Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Αλεξάνδρα Τσιάβου:

"Στη σύγχρονη τρικυμία των καιρών ταξίδεψα σαν άλλος Οδυσσέας σε δύσκολες και επίπονες διαδρομές της ζωής και της χώρας μου κουβαλώντας πάντα μέσα στην ψυχή μου το βαθύ μπλε της ελληνικής θάλασσας, το κάτασπρο του σταυρού της και το κόκκινο της ιστορίας της.
Με δυο κουπιά στα χέρια πάλεψα με τον τρόπο που ήξερα και που μπορούσα, να ξεπεράσω συχνά τον εαυτό μου για να φθάσω σε υψηλές διακρίσεις προσωπικές και εθνικές, για να ανέβω στο βάθρο των νικητών και να κάνω την ψυχή μου να πετάξει ψηλά και να σηκώσει μαζί της με τα φτερά της συγκίνησης, όλους τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται, στο βαθμό που ο καθένας τους να νιώσει μέσα του λίγη περηφάνεια!"

O 2MM παρευρέθηκε στην Έναρξη των Ηπειρωτικών Εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε χθες, μαζί με την Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Τσιάβου που είχαμε φιλοξενήσει και στο στούντιο πριν μερικές εβδομάδες.

Την ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την προσφορά της στον αθλητισμό και ιδιαίτερα, στους χαλεπούς καιρούς που διανύει η πατρίδα μας, για το κουράγιο, την δύναμη, την εθνική συγκίνηση και υπερηφάνεια που κάνει να νιώθουμε εμείς, αλλά και οι Έλληνες όλου του κόσμου!

0 σχολίασαν, πατήστε εδώ για να σχολιάσετε:

Δημοσίευση σχολίου