Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια σε Τσίλη, Τζιάλλα και Τσιάβου από τον «Άγιαξ της Ηπείρου»

Συγχαρητήρια σε Τσίλη, Τζιάλλα και Τσιάβου

ΠΑΣ Γιάννινα Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 16:08

Συγχαρητήρια σε Τσίλη, Τζιάλλα και Τσιάβου

Συγχαρητήρια στους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα και Αλεξάνδρα Τσιάβου για την παρουσία τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, έστειλε με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ανακοίνωση του «Άγιαξ της Ηπείρου»:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τους Ηπειρώτες αθλητές Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, αλλά και την αθλήτρια Αλεξάνδρα Τσιάβου από τον Ναυτικό Όμιλο Ηγουμενίτσας για τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στην Βουλγαρία την περασμένη Κυριακή διαπρέποντας για ακόμη μια φορά σε επίπεδο πρωταθλητισμού, τιμώντας τα χρώματα της Ελλάδας.
Η συγκεκριμένη επιτυχία, καθώς και άλλες επιτυχίες (Παγκόσμιο) που έχουν φέρει οι αθλητές κατά το παρελθόν μας δημιουργούν περηφάνια και ανεβάζουν οπωσδήποτε το επίπεδο του αθλήματος.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα απευθύνει πρόσκληση στους τρεις αθλητές για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

0 σχολίασαν, πατήστε εδώ για να σχολιάσετε:

Δημοσίευση σχολίου