Γ.Καρράς :"Αποτέλεσμα δουλειάς 7 χρόνων η εμφάνιση στο Μπλεντ"

06/09/2011
Γ.Καρράς :"Αποτέλεσμα δουλειάς 7 χρόνων η εμφάνιση στο Μπλεντ"
Αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία επτά χρόνια χαρακτήρισε τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπλεντ ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ   Γιάννης Καρράς κατά την επιστροφή του από τη Σλοβενία.
Ο πρόεδρος της Κωπηλατικής ομοσπονδίας τόνισε ωστόσο ότι η ανοδική πορείας των Ελλήνων κωπηλατών-τριών δεν θα μπορέσει να έχει συνέχεια αν δεν υπάρξει η στήριξη της Πολιτείας.
"Οι επιτυχίες αυτές είναι το επιστέγασμα μια πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται εδώ και επτά χρόνια. Η ομάδα αυτή χτίστηκε με πολύ κόπο και περιορισμένα χρήματα που όμως χρησιμοποιήσαμε με τον καλύτερο τρόπο αλλά και την προσπάθεια των αθλητών  και των προπονητών που διέθεσαν ατελείωτες ώρες δουλειάς". 
Αναφερόμενος στην επόμενη χρονιά και την παρουσία του αθλήματος στους Ολυμπιακούς αγώνες τόνισε
"Βασική προϋπόθεση για να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα είναι η οικονομική στήριξη της Πολιτείας. Αν δε την έχουμε δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους . Από εκεί και πέρα πρέπει και οι αθλητές να συνεχίσουν το ίδιο αγόγγυστα την προσπάθειά τους. Αυτά τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Μπλέντ δίνουν σε όλους το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορούν να έρθουν αντίστοιχα αν όχι και περισσότερα στους Ολυμπιακούς αγώνες . Επίσης επιδίωξή μας είναι να αυξήσουμε τις προκρίσεις για το Λονδίνο στις πέντε ή και έξι. Άρα πρέπει να αυξήσουμε τη δική μας δουλειά  Όλα όμως αυτά επαναλαμβάνω μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνο αν έχουμε την οικονομική υποστήριξη της Πολιτείας".
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 4/9 αμέσως μετά το τέλος των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος ο οποίος τον συνεχάρη για τις επιτυχίες των αθλητών της Εθνικής ομάδας και τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό της Ομοσπονδίας για ότι χρειαστεί. Νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είχε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής προκειμένου να συγχαρεί και αυτός τους αθλητές και την ΕΚΟΦΝΣ για τις επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες.     

4 σχόλια:

  1. πηδαλιούχας6 Σεπ 2011, 10:39:00 μ.μ.

    7 χρόνια!
    Όσα είναι ο Ιταλός στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν το συστημα δουλευει οφείλουμε ολοι να το αποδεχομαστε.
    Συγχαρητηρια και στην ΕΚΟΦΝΣ και φυσικα στους Ομοσπονδιακούς Προπονητες για τις μεγαλες αυτες επιτυχιες. Καλή συνέχεια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ΄αρχην θερμα συγχαρητηρια στην ομαδα και στην ΕΚΟΦΝΣ. Ο Καρρας αποδεικνυεται μεγαλος Προεδρος, "Επαγγελματιας". Παω ενα βημα παραπερα. Ερχεται καλο υλικο απο πισω, οι ολυμπιακοι του χρονου ηδη θα σηματοδοτησουν το τελος μιας εποχης??? Θα φυγει ο Postiglione??? Πως το βλεπετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πηδαλιούχας7 Σεπ 2011, 9:24:00 μ.μ.

    Εμένα μου άρεσε το βίντεο των δηλώσεων.
    Κυρίως το background με τα μπουκάλια το ουίσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή