Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

πρέπει να ακολουθούν την καρδιά και να κυνηγούν τα όνειρά τους

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑ
ΕΓΙΝΑΝ «ΧΡΥΣΟΙ» ΜΕ ΤΟ ΤΤ


Έχοντας στο πλευρό τους το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους και πριν ακόμα πάρουν το εισιτήριο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς, οι αδερφοί Γκουντούλα επέστρεψαν με το χρυσό μετάλλιο από το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Το «χρυσό» δίδυμο της επιτυχίας από τα Σέρβια Κοζάνης έκανε και πάλι το «θαύμα» του, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους, αυτή τη φορά στο Πλόβντιβ όπου διεξήχθη το πρωτάθλημα.

Στη δίκωπο, οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας άφησαν δύο μήκη βάρκας πίσω τους το ιταλικό πλήρωμα, ενώ περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα πιο αργοί ήταν οι «χάλκινοι» Σέρβοι.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και να τονίσουμε ότι είναι σημαντικό για εμάς πως ξεκίνησε να στηρίζει τις προσπάθειές μας πολύ νωρίς. Αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και μας κάνει να νιώθουμε πιο υπεύθυνοι” είχαν δηλώσει κατά την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σλοβενίας, όπου είχαν κατακτήσει την τέταρτη θέση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τη νέα γενιά ότι “ειδικά σε αυτή την περίοδο κρίσης, που ούτως ή άλλως τα οικονομικά οφέλη είναι μικρά, όταν σκέπτονται τι θα κάνουν στη ζωή τους, πρέπει να ακολουθούν την καρδιά και να κυνηγούν τα όνειρά τους».

0 σχολίασαν, πατήστε εδώ για να σχολιάσετε:

Δημοσίευση σχολίου