Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στους Έλληνες κωπηλάτες

«Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για το μέλλον»

Συγχαρητήριο μήνυμα Παπούλια στους Έλληνες κωπηλάτες

web only
19/09/2011  13:28
3
 
Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας σήμερα στους Έλληνες κωπηλάτες που δόξασαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τη χώρα μας.

Ο κ.Παπούλιας απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα ξεχωριστά στους Απόστολο Κουντουλα και Νίκο Γκουντουλα για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στην δίκωπο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, στους Στέργιο Παπαχρήστο, Γιάννη Τσιλη, Γιώργο Τζιαλλα και Γιάννη Χρήστου για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου και στους Λευτέρη Κονσολα και Παναγιώτη Παγδανη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο διπλό σκιφ βαρών.


«Η  κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια για τη θέση που καταλαμβάνει η χώρα μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον για την ελληνική κωπηλασία.

Σας εκφράζω  τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι κάθε επιτυχία και για το μέλλον».

Από  http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=146696

Σχόλιο του μπλόγκ:  Καλώς τόνε κι ας άργησε.


2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΔΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να του πουν οι κωπηλατες του κυρ-προεδρου και για τους διορισμους των αθλητων και για την κοροιδια που εισπρατουν απο τους απιθανους πολιτικους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή