Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Στην Κοπεγχάγη ΕΚΟΦΝΣ και Δήμος Θεσσαλονίκης για το Παγκόσμιο παράκτιας

14/02/2013
Στην Κοπεγχάγη ΕΚΟΦΝΣ και Δήμος Θεσσαλονίκης για το Παγκόσμιο παράκτιας
Στην Κοπεγχάγη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 14/2 αντιπροσωπεία της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και του δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να παραβρεθούν στο έκτακτο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κωπηλασίας στις εργασίες του οποίου θα αποφασιστεί  η πόλη που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας του 2014 που διεκδικεί η Θεσσαλονίκη.
Από την ΕΚΟΦΝΣ έχουν μεταβεί ο πρόεδρος Γιάννης Καρράς και ο έφορος υλικού Θανάσης Μητρούσης καθώς η διοικητική υπάλληλος Νίκη Σαμίου ενώ τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσωπούν οι αντιδήμαρχοι Νεότητας-Αθλητισμού-Εθελοντισμού Μαρία Πασχαλίδου και Πολιτισμού-Παιδείας-Τουρισμού Σπύρος Πέγκας.
Η Θεσσαλονίκη έχει καταθέσει πλήρη φάκελλο για την ανάληψη της διοργάνωσης το φθινόπωρο του 2014 , μια διοργάνωση που αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς τις μέρες των αγώνων.
Η τελική ψηφοφορία για την πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι.   

0 σχολίασαν, πατήστε εδώ για να σχολιάσετε:

Δημοσίευση σχολίου