ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ VIDEO ΣΟΥ ΣΤΟ KOPILASIA.GR

Ενημερωτικό Newsletter

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ VIDEO ΣΟΥ ΣΤΟ KOPILASIA.GR
Η εικόνα έρχεται στο Kopilasia.gr

Μια νέα ενότητα εγκαινιάζει από σήμερα το kopilasia.gr. Στην κεντρική σελίδα  όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών , τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όχι μόνο μέσω των video που θα αναρτούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Ήδη η αρχή θα γίνει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπλέντ κι από την ερχόμενη Τετάρτη (31/8) όταν και θα ξεκινήσει το πιο ενδιαφέρον μέρος της κορυφαίας διοργάνωσης. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα της δημοσίευσης  και των video που θα στέλνουν οι αθλητές και οι φίλοι της κωπηλασίας προκειμένου να εμπλουτιστεί η ιστοσελίδα.
Όσοι επιθυμούν να αποστέλλουν τα video τους προς δημοσίευση (η Ομοσπονδία δεν δεσμεύεται ότι θα τα δημοσιεύσει εάν δεν εξετάσει και δεν εγκρίνει το περιεχόμενό τους) μπορούν να τα στέλνουν στο mail της ΕΚΟΦΝΣ info@kopilasia.gr
Υ.Γ.Το πρώτο (δοκιμαστικό) video που έχει αναρτηθεί είναι από την επίσκεψη του παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο την περασμένη άνοιξη στο Σχοινιά όπου μυήθηκε στα μυστικά της Κωπηλασίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Κοντομανώλη .    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου