Τσιάβου: «Ανταμοιβή των κόπων μας»

Τσιάβου: «Ανταμοιβή των κόπων μας»

Για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε η Αλεξάνδρα Τσιάβου.
Για δεύτερη συνεχή διοργάνωση, η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιατζιτζίδου κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, παίρνοντας μάλιστα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, η Τσιάβου υποστήριξε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ακόμη πιο χαρούμενες για την πρόκριση με μια τόσο καλή θέση. Είμαστε τρία χρόνια σε τελικούς αλλά και στην πρώτη τριάδα. Αυτό είναι πολύ θετικό για μας γιατί οι κόποι μας αμείβονται και αυτό μας βοηθάει, μας δίνει δύναμη».
Αναφερόμενη στην πρόκληση του Λονδίνου, η Τσιάβου είπε: «Το βλέπω σαν μια ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί. Οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές τα όρια το ίδιο, το παιχνίδι από εδώ και πέρα θα παιχτεί στις λεπτομέρειες. Έχω δει πολλές ανατροπές, πολλά πράγματα που θεωρούμε δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να φωτογραφίσουμε το χρόνο και να παγώσουμε τις στιγμές.
Εμείς θα διεκδικήσουμε να βρεθούμε ξανά σε αυτή τη θέση, αυτός είναι ο στόχος μας από εδώ και πέρα. Δεν μπορούμε να τα παγώσουμε όλα, δεν μπορούμε ξαφνικά και επειδή φέτος είμαστε πρώτες να είμαστε και του χρόνου πρώτες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε εξίσου καλές και αποδοτικές, αλλά από εκεί και πέρα τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στον πρωταθλητισμό».
Για τις επιτυχίες της κωπηλασίας, τόνισε: «Υπάρχει μια σταδιακή εξέλιξη και ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια εκτόξευση. Αυτό φυσικά οφείλεται και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται μέσα από την ομοσπονδία, από τη βοήθεια που έχουμε από τον τεχνικό προπονητή μας, τον Τζιάνι Ποστιλιόνε, αλλά και τη υποστήριξη όσο το δυνατόν γίνεται σε αυτό που κάνουμε.
Είμαστε μια φουρνιά αθλητών η οποία πλέον αρχίζει να κουβαλάει στις πλάτες της προπονητικά χρόνια, είμαστε στην καλύτερη ηλικία για να αποδώσουμε και αυτό είναι φυσιολογικό, αν το δει κανείς από αυτή την σκοπιά γιατί δεν είμαστε αθλητές εδώ και τρία χρόνια αλλά πάνω από δέκα χρόνια».
 από  http://www.inews.gr/158/tsiavou-antamoivi-ton-kopon-mas.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου