ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΓ


3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΣΤΟ 77o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΑΜΕΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ
Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Mε ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών από το 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων και Α.Μ.Ε.Α. που έγινε στην Καστοριά.
Ο Ν.Ο.Γ. συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με 15 Αθλητές σε 6 αγωνίσματα προκρίθηκε σε 4 τελικούς και κατέκτησε μετάλλιο σε τρεις από αυτούς.
Αναλυτικά:
- Στο 1Χ σκιφ ΑΜΕΑ ο Σταύρος Παπαδόπουλος για 3η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο αποδεικνύωντας ότι είναι κυρίαρχος στην συγκεκριμένη κατηγορία.
- Στο 2Χ σκίφ Κορασίδων η Σταυρακάκη Μαρία και Σταυρακάκη Κατερίνα έκαναν μια πολύ δυνατή κούρσα, τερμάτισαν στην 2η θέση και κατέκτησαν το Ασημένιο μετάλλιο.
- Στο 4Χ Κορασίδων οι Μαξούρη Κατερίνα, Βελισκάκη Έφη, Μαρκοπούλου Βαϊτσα και Χρυσάφη Κλεοπάτρα κατέκτησαν καθαρά την 3η θέση στο βάθρο και πήραν το Χάλκινο μετάλλιο.
- Στο 1Χ Παίδων ο Αθλητής Μακρίδης Κων/νος κέρδισε την πρόκριση για τον Τελικό του αγωνίσματος ανάμεσα σε 22 συμμετοχές, κάνοντας μια αξιόλογη εμφάνιση αν και ο μικρότερος σε ηλικία, τερμάτισε στην 6η θέση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
- Στο 2Χ σκιφ Κορασίδων οι Αθλήτριες Σάλλη Δανάη και Λαζαρίδου Δανάη στον 1ο τους αγώνα σαν πλήρωμα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία δύναμης αλλά και τεχνικής και τερμάτισαν στην 3η θέση του μικρού τελικού κατακτώντας της 9η θέση της συνολικής κατάταξης.
- Στο 4Χ Παίδων οι: Σίμωσης Χρήστος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Στεφανίδης Δημόκριτος και Παπαδόπουλος Νίκος αγωνίστηκαν σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία και τερμάτισαν στην 7η θέση αφήνοντας πολλές ελπίδες για την συνέχεια.

Την αποστολή συνόδευσαν ο Προπονητής κος Δανιήλ Φίτσιος. Στους Αγώνες παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Στιντσούδης Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος & Έφορος Κωπηλασίας Θωμαϊδης Νίκος και ο Έφορος Κανόε – Καυάκ Κυριάκος Σπυρίδης του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και πολλοί  συγγενείς και φίλοι των Αθλητών που τους εμψύχωναν στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο Ν.Ο.Γιαννιτσών ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, τον Αντιδήμαρχο για θέματα Αθλητισμού Κυριάκο Παντελίδη και τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πέλλας Χρήστο Πασσσαλή για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου