Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ για το παγκόσμιο κύπελλο

22/06/2008
Ενα χρυσό και τρεις τελικοί στο Πόζναν

Με ένα χρυσό μετάλλιο και τρεις συμμετοχές σε τελικούς επιστρέφει αύριο το μεσημέρι στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα κωπηλασίας που πήρε μέρος στον 3ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο ολοκληρώθηκε χθες στο Πόζναν της Πολωνίας.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν τα αδέλφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας που κατέκτησαν την 1η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου ελ βαρών, έχοντας μάλιστα σημαντική διαφορά στον τερματισμό από τους αντιπάλους τους.
Στον τελικό του διπλού σκίφ ελ βαρών γυναικών η Χρύσα Μπισκιτζή και η Αλεξάνδρα Τσιάβου κατέκτησαν την 5η θέση, όπως και ο Ηλίας Παππας στο σκίφ ελαφρών βαρών.
Ο Βασίλης Πολύμερος και ο Δημήτρης Μούγιος, αν και στα 1500μ. του τελικού του διπλού σκιφ ελ βαρών ήταν 3οι, τελικά τερμάτισαν στην 6η θέση στον τελευταίο τους αγώνα πριν από την Ολυμπιάδα.
Τέλος πολύ καλά στοιχεία έδειξε η Χριστίνα Γιαζιτζίδου που στο σκίφ ελαφρών βαρών των γυναικών κατέκτησε την 1η θέση στο μικρό τελικό και κατετάγη 7η στη γενική.
Η αποστολή της Εθνικής αναμένεται αύριο το μεσημέρι στο Ελληνικό και την ερχόμενη Πέμπτη τα τρία Ολυμπιακά πληρώματα θα αναχωρήσουν για τα Ιωάννινα όπου θα πραγματοποιήσουν ως τις αρχές Ιουλίου το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας τους επι ελληνικού εδάφους. Στη συνέχεια θα μεταβούν στην Ιαπωνία όπου και θα παραμείνουν ως την ημέρα που θα «πετάξουν» για το Πεκίνο.

8 σχόλια:

  1. Το ερώτημά μου αναφέρεται στη Ολυμπιακή πρόκριση:
    Γιατί η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ στις 10/6/2008 αναφέρει ότι την 4-LW αποτελούν οι Γκουντούλας - Γκουντούλας - Παπάς - Κουλουρίζος και τελικά με ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ επίσης μαθαίνουμε ότι την 4-LW αποτέλεσαν οι Γκουντούλας - Γκουντούλας - Κουρκούμπας - Κουλουρίζος? Τί μεσολάβησε άραγε?
    α)Ξαφνικά κατάλαβαν οτι ο Παπάς είναι χειρότερος του Κουρκούμπα.
    β)Ο best in the world είδε κάποιο όνειρο.
    γ)Ο Κουρκούμπας είχε μπάρμπα στην Κορώνη
    δ)κάτι που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να καταλάβουμε

    Μόνο σοβαρές απαντήσεις θα γίνουν δεκτές.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αυτή η τετράκωπος ξεκίνησε την σοβαρή προετοιμασία μόλις τον Μάρτιο 2008,ενώ η τετράκωπος η βαριά και το διπλό ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο 2007?
    α) Ο προπονητής δεν πίστευε στη πρόκριση έτσι κι αλλιώς.
    β) Οι αθλητές ήσαν ήδη έτοιμοι που οι τρεις μήνες τους ήταν αρκετοί.
    Τι έγινε το σχήμα Τσουρτσούλας-Γκοντούλας-Γκοντούλας-Κουρκούμπας που έφεραν χρυσό στο U23 με 6.04 (5.59 στο ημιτελικό) 11 μήνες πριν.Πόσο γρηγορότερα ήταν τα επόμενα σχήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή μόνο ο Ποστιλιόνε μπορεί να απαντήσει στα, εύλογα εκ πρώτης όψεως ερωτήματά σας, μάλλον δε θα παρετε ποτέ απάντηση. Εκτός αν αποφασίσουν να μιλήσουν οι ίδιοι οι αθλητές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ κακός
    Σε παρακαλώ αναδιατύπωσε την ερώτηση
    γιατι λόγω μεγέθους δεν μπορώ να φτιάξω pole

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ο κουρκούνπας μπήκε στην τετράκοπο τελαιυτέα στοιγμή????

    Γιατί έχει τον μπαμπά του όπως όλλα αυτά τα χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν τον Γιωργό Κουρκούμπα και ας γινόταν και διπλές μαμουτζελιές (αν έγιναν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @mctsou
    Για ρώτα και τον Παππά, τον Τσουρτσούλα και δεν ξέρω πόσους άλλους....Συμφωνούν άραγε μαζί σου αυτοί που έχουν φάει το αγγούρι και ζορίζονται οι εμείς που το τρώμε και δροσιζόμαστε??
    Θυμήσου τα λόγια μου στις 18 Ιουνίου ώρα 1:21 μμ :
    "να επικαλεστούμε την περιβόητη ενεργειακή κατανάλωση των αθλητών μας, να πάνε και να έρθουν τόσοι ανυποψίαστοι αθλητές σε κοινόβια επί κοινοβίων για να επιλέξουμε τους καλύτερους που θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στους Ολυμπιακούς αγώνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @κακός
    Δεν έχω αρκετές πληροφορίες για να πάρω θέση,από τα σχόλια αυτής της ανάρτησης συμπεραίνω ότι το βύσμα το έφαγε Ο Τσουρτσούλας και δευτερεύοντος οι αφοί Γκουντούλα και ο Κουρκούμπας (σχόλιο ανωνύμου).Φυσικά επιμένω για το ήθος του Γιώργου όσο για την αξία του δεν νομίζω να υπάρχει αμφισβήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή