"Έφυγε" ο Θανάσης Ψιώτας

25/02/2013
"Έφυγε" ο Θανάσης Ψιώτας
Η κωπηλατική οικογένεια θρηνεί τον χαμό του φίλου και συνεργάτη Αθανάσιου Ψιώτα
Ο αγαπητός σε όλους Θανάσης Ψιώτας "έφυγε" στα 83 του χρόνια αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό αλλά και πολλές όμορφες αναμνήσεις σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.
Ένας άνθρωπος που λάτρεψε την Κωπηλασία όσο λίγοι, την γεύτηκε σαν κωπηλάτης, την υπηρέτησε ως μέλος του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ, για 45 χρόνια εκπροσωπώντας  το αγαπημένο του σωματείου Ν.Ο.Β. «Αργοναύτες» αλλά και της δόθηκε μέσα από την Διαιτησία.
Ένας άνθρωπος που υπήρξε άριστος οικογενειάρχης, που μεγάλωσε  δύο κόρες και γεύτηκε την χαρά των εγγονιών μαζί με την αγαπημένη σου σύζυγο Φωτεινή.
Ο δικός μας Θανάσης, άφησε πίσω του μία μεγάλη παρακαταθήκη για το άθλημά μας μιάς και εκτός από την καταπληκτική συλλογή από έντυπα και αντικείμενα που αφορούσαν το αγαπημένο του άθλημα, άφησε και αρκετούς κωπηλάτες και διαιτητές που κουβαλούν τις γνώσεις που τους μετέδωσε με το επιβλητικό και μοναδικό στυλ και την βροντερή και καθάρια φωνή του.
Στο ύστατο χαίρε την Τρίτη στο Βόλο την ΕΚΟΦΝΣ θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μωυσίδης 
Σύσσωμη η οικογένεια της Ομοσπονδίας  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
Καλό ταξίδι καλέ μας Συν-Κωπηλάτη, καλέ μας φίλε, καλέ μας δάσκαλε....................
*Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ο εκλιπών αριστερά  με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Σπύρο Ζούρο (δεξιά) και το μέλος της Επιτροπής Κώστα Παπαγιάννη κατά την Ολομέλεια το 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου