Σταύρος Παπαδόπουλος



Nick Thomaidis

Ο Σταύρος ξεκίνησε την κωπηλασία πριν από 4 χρόνια στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών.
Με μεγάλη δίψα για αγώνες και διακρίσεις ο Σταύρος πολύ γρήγορα έμαθε να κωπηλατεί στα νερά του Λουδία και να είναι υπόδειγμα ήθους και αλληλεγγύης για τους συναθλητές του.
Αφοσιωμένος στις οδηγίες των προπονητών του κάνει σκληρές καθημερινές προπονήσεις και μέρα με την μέρα ξεπερνάει τις δυσκολίες και γίνεται παράδειγμα θέλησης για όλους.
Με μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης προπονείται και κωπηλατεί σχεδόν καθημερινά στον Όμιλο που γίνεται το 2ο σπίτι του, παίρνει μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες περιμένωντας με αγωνία την στιγμή που θα αγωνιστεί στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Η ώρα έρχεται και ο Σταύρος αγωνίζεται με όλη του την δύναμη γιατί θέλει να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί, ότι έχει δύναμη και τεχνική κατάρτιση ώστε όχι μόνο να τερματίσει τον αγώνα αλλά να είναι με διαφορά Πρώτος.
Ο αγώνας τελειώνει και την αμέσως επόμενη στιγμή βρίσκεται στα χέρια των συναθλητών του ανάμεσα σε επευφημίες και χειροκροτήματα να πανηγυρίζει το 1ο του Χρυσό Μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, πετάει στα Ουράνια από ευτυχία, τα κατάφερε, απέδειξε σε όλους ότι μπορεί, απέδειξε στον εαυτό του ότι είναι Πρωταθλητής, στον Σταύρο όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, θέλει κι άλλο, θέλει να πάει ακόμη πιο πέρα, δίνει υπόσχεση για την επόμενη χρονιά και φυσικά τα καταφέρνει, τίποτε δεν μπορεί να τον σταματήσει πια από το να γίνεται όλο και καλύτερος.
Για 3 συνεχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ο Σταύρος είναι εκεί και αγωνίζεται, είναι εκεί για να αποδείξει σε όλους ότι η κωπηλασία είναι πραγματικό άθλημα, ένα άθλημα για ανθρώπους με θέληση, δύναμη και τεραστία ψυχικά αποθέματα και ο Σταύρος τα διαθέτει όλα αυτά σε μεγάλες ποσότητες.
Το μεγάλο του όνειρο είναι να καταφέρει κάποτε να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ομάδας, να καταφέρει να αγωνιστεί για την Πατρίδα του.

Σταύρος Παπαδόπουλος
Πανελλήνιος Πρωταθλητής Κωπηλασίας ΑΜΕΑ
2009 – 2010 - 2011


Σε ευχαριστούμε Σταύρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου