό το έχω αφήσει στην Εκόφνς κανεί πολύ καλη δουλειά στην ενημέρωσητης ιστοσελίδας ---οι αγώνες άρχιζαν Παρασκευη η Σάββατο η ανακοίνωση της Εκοφνς ανεβηκε στη σελίδα την Κυριακή με ημερομηνία Παρασκευής- και ακόμα παραμένει ενω στο μεταξύ εχουν ολοκληρωθεί οι επιλογές και οι δηλώσεις των πληρωμάτων για δυο Παγκόσμια Πρωταθλήματα 30 αθλητες!!! τα οποία τα μαθαίνουμε από την FISA.
    Πάρ'αυτά εαν έχεις αποτελεσματα στείλτα για να τα ανεβάσω.στο epikopos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O δασκαλος δυστηχως διεγραφη απο τον όμιλο, και αφου επιχειρησε ανεπιτυχως να δημιουργησει νεο κωπηλατικο ομιλο ιδρυσε εναν σκοπευτικο ομιλο,
    (ασχετο, πως μπορουμε να αναρτησουμε καποιο σχολιο στο blog)?
    και για τα αποτελεσματα στο Αργοστολι τα εχω αλλα σε εντυπη μορφη, αν τα θελεις δωσε μου ενα φαξ να σου τα στειλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ ν.θ.
    Σχόλιο για τον δάσκαλο δεν θα κάνω ,
    τηλέφωνα και φαξ μέσω blog δεν πρέπει να μοιράζονται,στείλε ένα email στο epikopos@gmail.com και θα στο στείλω εκεί.Θα εννοείς μάλλον ανάρτηση γιατί σχόλια κάνεις και αυτή αρχικά με email στον επίκωπο, υπάρχουν και άλλες δυνατότητες αλλά για αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή