Ο Γ.Καρράς πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

12/02/2013
Ο Γ.Καρράς πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας
Σπουδαία τιμή για την ελληνική Κωπηλασία επιφύλασσαν οι αρχαιρεσίες της νέας Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την τετραετία 2013-2016. Ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς εξελέγη στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ η οποία επανεξέλεξε πρόεδρο τον Σπύρο Καπράλο.
Ο κ. Γιάννης Καρράς τόνισε για τη νέα Ολομέλεια αλλά και την εκλογή τιου στην προεδρία της επιτροπής Λαμπαδηδρομίας. «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η νέα Ολομέλεια της ΕΟΕ θα προσπαθήσει να προχωρήσει τα θέματα που αφορούν στον ελληνικό αθλητισμό . Οι μικρές αλλαγές στην σύνθεσή της θα βοηθήσουν να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Οσον αφορά στα νέα μου καθήκοντα , παραλαμβάνω μια επιτροπή που την προηγούμενη τετραετία τα πήγε καλά και πέτυχε τους στόχους της και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχει χαραχθεί με βασικό στόχο την μεγαλύτερη προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό».
Αναλυτικά η σύνθεση της νέας Ολομέλειας της ΕΟΕ έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Σπύρος Καπράλος (μπάντμιντον) 
Α' Αντιπρόεδρος: Παύλος Κανελλάκης (σκοποβολή)
Β' Αντιπροέδρος: Θανάσης Βασιλειάδης (γυμναστική)
Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κατσιαδάκης (ξιφασκία)
Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος (κανόε-καγιάκ)
Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής: Σπύρος Καπράλος, Παύλος Κανελλάκης, Μανώλης Κατσιαδάκης, Αντώνης Νικολόπουλος , Λάμπης Νικολάου (μέλος ΔΟΕ), Σπύρος Ζαννιάς (τέννις), Γιάννης Σταματόπουλος (στίβος)
Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Γιάννης Βασιλειάδης (ιστιοπλοΐα)
Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Γιάννης Καρράς (κωπηλασία)
Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος: Γιώργος Λενός (πυγμαχία)
Επίσης, στη θέση του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας επανεξελέγη για την τετραετία 2009-2013, ο κ. Ισίδωρος Κούβελος (ιππασία).
Τη νέα Ολομέλεια συγκροτούν ως μέλη ακόμα:
Βασίλης Κατσώρας (χιονοδρομία), Φώτης Καϋμενάκης (παγοδρομία), Πέτρος Συναδινός (τοξοβολία), Σοφοκλής Πιλάβιος (ποδόσφαιρο), Γιώργος Βασιλακόπουλος (μπάσκετ), Δημήτρης Διαθεσόπουλος (υγρός στίβος), Θανάσης Τερζής (ποδηλασία), Αχιλλέας Μαυρομμάτης (βόλεϊ), Στέλιος Αγγελούδης (χάντμπολ), Δημήτρης Χατζημιχάλης (χόκεϊ επί χόρτου), Γιάννης Σγουρός (άρση βαρών), Μιχάλης Φυσετζίδης (τεκβοντο), Ξενοφών Αθανασίου (πάλη), Γιώργος Γερόλυμπος (τρίαθλο), Γιώργος Αλικάκος (μοντέρνο πένταθλο), Μανώλης Κολυμπάδης (πινγκ πονγκ), Βαγγέλης Σουφλέρης (ράγκμπι), Διονύσης Ηλιάδης (τζούντο), Κώστας Τσαούσογλου (γκολφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου