Ανώνυμος είπε...

Ανάρτηση με αφορμή σχόλιο αναγνώστη:
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ & ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΜΙΛΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΝΕ ΨΗΛΑ...

. And here is the rest of it.

98 σχόλια:

  1. Φίλε μου είμαι παλιός αθλητής ομίλου της Θεσσαλονίκης, ο γιός μου κατάφερε ΜΟΝΟΣ του (απλώς έκανε το πρόγραμμα του Ιταλού χωρίς ουσιαστική βοήθεια από το προπονητή) να βγει τέσσερις φορές πανελληνιονίκης (1χρ-1αρ-2χαλ) και 2 χαλ σε βαλκανικούς χωρίς βοήθεια από τον όμιλο και με έναν δημοσιοπαλιλίσκο-δημοσισχεσίτη-ευθηνόφοβο και χαμηλων προσόντων προπονητή (είμαι καθ. Φ.Α. με ειδικότητα κωπηλασία και όσοι κατάλαβαν ποιός είμαι ξέρουν και τι πρόσφερα στον όμιλο μου και το ήθος μου)χωρίς γραμμάριο απογορευμένης ουσίας όταν τα βοηθήματα πέφτουν σύνεφο (και μη προκαλέσει κανείς γιατί θα πω τα πράγματα με το ονομά τους) εδώ και ένα χρόνο ζητάει ο γιός μου μεταγραφή και ο όμιλος δεν δέχεται με γελείες δικαιολογίες, Συμπέρασμα: Δεν αξίζει να χαλιέσαι πάνε το παιδί σου σε κάποιο άλλο άθλημα, το κύκλωμα της κωπηλασίας είναι όπως η οικογεννειοκρατία στη πολιτική και όλα γυρίζουν σε ένα φαύλο κύκλο θαρώ πως δεν πέρασε ούτε μέρα από το 1984 όταν με ανάγκασαν και μένα να σταματήσω το κουπί.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ .....ΑΚΟΜΗ
    Κουασιμόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνας ομως οτι και στο αλλο αθλημα κινδυνευεις να παθεις τα ιδια, ισως και χειροτερα.
    Νομιζω οτι διεκδικοντας κατι μπορεις να πετυχεις, η αλλαγη αθληματος δεν ωφελει. Η αξια του καθε αθλητη αργα η γρηγορα, παντα φαινεται και τοτε ολοι μπαινουν στην θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΚΟΠΟΣ & ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΗΛΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Αθλητισμος (και η κωπηλασα φυσικα) ειναι σαν την υπολοιπη ζωη.
    Παντα υπαρχουν καλοι & κακοι, για καποιους ο προπονητης (η ο παραγοντας) ειναι ο καλυτερος και δεν τον αλλαζουν, για καποιους αλλους ειναι ο χειροτερος. Αυτο δεν θα αλλαξει ποτέ, σημασια εχει να παλευεις για αυτο που πιστευεις απο μεσά με οποιον τροπο μπορεις.
    Ξερω γονιο που εκανε τεραστιο κακο στον γιο του για ψιλου πηδημα. Ξέρω αθλητες που οι γονεις τους δεν τους ειδαν ουτε μια φορα να αγωνιζονται, κι ομως αυτοι κερδισαν πανελληνια μετάλλια.
    Η κωπηλασια ειναι κατ εξοχην αξιοκρατικο άθλημα φτανει η αθλητικη ικανοτητα να συνδιαζεται με ηθος και καλο χαρακτηρα. Ατομικο αθλημα με υποχρεωτικη ομαδικοτητα αφου διεξαγεται με σε εναν Ομιλο. Φιλε μου Κουασιμοδε εχεις καποιο δικιο, εχει ομως και ο ομιλος σου, πιστευω οτι θα επρεπε να συνεχισει ο γυιος σου εστω και στον ομιλο του. (Ξερω την περιπτωση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλος πάντων δεν είναι ό γιός μου το θέμα του post που άνοιξε ο φίλος αλλά η συμπεριφορά των προπονητών του στυλ είμαι ο γενικός γ@μ@ω και αν δεν σε αρέσει πάρε το παιδί σου και φύγε, ή του στυλ τόσο με πληρώνουν τόσο δουλεύω ή του στυλ βάλε την κόρη ή τον γιό του κολλητού στην τετράκοπο να πάρουν το μετάλιο για να πάρουν το 10% και πέτα έξω το παιδί του Αλβανού ή τον Ρωσοπόντιου (δεν γίνεται ευτυχώς σε όλους τους ομίλους) ή γράψε το παιδί σου στο αθλητικό θα το βοηθήσει και άλλες παπαρολογίες, και το χειρότερο οι προπονητές αυτοί διδάσκουν και στα σχολιά μας.
    Συμφωνώ ότι σε όλα τα αθλήματα τα παραπάνω γίνονται λίγο εως πολύ και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που γυμνάζει τα παιδιά μας για αυτό θέλει πολύ ψάξιμο πριν εμπιστευτήτε το παιδί σας στα χέρια κάποιου παράγοντα ή προπονητή.
    Ο αθλητισμός είναι ερασετεχνικός αλλά τα δελτία που υπογράφουμε σαν γονείς είναι αποικιοκρατικής νοοτροποίας να μη πω δουλείας και στο τέλος σε λένε και Μ@Λ@Κ@, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ (καμία σχέση) έθεσε το θέμα στη βουλή.
    Φίλε μου αν ήμουν στη θέση σου θα έγραφα περισσότερα θα φωτογράφιζα τον προπονητή μπας και την δει αλλιώς και αν συνέχιζε την ίδια τακτική θα τον έκανα ρόμπα πανελληνίως (όπως θα κάνω και εγώ στις 16/11/2009)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ (ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ)ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ
    ΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ POST ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΘΛΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ:"ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΦΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΤΙΜΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. as min geliomaste.stin kopilasia uparxoun para polla alla leitourgika (kai oxi mono) problimata, alla oloi euais8itopoiounte mono otan to paidi tous h oi idioi tin patisoun.
    deite ligaki gurw sas kai deite ti xalia uparxoun kai sto D.S tis omospondias ,pou to mono tous melima einai na kratisoun oso to dunaton pio sfikta tis karekles tous ,mpas kai tous fugoun.
    Autoi oi tupoi ftene pou pane etsi ta pragmata, giati katw apo thn "prostasia" tous kapoioi tin exoun dei oti den tous aggizei tipota.Mesa se autous kai oi proponites gia tous opoious exei problima kai o kouasimodos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πράγματα είναι απλά, ο αθλητισμός βοηθάει σε πολλές παραμέτρους της προσωπικότητας ενός παιδιού στη κινητική του ικανότητα και επιφέρει μικρές μορφωλογικές και λειτουργικές προσαρμογές στα συστήματα του οργανισμού του, ο πρωταθλητισμός φέρνει τον αθλητή στα όρια των συστήματων του οργανισμού του επιφέροντας μεγάλες μορφολογικές και λειτουργικές αλλαγές και δοκιμάζει την προσωπικοτητά του και τις εσωτερικές δυναμεις του, ο πρωταθλητισμός υψηλού επιπέδου είναι αλλονού παπά ευαγγέλιο, ο αθλητής ξεπερνά τα όρια του καθημερινά στην προπόνηση η επιβάρυνση καταπονεί όλα του τα συστήματα του οργανισμού του οι τραυματισμοί καραδοκούν η πρόορη γήρανση είναι γεγονός η προσωπικότητα του είναι το κύριο μέσο που διαχειρίζεται την κούραση δεν λείπουν δυστηχώς οι απογορευμένες ουσίες και τα μαθήματα.... στον κόκκορα, ότι και σας λένε μερικοί προπονηταράδες αυτή είναι η αλήθεια και αν κάτσει η μπίλια έκατσε, Ιταλού (θεού) θέλοντος, τουλάχιστον οι προπονηταράδες οφείλουν και λίγο σεβασμό σε αυτούς τους αθλητές που τους έκαναν προπονητές.
    Οι τραυματισμοί κυρίως της οσφυικής μοίρας είναι κανόνας στην κωπηλασία (λάθος προπόνηση βαρών ή τεχνικής στη βάρκα ή στο εργόμετρο), ρωτήστε και κανένα αθλητίατρο (Δεληγιάννης- Τερζίδης) και μην ακούτε τις αηδίες των προπονηταράδων που και οι περισσότεροι εξ αυτών εγκατέλειψαν το κουπί από τραυματισμούς.
    Φυσικά και δεν βάζω σε ένα τσουβάλι όλους τους προπονητές υπάρχουν ικανότατοι και επιστημονικά και τεχνικά καταρτισμένοι προπονητές αλλά υπάρχουν και γλύφτες, τεμπέλιδες, ανίκανοι, ψεύτες, μίζεροι και το κυριότερο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ προπονητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ... ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. etsi akribws einai!sumfwnw.
    ola auta omws aporeoun apo atoma pou ektos oti endiaferontai mono gia tin karekla, einai kai asxetoi-apaideutoi.sunepws afinoun olo to paixnidi na to diaxeirizete o italos kai merika epido3a lamogakia pou kanoun o,ti goustaroun (edw kai polla xronia)!
    ola auta anexontai apo tin omspondia ,giati auta ta lamogia einai pou tous trofodotoun me psifous gia na kratisoun tis 8eseis.epanatrofodotisi kakodouleias diladi.
    auto dieonizete giati kaneis den endiaferete na kanei pragmatika ergo!kai oti h kwpilasia einai noumero 1 auth thn stigmh polu apla tous exei katsei epidi uparxoun a8lites skilia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κωπηλασία είναι μαζί με το λανγκ λαουφ, τη ποδηλασία σε δημόσιο δρόμο, το τένις και τις μεγάλες αποστάσεις τα δυσκολότερα από άποψη προπόνησης και αγωνιστικής προσπάθειας αθλήματα δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εργοφυσιολόγοι όταν διεξάγουν έρευνα έχουν και δείγμα από κωπηλάτες, το ότι η Ελληνική κωπηλασία έχει τελευταία πολύ μεγάλες επιτυχίες δεν είναι τυχαίο σε γενικές γραμμές τα μεγάλα σωματεία δουλεύον με σύστημα και με ικανούς προπονητές, στα κορίτσια τα πράγματα είναι σαφώς πιό εύκολα σε διεθνές επίπεδο και μράβο στα κορίτσια, τώρα τα αγόρια που εκπροσωπούν την Ελλάδα είναι μεγάλοι αθλητές και τους αξίζουν πολλά πολλά συχαριτήρια όπως και τους προπονητές τους, από εκεί και μετά πλην Παπαχρήστου και δικόπου Ιωαννίνων τι υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιτέλους και μια συζήτηση για την πραγματική κωπηλασία. Συνεχίστε ίσως κάτι να βγεί από αυτή τη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβάζοντας το σχόλιο του ανώνυμου δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο να το κάνω ανάρτηση.
    Βλέποντας όμως την χειμαρρώδη συμμετοχή σας μου δημιουργήθηκε αμφιβολία αν έπραξα σωστά.
    Αν δηλαδή είναι σωστό να εκτονωθούν γράφοντας ή να εκραγούν στα μούτρα των υπευθύνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η διπλωματική μου εργασία στα ΤΕΦΑΑ το 1986 που είχα συνγράψει με τον Θ____ρου Π____ (ο προπονητής που ανακάλυψε τα δύδιμα ) είχε τίτλο ο προπονητής στην κωπηλασία, πικραμένος τότε από την αντιμετώπιση που είχα από τον ομιλό μου και από τον τότε μακαρίτη πλέον ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ προπονητή μου, σήμερα 23 χρόνια μετά πάλι το ίδιο πικρό ποτήρι με ποτίζει ο ίδιος όμιλος με έναν απαράδεκτο και έξω από κάθε αθλητική και κυρίως ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ δεοντολογία προπονητή.Α ρε Χατση_____δη πόσο δίκαιο είχες όταν με είπες ότι έκανα μ@λ@κία που δεν έκανα έρευνα αγοράς και πήγα τα παιδιά μου εκεί που τραβούσα και εγώ, ενω εσύ αλλαξοπίστισες
    Μπορεί να κατηγορούμε εμείς οι επιστήμονες τους εμπειρικούς, αλλά εγώ με αγάπη και σεβασμό θυμάμε το προπονητή μου τον ΟΤΕτζη Γιάννη Τσαούση που τον είχα σαν πατέρα μου και ας μην ήξερε για γαλακτικά και άλλα ξύδια, ήξερε κύριοι-κύριοι προπονητάδες από παιδιά και αγκάλιαζε ΟΛΑ τα παιδιά, μόλις όμως ορθοπόδησε ο όμιλος τότε το 82 φέρανε τον μισθοφόρο για επιτυχίες και διώξανε τους τρεις αθλητες που τους είχαν κρατήσει στη ζωή (εμένα το Τρελλό και το Μπουγατσομάχαιρο).
    Θα μου πείτε παλιά ξυνά σκατά και έχετε δίκαιο αλλά πονάω όταν γίνεται το ΠΠΚ και δεν δείχνειούτε καρέ τα κρατικά και δημόσια ΜΜΕ και όχι για τους πρώτους αλλά για τα ηρωικά παιδιά που απλώς συμμετέχουν και γεμίζουν τις εξάδες για να πέρνουν κάποια άλλα παιδιά τα μπόνους που τόσο έτεχνα διαχειρίζονται και φτιάχνουν οι αρχιπροπονητάδες, υπόψιν εγώ παρόλο που μπορούσα να μπω στα ΤΕΦΑΑ σαν αθλητής μπήκα σαν μαθητής με βαθμολογία και όχι σαν μερικούς- μερικούς που μπήκαν από το παράθυρο (παράτυπα-παράνομα)και το παίζουν και προπονηταράδες.
    Αντε και είπα πολλά.
    ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    *Φυσικά και δεν ισχύει για όλους, αλλά για την μειοφηφία που όμως κινεί τα νήμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Κουασιμόδε , πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που έγραψες στο δεύτερο σχόλιο σου (όπως θα κάνω και εγώ στις 16/11/2009).

    Εμείς μπορούμε να περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς τον πρώτο, Ανώνυμο σε ποιο άθλημα σκέφτεστε να στραφείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επίκοπε συμφωνώ, παρασύρθηκα, τέλος με τα προσωπικά μου βιώματα, συμφωνείς νομίζω όμως ότι έχω το δικαίωμα και την υποχρέωση να εκφράζω τις απόψεις μου για τα εν γέννει περί κωπηλασίας και προπονητών αυτής γιατί έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι προσπαθείς να φιμώσεις κάποιες αιρετικές φωνές.
    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ Κουασιμόδε,
    πάνω από ενάμιση χρόνο συντηρούμε το μπλόγκ για αυτούς ακριβώς τους λόγους,να ακούγονται όλοι και να μην φιμώνονται ούτε και οι αιρετικές φωνές(στη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν συνάντησα τέτοιες).
    Έκανα το σχόλιο μου γιατί πιστεύω ότι παραπάνω όξυνση πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα σε ότι αναμένεις στις 16/11.
    Φυσικά εσύ γνωρίζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλα σωστά σχόλια σε αυτη την αναρτηση και πολλα εν βρασμω ψυχης.
    Ισως ομως πρεπει καποτε ολα αυτα να λεγονται επωνυμα για να εχουν και καποια υποσταση, γιατι πρεπει ολοι εμεις που ασχολουμαστε με το συγκεκριμενο αθλημα να κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμια ?
    Η κωπηλασια ειναι αθλημα για ανθρωπους με θάρρος και δυναμη.
    Μονο επωνυμα σχόλια θα παρουν σοβαρα καποιοι καρεκλοκενταυροι προπονητες, παραγοντες, ομοσπονιακοι, γονεις κλπ.
    Δεν πίστευα οτι υπαρχει τοση μιζερια, ανευθυνοτητα και ασχετοσυνη στην κωπηλασια απο ανθρωπους που δηθεν νοιαζονται γι αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς N.O.?.
    Προτείνεις μια διαδικασία (να γράφουμε επώνυμα) και συμφωνώ μαζί σου.
    Εφόσον υπάρχει και από την άλλη πλευρά μια έντιμη διαδικασία .
    Ώστε να σε πάρουν σοβαρά και όχι να σε πάρουν το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομιζω οτι δεν μπορει κανεις να σου παρει το κεφαλι αν λες τη αληθεια και εχεις το θαρρος να λες ανοιχτα την αποψη σου, φτανει να μην εμπλεκεσαι σε θεματα που δεν ειναι της αρμοδιοτητας σου.
    Δεν μπορουν ολοι να μιλανε και να εκφερουν αποψη για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς τον πρώτο ανώνυμο και αρχικό συγραφέα.
    Με συχωρείς που έκανα λίγο μπάχαλο την αναρτησή σου.
    Γράψε κάτι παραπάνω, όπως
    αγόρι-κορίτσι;
    ηλικία;
    σωματικά προσόντα;
    είναι σε μικρό ή μεγάλο όμιλο;
    υπάρχει μόνο ένας προπονητής;
    όταν λες έχει ταλέντο, τι εργομετρικά έχει;
    τραβάει μονό ή διπλά κουπιά;
    συμμετοχές;-επιτυχίες;
    Τι προκαλεί τη κρίση με τον προπονητή;
    είναι κρίση που έχει περάσει και στο παιδί;
    Σε μία κρίση πάντα ευθήνονται και τα δύο ή τρία μέρη (αθλητής-προπονητής-γονιός)με διαφορετική αναλογία ευθήνης
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
    Προσπάθησες να το λύσεις;
    έχεις μιλήσει στον προπονητή;
    στον έφορο;
    στον πρόεδρο;
    Δίνουν μεταγραφή στο παιδί;
    Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσε μια μεταγραφή, τις περισσότερες φορές μόνο καλό κάνει στον αθλητή.
    Δεν υπάρχουν αδελφά σωματεία για να φοβάσε τις κλίκες κάθε προπονητής είναι υποχρεωμένος να κοιτάει το συμφέρον (το καλώς ενοούμενου) του ομίλου του.
    Αν το παιδί κάνει ήδη τέσσερα χρόνια συστηματικά κωπηλασία και του αρέσει είναι κρίμα να το απομακρύνεις από το άθλημα.
    Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι διαμμέσου του blog ευχαρίστως αλλά πρέπει δυστηχώς να μπεις σε λεπτομέριες, αν είσαι από θΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ευχαρίστως να βρεθούμε για καφέ.
    Όσο για τον φίλο τα περί ανωνυμίας δεν ισύουν για μένα γιατί ήδη φωτογράφισα ποιός είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νικος Θωμαιδης17 Οκτ 2009, 5:15:00 μ.μ.

    Μου αρεσει αυτη η κουβεντα γιατι ειμαι και πατερας 2 παιδιων που κανουν κωπηλασια και ταυτοχρονα εφορος κωπηλασιας οποτε σε ορισμενα συμφωνω και σε λιγα διαφωνω, μακαρι να επερναν περισσοτεροι γονεις μερος στην συζητηση αυτη.
    Εγω παντως ειμαι της αποψης οτι οταν ενας αθλητης θελει να φυγει πρεπει να φυγει και οχι να απαξιωνεται αθλητικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς ανώνυμο.
    Να διευκρινίσω ότι το μπλογκ συντηρείται από 3-4 άτομα που αγαπούν την κωπηλασία και δεν έχουν άμεση ή έμεση σχέση με οποιαδήποτε αρχή της κωπηλασίας (σύλλογο ομοσπονδία κλπ) και ως εκ τούτου δεν μπορεί δώσει απαντήσεις.
    Μόνο πληροφορίες από την εμπειρία μας και ξεκινάω.
    Κάποτε, παρουσία μου, ρώτησε κάποιος τον Νίλσεν αν κάποιος αθλητής είναι ταλέντο.
    Ο Νίλσεν του απάντησε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος με χαμένα ταλέντα, αυτό που χρειάζεται κάποιος είναι σκληρή δουλειά.
    Και στη σκληρή δουλειά , λέω εγώ,πρέπει να συμπεριλάβεις και τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις με τον κάθε "αχαρακτήριστο" προπονητή ή παράγοντα, όλοι οι μεγάλοι αθλητές χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν τέτοιους αρκετές φορές στη καριέρα τους.
    Από την εμπειρία στη προσπάθεια στρατολόγησης νέων αθλητών (κυρίως σχεδόν έτοιμων και με προσόντα) στα χρόνια που ήμουν προπονητής, θα σου συστήσω να κρατάς μικρό καλάθι.Δεν κοστίζουν οι υποσχέσεις και αν αποτύχεις θα φταις εσύ για την καθυστερημένη επαφή με το άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γειά σου κ.Θωμαίδη, τα Γιαννιτσα στο προσωπό σου νομίζω βρίκανε τον καλύτερο έφορα, μακάρι να σκέφτονταν έτσι και σε άλλους ομίλους.
    Ταλέντο (και πως ορίζεται)δεν σημαίνει και απαραίτητα πρωταθλητής,απλώς ξεκινάει το ταλέντο (σωματομετρικά προσόντα;) από καλύτερη θέση στην αφετερία,για να φτάσει και σε καλή θέση στον τερματισμό θέλει δουλειά, δουλειά, δουλειά, τύχη και να πέσει στους σωστούς ανθρώπους.
    Είπα όμως, το χειρότερο για μένα είναι ο μή σεβασμός ΟΛΩΝ των αθλητών από τον προπονητή τους, που πολλές φορές καταλήγει και στην αθλητική τους απαξίωση.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ=ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ και ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ με ερρίφια ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νικος Θωμαιδης17 Οκτ 2009, 5:59:00 μ.μ.

    Φιλε Κουασιμοδε σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια (σαν πρωην κωπηλατης, γονιος τωρα κωπηλατων και εφορος κωπηλασιας) προσπαθω να συνδιασω το καλο των αθλητων και το καλο του Ομιλου (που ειναι σχεδον παντα ταυτοσημο)
    Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω στην περιπτωση του Φιλου μας (ανωνυμου), στην δικη σου προσπαθησα λιγο (οσο μου επιτρεπονταν φυσικα). Ολα αυτα ειναι χημεια χαρακτηρων, οταν αυτο δεν ταιριαζει πρεπει ο καθενας να παιρνει τον δρομο του, ειναι κριμα αθλητες (παιδια) ταλεντα η οχι να χαραμιζονται απο αντιδικιες μεγαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς
    N.O.?.
    η έκφραση "φτανει να μην εμπλεκεσαι σε θεματα που δεν ειναι της αρμοδιοτητας σου.
    Δεν μπορουν ολοι να μιλανε και να εκφερουν αποψη για ολα."
    μου ακούγεται ολίγον ολοκληρωτική.
    Τα προχωρημένα αθλητικά κράτη επιλέγουν αρμόδιους ή και δημιουργούν θεσμούς , ώστε να επιτρέπουν σε όλους να μιλούν με οποιοδήποτε τρόπο ενώ ταυτόχρονα επιλέγουν και διαχειρίζονται τα σημαντικά.
    Παράδειγμα το feedback της FISA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ; Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΠΑΛΙ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ "Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ", ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ -ΛΙΓΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΜΙΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. επιμενω... δεν μπορουν γονεις να εμπλεκονται σε θεματα προπονητικα ακομη και αν εχουν σχετικες γνωσεις, δεν πρεπει να απαξιωνουν τον προπονητη των παιδιων τους στα ματια τους. Δεν μπορουν οι παραγοντες να επεμβαινουν σε προπονητικα θεματα οπως και οι προπονητες σε διοικητικα θεματα κλπ. Ειναι πολυ ευκολο ολοι να κριτικαρουν ολους χωρις να χρειαζεται να απολογηθουν ποτε για κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Ν.Ο.?
    αν ο προπονητής είναι κινείται στην γραμμή που περιγράφουμε εδώ , εδώ και εδώ σε παλαιότερες αναρτήσεις του Masterrower.
    Δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς ανώνυμο
    Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σου σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βάλτε και κανένα nick name,
    ανώνυμε Ν2, Συμφωνώ απόλυτα όσο παράξενο και αν σου φαίνεται με αυτά που λες, γυμναστής σε σχολείο είμαι άλλωστε, δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε γονιός και να βάζει χέρι αν έκανα σωστά μιά άσκηση ή αν δίδαξα σωστά ένα αντικείμενο έστω και αν είναι και αυτός γυμναστής, αλλά αν εγώ δεν φέρομαι σωστά στα παιδιά, είμαι συνέχεια καθισμένος με τα πόδια σταυροπόδι και καπνίζω, τους δίνω δυό μπάλες και τους λέω αντε ρε παίξτε μπάλα,ή δεν μπορώ να επιβληθώ στη τάξη ή βάζω 20άρια στα φλώρικα δασκαλοπαίδια και τιμωρώ ένα αλβανάκι γιατί δεν μου αρέσει ο τρόπος που με κοιτάει ή γιατί είναι υπερκινητικό και ατίθασο για μένα πρέπει να σχίσουν το πτυχίο του Γυμναστή και να τον στείλουν σπίτι του.
    Πες μου, μπορεί κάποιος να πει οτιδήποτε για την απόλυτα σωστή κατ'εμέ τακτική του Παλούκου ή του Καφετσάκη που και φίλοι με τα παιδιά είναι και αποτέλεσμα φέρνουν,
    Επίσης για όλα τα παράπονα που δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα έχουν τα παιδιά από τους προπονητές τους υπάρχει μια ιεραρχία συζήτησης.
    1.αθλητή προπονητή
    2.έφορα, αθλητή
    3.έφορα, αθλητή, προπονητή
    4.έφορα, γονιού, προπονητή
    5.έφορα, αθλητή, γονιού, προπονητή
    6.ΔΣ ομίλου, αθλητής,γονιός, προπονητής
    Αν δεν αντιμετοπιστεί η κρίση τότε η μεταγραφή είναι μια λύση, εδω στην Ελλάδα ώμως τις περισσότερες φορές ο αθλητής αναγκάζεται να εγκαταλήψει.
    Προς τον συγραφέα του post
    Από ότι κατάλαβα το παιδί σου είναι μικρό (+-14), άσε λίγο καιρό να περάσει, και να μη πηγαίνει στον όμιλο δεν τρέχει και τίποτα, και μετά από 15-20 μέρες να είσαι σύγουρος ότι το ίδιο το παιδί σου θα κάτσει και θα στα πει όλα που αισθάνεται ή αυτά που συνέβησαν, μην το πιέζεις τώρα, άστο να ηρεμίσει και να ξεθολώσει.
    Μακάρι να βρεις μια λύση που κατά πρώτο λόγο θα ικανοποιεί και γεμίζει το παιδί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ.[ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διευκρίνηση
    Όσα αναφέρω για το δικό μου πρόβλημα ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, με τον οποίο η σχέση η δικιά μου και του παιδιού μου ήταν και είναι άριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Κουασιμόδος
    Είναι φανερό ότι αντιμετωπίζετε οικογενειακώς μια σοβαρή κατάσταση σε σχέση με το παιδί σας, τον όμιλο και τον προπονητή του.

    Όμως, λόγω του ότι δεν αναφέρεστε γενικά κι αόριστα, αλλά "φωτογραφίζετε" με σαφήνεια (τουλάχιστον για τους Θεσσαλονικιούς) πρόσωπα και συλλόγους, προσωπικά θεωρώ για καθαρά δεοντολογικούς λόγους ότι πρέπει, είτε να σταματήσετε να το κάνετε, είτε να αναφερθείτε με ονόματα, ώστε να δοθεί κι η δυνατότητα σε αυτούς που αναφέρεστε να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ή να αντιδράσουν όπως αυτοί κρίνουν.

    Σαφώς κι η επιλογή είναι δική σας και δε θα στερήσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να δημοσιοποιεί το πρόβλημά του (εκτός από αυτούς που θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το ιστολόγιο απλώς για να συκοφαντήσουν), όμως επαναλαμβάνω, με κάθε σεβασμό, ότι μάλλον δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος δημοσιοποίησης του προβλήματος και ίσως τελικά να σας αδικεί στα μάτια των πολλών.

    Από τη μεριά μας θα είμαστε στη διάθεσή σας σε ότι αποφασίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εάν παρά ταύτα επιθυμείτε να ανεβάσουμε το σχόλιό σας σαν ξεχωριστή ανάρτηση, ενημερώστε μας ξανά και θα γίνει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λόγο του ότι μόλις πριν από 5 λεπτα μίλησα τηλ. με κάποιον κύριο της ΕΚΟΦΝΣ που υποσχέθηκε λύση αποσύρρω προσωρινά την αναρτησή μου τουλάχιστον μέχρι της 16/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΙΛΟΕΚΑΝΕΣ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΠΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ; ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΙΣΩΣ; ΚΙ ΑΦΟΥ Η 16/11 ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣΤΗ (ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Λόγω του ότι έχω δεχτεί αρκετά τηλέφωνα από συναδέλφους-προπονητές, φίλους του χώρου και γονείς συναθλητών των παιδιών μου Μερικοί εξ αυτών με προτρέπουν να μιλήσω καθαρά για το τι έχει συμβεί ώστε να καθαρίσει το τοπίο, άλλοι με προτρέπουν να μη προχωρήσω παρακάτω λέγοντάς μου χαρακτηριστικά ότι μόνο κακό στα παιδιά μου (αθλητικά)και ένας με είπε ότι κακός χαλάω το κλίμα ή μήπως τη σούπα.
    Κάνω λοιπόν μέχρι τις 16/11 (τέλος μεταγραφών) μόνο το παρακάτω πολύ υπίων τόνων σχόλιο:
    Δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν,όλοι έχουμε κάνει λάθη ας το παραδεχτούμε ΔΗΜΟΣΙΑ και το θέμα θα εκτωνοθεί, είμαι κατά της ανθρωποφαγίας, το μόνο που θέλω είναι:
    Α) Να πάρουν μεταγραφή τα παιδιά μου (όλοι δικαιούνται μιας δεύτερης ευκαιρίας).
    Β) Να θίξω τα κακώς κείμενα μερικών ομίλων.
    Γ) Να γνωστοποιήσω συμπεριφορές και μεθοδεύσεις μερικών προπονητών που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρεκλίτσα τους (τα μόρια τους δηλαδή) , αδιαφορώντας για τις ψυχές των παιδιών μας .

    Για τον όμιλο-προπονητή των παιδιών μου:
    Δεν υποστηρίζω ότι αν ήταν σε άλλον όμιλο ή είχε άλλον προπονητή ο γιος μου θα ήταν καλύτερος κωπηλάτης, ίσως να ήταν χειρότερος, το πρόβλημα δεν έχει σχέση με την απόδοση ή τις επιτυχίες ή την συμμετοχή του σε παγκόσμια με την εθνική, τα βασικά προβλήματα είναι:
    Α) Μεθοδεύσεις (κοινώς πουστίτσες).
    Β)Με υποτίμησε γιατί νόμιζε ότι εγώ και ο γιος μου είμαστε δεδομένοι.
    Γ)Δεν μπόρεσε ποτέ να μοιράσει σωστά δυο γαιδάρων άχυρο.
    Δ)Δεν ανέλαβε ποτέ την εύθηνη για ένα κακό αποτέλεσμα όλων των παιδιών, όλο οι άλλοι φταίγανε,με είπε ακόμη ότι και οι αθλητές της εθνικής συνωμότησαν, ώστε να στείλουν αδιάβαστο τον γιο μου το 2008 !!!!.
    Ε)Μόνο κους-κους και δημόσιες σχέσεις, με όλους καλός, τουλάχιστόν από μπροστά.
    Ζ)...
    Θ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Κουασιμόδο
    Δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά πραγματικά θα ήθελα αφού μας περιέγραψες τόσο καλά τον προπόνητή του γιού σου να μας περιγράψεις με λίγα λόγια και τον γιό σου σαν αθλητή. Για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΟΥ Ο ΛΟΚΑΤΖΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ.ΕΞΑΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. LEON69 Με σεληνίασες και παρασύρθηκα είπαμε απάντήσεις στις 16/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο πηδαλιούχας27 Οκτ 2009, 10:21:00 μ.μ.

    Pros leon69
    Έχεις μια τάση, αν κρίνω και από σχόλιο σου σε άλλη ανάρτηση,να λές π@π@ριές.
    Όποτε καλώ και τους συν αναγνώστες έτσι να σε αντιμετωπίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. και εγω απο 1ο χερι εμαθα οτι πιο πιθανη ειναι μια τιμωρια του γιου σου παρα μεταγραφη και δυστηχως αν δεν βαλει ο Κοκ υπογραφη, δεν γινεται τιποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ.ΑΝ ΕΓΩ ΛΕΩ Π@Π@ΡΙΕΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕΣΙΛΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ.ΦΥΤΟΖΩΕΙ.ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.[ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μου αρέσουν οι δυναμικοί μπαμπάδες. Αλήθεια ο γιός σου δεν έχει ενηλικιωθεί; Κάποτε είχα κι εγώ αντίστοιχα προβλήματα. Ξέρεις τι μου είπε ο πατέρας μου; τίποτα γιατί δεν το ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πάντως εγώ έχω ένα να πω:
    αν ο γιός μου είχε βγει "τέσσερις φορές πανελληνιονίκης (1χρ-1αρ-2χαλ) και 2 χαλ σε βαλκανικούς χωρίς βοήθεια από τον όμιλο και με έναν δημοσιοπαλιλίσκο-δημοσισχεσίτη-ευθηνόφοβο και χαμηλων προσόντων προπονητή" τότε εγώ θα τον άφηνα να συνεχίσει αυτή την επετυχημένη συνταγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ξέχασες τη λέξη ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και χωρίς ουσιαστική βοήθεια κάνοντας μόνος του το πρόγραμμα του Ιταλού ,πληρώνοντας μόνος του τα πάντα από κολάν,ρούχα,βιταμίνες, σίδηρο, συμπληρώματα, γιατρούς,διαιτολόγους,βενζίνες μέχρι τα εισητήρια, κάνοντας τετράωρες καθημερινές προπονήσεις,αρκετές φορές και πάντα το Σάββατο το απόγευμα ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ τιμόντας τον ομιλό του μέχρι το καλοκαίρι του 2008 για έξι χρόνια,όταν καλώς ή κακως ήρθαν στην επιφάνεια διάφορα προβλήματα και ζήτησε ή ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ στο να ζητήσει μεταγραφή για λόγους όπως έχω πει άσχετους με την αθλητική του επίδοση-απόδοση αλλά όταν μάθεις λεπτομέριες γιατί του αρνήθηκαν τη μεταγραφή λόγο μετοίκισης τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μπορεί να έχεις και δίκιο (από την πλευρά σου) αλλά πιστεύω οτι γνωρίζεις πόσοι και πόσοι έλληνες κωπηλάτες έχουν κάνει τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα (φοιτητές κλπ) και έχουν καταφέρει να πετύχουν. (φυσικά πολλοί άλλοι απέτυχαν). Επίσης σίγουρα γνωρίζεις πόσοι κωπηλάτες πήραν μετεγγραφή και χάθηκαν μέσα σε μερικούς μήνες. Μπορείς να μου πείς ένα παράδειγμα έλληνα κωπηλάτη που πήρε μετεγγραφή και πέτυχε κάτι που δεν είχε πετύχει με τον προηγούμενο όμιλό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν κατάλαβες ακόμη,πιο πιθανό είναι ότι η σταδιοδρομία του γιού μου έλαβε τέλος ή είναι σε δύσκολο δρόμο και ίσως η μεταγραφή του σε άλλον όμιλο να αποδείξει ότι κακώς ήθελε μεταγραφή, αυτό δεν είναι πανάκεια για τους προύχωντες ΓΙΩΤΑΔΕΣ (όχι λόγο στρατού) βολεψάκιδες, κρυβόμενους και διπλωμάτες κατά τα άλλα χαμηλών τόνων προπονητές να μη του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία όχι μόνο στον γιό μου αλλά σε οποιοδήποτε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΘΛΗΤΗ που αγαπάει και ζει με αυτό που κάνει,γιατί άλωστε υπάρχει ο κανονισμός των μεταγραφών, ξέρεις τι είναι όταν μετά από έξι χρόνια γυρίσει το παιδί σου και σου πει 'πατέρα, εσύ που ήξερες τα της κωπηλασίας, γιατί με άφησες να χάσω έξι χρόνια από τη ζωή μου' τι να του πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΡΟΤΟ
    τι λένε ρε οι άσχετοι! Εδώ χωρίζουν παντρεμένοι δεν έχει δικαίωμα ένας ερασιτέχνης 20αρης; πιτσιρικάς-ενήλικας κατα άλλους- να αλλάξει ομάδα? Γύρισε η τρίχα του που λένε! Και σε τελική ανάληση τι φοβούνται οι διοικούντες του συλλόγου? Αν είναι προβληματικός ο αθλητής ή ο γονέας του ας φύγει.Σύγουρα θα μεταφέρει το πρόβλημα στον επόμενο σύλλογο.Ετσι και αυτοί ησυχάζουν απο τους μπελάδες και το πρόβλημα μεταφέρεται σε άλλους!
    ...κάθε αθλητική ομοσπονδία έχει ως αποστολή να οργανώνει και να προωθεί το άθλημα της σύμφωνα με τους στόχους της ομοσπονδίας, τηρώντας τους εθνικούς και κοινοτικούς κανόνες δικαίου και με βάση τη δημοκρατική και διαφανή λειτουργία. Είναι αυτόνομη και έχει το δικαίωμα της αυτοοργάνωσης. Οφείλει να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο, προκειμένου να εξασφαλισθεί η απαιτούμενη αλληλεγγύη ανάμεσα στα διάφορα επίπεδα αθλητικής πρακτικής, από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έως τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου. Επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη των ερασιτεχνών, την ισότιμη πρόσβαση, την κατάρτιση των νέων και την προστασία της υγείας
    (η ψυχική υγεία δεν αποτελεί κομμάτι της ατομικής υγείας κάθε αθλητή?),στην οποίαν περιλαμβάνεται η καταπολέμηση της φαρμακοδιέγερσης. Οι κοινωνικές αυτές αποστολές συνεπάγονται ιδιαίτερες ευθύνες για κάθε ομοσπονδία και θεμελιώνουν την αναγνώριση της αρμοδιότητάς της για τη διοργάνωση αγωνιστικών εκδηλώσεων.Ο τρόπος οργάνωσης της Ομοσπονδίας πρέπει να εξασφαλίζει την αθλητική συνοχή και τη συμμετοχική δημοκρατία (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Νίκαιας στις 7-8-9 Δεκεμβρίου 2000)
    Με βάση τα παραπάνω πιστεύω οτι στην περίπτωσή μας η ΕΚΟΦΝΣ πρέπει να δώσει λύση στο ζήτημα. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ!
    Α,και κάτι τελευταίο. Τα αγόρια γινόμαστε ΕΝΗΛΙΚΕΣ ότεν "φύγει" ο πατέρας μας,ο μπαμπας, ο γέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ & ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ V ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ή Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ...
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, & ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΙΛΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ & ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΟΠΟΤΕ..ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ; ΤΟ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. "ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.."
    Αν δεν υπήρxε αυτό το όποιο ΜΑΓΑΖΙ τι θα γινόταν; Μήπως θα άνοιγες εσύ ένα τέτοιο ΜΑΓΑΖΙ;
    Αν βλέπεις τον Όμιλο σαν ΜΑΓΑΖΙ σίγουρα oi "μαγαζάτορες" θα βλέπουν τους αθλητές του σαν ΠΕΛΑΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. kala milame V eisai ektos pragmatikotitas. ti einai loipon oi omiloi; koinofeli idrimata; makari na mas eblepan san pelates, mporei na mas sevontousan tote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Για πες μου λοιπόν τι είναι οι όμιλοι για να μάθω κι εγώ. Θα ήθελα να διαβάσω τη γνώμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ti einai oi omiloi kai se genikes grammes ola ta athlitika svmatia, kata ti gnvmh mou; ektos poli ligvn exeresevn leitourgoun san magazia h san meson gia na provlithoun kapioi kai na kerdisoun kapia ofeli, koinvnika, prosvpika, epagelmatika. ligoi einai autoi pou to kanoun apo meraki kai agapi gia tous neous. kai opvs oloi theloun na einai pelates se epvnima kai kala magazia, to idio simvainei kai ston athlitismo kai se otidipote allo sth zvh kai an kapoio den se ikanopoiei mporeis kallista na pas allou. H poiotita PANTOU anagnvrizetai, kai kanena pragmatika kalo "magazi" den kleinei, den simfvneis; mipvs simmetexeis kai si se kapoio provlimatiko "magazi" kai stenaxvriesai; alithia paidia exeis; an exeis to pas kapou sta 10-15 kai to afineis na krinei mono tou; kai otan to deis apogoitevmeno ti kaneis; nomizv oti ena thema thigetai gia na mas prlovlimatisei kai sigoura den afora to sinolo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Νικος Θωμαιδης30 Οκτ 2009, 8:50:00 μ.μ.

    Ο γονιος βλεπει μονο το καλο του παιδιου του, οταν αυτο ειναι συνυφασμενο με το καλο του ομίλου τοτε ολα ειναι καλα, καποιες φορες ομως το καλο του ομίλου προεχει απο το καλο του αθλητη, τοτε αρχιζουν τα δυσκολα.
    Εγω σαν γονιος και εφορος του Ομιλου μου, οταν χρειαστηκε εβαλα το καλο του παιδιου μου σε 2η μοιρα, ετσι κι αλλιως ομως μέσα απο την αναπτυξη και καλη πορεια του ομιλου (δηλαδη ολων των αθλητων) ωφελειται και το παιδι μου. Θελω τα παιδια μου να ειναι αθλητες ενος δυνατου και αναπτυσομενου Ομίλου με εντονο εσωτερικο ανταγωνισμο, δηλ. πολλους αθλητες για να υπαρχει συνεχης βελτιωση. Νομιζω οτι και οι προπονητες το ιδιο θελουν αλλα με εντελως διαφορετικη οπτικη γωνια απο τους γονεις.
    Αν οι Ομιλοι ειναι μαγαζια, τοτε οι αθλητες δεν ειναι πελατες, ειναι υπαλληλοι, αλλα καποιοι ομιλοι προσπαθουν να μην γινουν ποτε "μαγαζια". Στον Ομιλο μου αν θελει ενας αθλητης να φυγει, ειναι ελευθερος να φυγει, δεν θα σταθουμε εμποδιο στην αθλητικη του σταδιοδρομια αν αυτος νομιζει οτι αλλου θα ειναι καλυτερα γι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΡΟΤΟ
    ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πηδαλιούχας30 Οκτ 2009, 10:38:00 μ.μ.

    Οι ελληνικοί όμιλοι δεν είναι μαγαζιά σφαγεία είναι, αυτό είναι μαγαζί (κάνε κλικ στην λέξη μαγαζί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να μπώ σαν ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ;;;; συμβαίνει τίποτε;;;

    Συμφωνώ 100% με τον ΚΑΡΟΤΟ που έπιασε το θεμα στην σωστή του διάσταση.

    Οι λόγοι που εδώ και 18 μήνες δεν δημοσιποίησα το πρόβλημα που έχει ό γιός μου είναι:

    1ον.Δεν ήθελα να εκθέσω τον όμιλο και τον προπονητή πιστεύοντας στις νόμιμες και ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ διαδικασίες.

    2ον. Πάντα πίστευα ότι εφόσον δεν του δίνουν μεταγραφή θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση ώστε να παραμείνει στον όμιλο, αυτό διαψεύτικε φέτος το φθινόπωρο όταν στηριζόμενοι σε μια πρόταση του εφόρου να τον προπονεί ΜΟΝΟ ό δευτερος προπονητής και εφόσον αβίαστα και αυθόρμητα αυτό το είχε προτείνει σε ανύποπτο χρόνο ο δεύτερος προπονητής, το προτείναμε αλλά απορρίφθηκε από τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ γιατί λέει οτι κάτι τέτοιο θα τον μείωνε και θα του χαλούσε την εικόνα του σαν πρώτου προπονητή, σε άλλη προτασή μας να επιστρέψει με αμοιβαίες εξηγήσεις και υποχωρίσεις μας απάντησε ότι εφόσον είναι υπάλληλος του ομίλου ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ δεν μπορεί να πεί οχι αλλά να μη περιμένουμε τίποτε παραπάνω και ότι αν ήταν αυτός στη θέση μας εφόσον καθήσε ένα χρόνο εκτός ας κάτσει άλλον ένα και ας πάει όπου θέλει και αυτός θα φροντίσει ώστε να μην τον δηλώσουν πουθενά ούτε προκεται να τον βγάλει στον τάκο για τιμωρία, ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΓΟΝΟΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    3ον.Παρά τις προφορικές απειλές για το ότι θα τον δηλώσουν ή θα τον τιμωρίσουν για παραδειγματισμό ώστε να μην τολμήσει κανένας κωπηλάτης ή ιστιοπλόος στο μέλον να ζητήσει μεταγραφή δεν ήθελα να έρθω σε πλήρη ρήξη ούτε με τον όμιλο ούτε με τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ γιατί αν ήθελα να του κάνω τον βίο αβίοτο θα πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο πρωί στον όμιλο και εφόσον τα μισά παιδάκια στον όμιλο ήταν μαθητές μου, δηλαδή τα έφερα εγώ στον όμιλο και γνωρίζω όλους τους γονείς θα μπορούσα να τον σκάψω κανονικότατα αλλά δεν το έκανα κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, δεν θα μπορούσα να πάω σε όλους τους τοπικούς αγώνες (ακόμη και στο συνέδριο της ΕΚΟΦΝΣ ως έχον το δικαίωμα) να τον κράζω και να τον θάβω στους συναδέλφους του-μου προπονητές και στους γονείς άλλων μαθητών μου που είναι αθλητές σε άλλους ομίλους της πόλης, αλλά δεν το έκανα κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.

    4ον ΝΑΙ ο γιος μου είναι οξύθυμος και νευρικός κατά τη διαρκεια των προπονήσεων πέραν τούτου έχεις να του προσάψει κανείς κάτι άλλο; δημιούργισε πρόβλημα στα κοινόβια μάλωσε με συναθλητές του, γύρισε έστω και έναν λόγο σε ομοσπονδιακό προπονητή ή αντιπάλους αθλητές,πιά η σχέση του με τον δευτερο προπονητή πως δηλαδή αυτόν τον εκτιμά και τον σέβετε, τιμωρίθηκε ποτέ απ' τον όμιλο ή την ΕΚΟΦΝΣ.
    ΝΑΙ σε μίλησε άσχημα και απότομα αρκετες φορές 5-10 (όχι βρίσιμο) γιατί όταν ΕΓΩ σε έλεγα ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ παραδειγματικά όταν ήταν 13..14..15..16..17 ετών δεν το έκανες κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ γιατί μήπως έβαζες πάνω από όλα το αποτέλεσμα και γιατί μετά το ΠΠΚ του 08 ξεκουφάθηκες ξαφνικά. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ σε συλογικό και εθνικό επίπεδο, ποτέ όμως δεν έριξε τις όποιες αποτυχίες του σε τρίτους πάντα έλεγε φταίω εγώ είτε σε σωματιακό είτε σε εθνικό επίπεδο ετσι δεν είναι κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ και στις αιτήσεις των μεταγραφών αυτό δε είπαμε, άλλοι λέγανε για συνομοσίες αθλητων και προπονητών στην εθνική αλλά ψυθιριστά μην τους ακούσει και κανείς... αλλά από πίσω χλευάζανε κραδένοντας προτότυπη επιστολή άλλου προπονητή που δεν τον φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του τον προπονητή των 500αριών όπως τον αποκαλούσε άσκετα αν αυτός πήρε μια χουφτα μετάλλια και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ένα τσούφιο αλλά από μπροστά τατσι μιτσι κοτσι.

    ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς ανώνυμο:
    Μέσα σε δέκα γραμμές κατάφερες να με χαρακτηρίσεις "άσχετο" και "εκτός πραγματικότητας".
    Σίγουρα θα πιστεύεις οτι κατέχεις και το "αλάθητο".
    Είναι λογικό να βλέπεις λοιπόν κάτω από αυτό το πρίσμα και τους ελληνικούς ομίλους. Μή ξεχνάς οτι μέσα από αυτούς τους ομίλους έχουν αναδηχθεί όλοι αυτοί οι αθλητές που έχουν φέρει τόσα μετάλλια σε Ολυμπιακούς και σε Παγκόσμια πρωταθλήματα. Απορώ πως όλες αυτές οι κακές δοιηκήσεις των αθλητικών σωματείων κατάφεραν να βοηθήσουν αυτούς τους αθλητές. (και μη μου πεις οτι από μόνοι τους οι αθλητές τα κατάφεραν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ ΤΟN V όχι ότι με αφορά άμμεσα.

    Αγόρι μου γλυκό δεν ξερεις ότι: Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΗ και το ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ, έχεις ακούσει: ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.
    έχεις ακούσει ότι τα απογορευμένα φάρμακα τα προτείνουν ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ στους αθλητές που ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    έχεις ακούσει για πρόωρη γήρανση και για χρόνια μυοσκελετικά και διανοητικά προβλήματα στους αθλητές υψηλού επιπέδου.

    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.

    Μήπως λέω ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ Ο Ν.Ο.Ι ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ (δεν πληρώνουν συνδρομή τα παιδιά) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, όσο και αν κάποιοι στην πόλη μας οφαλοσκοπούν ακόμη και ψελίζουν για παράγκες και ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    Έχεις ακούσει μήπως για μαγαζάκι γωνία στην πόλη μας που εμπορεύεται υπηρεσίες πουλά διάφορα είδη από κολάν μέχρι προτείνες ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ.
    Εχεις ακούσει μήπως για θέσεις σε ΤΑΔ και ΑΛΛΟΥ που πάνε χέρι-χέρι ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ.

    Ο ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. kai apo auta pou sinexizeis na ekfrazeis, mporei na se xaraktirisv ki alla polla V..Sigoura den eimai alathitos, ti gnomi mou lev, alla mallon esi exeis paropides kai pianese apo olo to keimeno apo oti thes. anefera oti den afora to sinolo kai oti kapoioi omiloi leitourgoun sosta kai exoun apotelesma..me tous ipoloipous leme ti ginetai; h gia xari tou basilikou, potizetai h glastra; h prepei na allaxoume katoikia gia na exoume prosvasi se kalo omilo; oso gia ton kouasimodo, katalavame to provlima kai pistevo oti enas gonios me ti diki sou eppagelmatiki empeiria gia na ftasei se tetoio simio exei ftasei sta oria tou, min tous kaneis th xari omvs na les kai alla giati auto perimenoun..sigoura meta apo ola auta tha vris to dikio sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Θωμαίδη: Εσύ είσαι σε άλλον πλανήτη με τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΦΕΤΣΑΚΗ και όχι μόνο σαν κωπηλασία αλλά και σαν CK ,σαν πρόεδρο, προπονητή,ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ποταμάρχη ποιος τολμάει να κάνει κιχ ή να φτερνιστεί μπροστά του.
    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προς τον αρχικό συγραφέα : Χαίρομαι που βρήκες τη λύση να ξέρεις πάντως ότι η πλειψηφία των παραγόντων και προπονητών στην κωπηλασία είναι άνθρωποι σωστοί καταρτισμένοι και δίκαιοι, αν κάποιοι χαλάνε την συνταγή πρέπει να βάλουν μυαλό ή να εγκαταλείψουν τον χώρο. Λυπάμε μόνο που πολυγραφικότατοι συγραφείς σε αυτό το site τηρούν σιγή ιχθύος.
    ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

    Λόγω του ότι αύριο είναι 1η του μηνός και το θέμα δεν θα εμφανίζεται τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα θα παρακαλούσα ή να καρφιτσοθεί (δεν ξέρω αν τεχνικά είναι εφικτό) ή να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα με κάποιο τίτλο που θα παραπέμπει στο περιεχόμενο π.χ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ή ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ή ότι άλλο εσεις κρίνεται σκόπιμο επίσης καλό είναι να φωρτοθούν και όλα τα post.
    Με εκτίμηση (το ενοώ γιατί στην αρχή είχα την εσφαλμένη εντύπωση ότι θα κάνατε DELITE στο θέμα).
    αν είναι θέμα κωδ.πρ. το ότι δεν μπαίνω pls send PM/email

    ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Προς Κουασιμόδο
    το ψευδώνυμο σου αν θυμάσαι το password θα το ανακτήσεις στην διεύθυνση www.blogger.com ή οποία βρίσκεται στις USA, αυτοί στο δώσανε.
    Τουλάχιστον μέχρι τις 16/11 η συγκεκριμένη ανάρτηση θα βρίσκεται στην αρχική σελίδα.
    Για όλα τα υπόλοιπα σου αντιγράφω παλαιότερο σχόλιο μου.


    Blogger Ο/Η Epikopos Varkas είπε...

    Αγαπητέ Κουασιμόδε,
    πάνω από ενάμιση χρόνο συντηρούμε το μπλόγκ για αυτούς ακριβώς τους λόγους,να ακούγονται όλοι και να μην φιμώνονται ούτε και οι αιρετικές φωνές(στη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν συνάντησα τέτοιες).
    Έκανα το σχόλιο μου γιατί πιστεύω ότι παραπάνω όξυνση πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα σε ότι αναμένεις στις 16/11.
    Φυσικά εσύ γνωρίζεις .

    17 Οκτώβριος 2009 2:54 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ευχαριστώ για την βοήθεια, δεν έχω εμπειρία από αναρτησιολόγια, μήπως ένα Forum κωπηλασίας θα ήταν πιο αποδοτικό και εύχρηστο με θεματικές ενότητες κ.τ.λ(μην με παρεξηγήσεις πάλι πρόταση κάνω).
    Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ, απλώς να λέω ελεύθερα και τεκμηριωμένα (αν το καταφέρνω) την γνώμη μου και ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Είμαι και εγώ γονιός 2 παιδιών που ασχολούνται με την κωπηλασία και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση εδώ και μέρες για τον ρόλο των διοικήσεων,των προπονητών και των γονιών στη πορεία ενος αθλητή.
    Αγαπητέ "ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ"δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας όμιλος αρνείται τη μεταγραφή σε έναν αθλητή του οποίου ο πατέρας τόσο διακαώς θέλει να μεταγραφεί σε άλλο όμιλο.Πραγματικά οι αθλητές δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζονται με εκδικητικότητα και δίχως κατανόηση από τους συλλόγους τους.
    Από την άλλη βέβαια η αρχική σου δήλωση ότι ο γιός σου ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ κατάφερε να πάρει τέσσερα μετάλλια σε Π.Π. μου φαίνεται υπερβολική γιατί δείχνει να παραβλέπεις ηθελημένα την προσφορά του συλλόγου,ο οποίος αναμφίβολα του παρείχε το σκάφος για να προπονείται,τον προπονητή για να του διδάξει από την αρχή την τεχνική και να του χτίσει την φυσική του κατάσταση,το γυμναστήριο,το κωπηλατήριο,την ευκαιρία να συμμετέχει σε αγώνες κ.λ.π.
    Επίσης διαφωνώ για τα "6 ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ" Με ποιό σκοπό ξεκίνησε ο γιός σου και δεν πραγματώθηκε;
    Εγώ χαίρομαι που τα παιδιά μου ασχολούνται με τον αθλητισμό γιατί όπως και εσύ ξέρεις ωφελούνται πολύπλευρα.Εσύ ο ίδιος,σαν αθλητής,δεν έζησες ανεπανάληπτες στιγμές;Δεν έμαθες να τιθασεύεις τον εαυτό σου, να επιβάλλεσαι στο σώμα σου,να ξεπερνάς την κούρασή σου; Δεν κέρδισες φίλους για μια ζωή;
    Ακόμη και αν όπως λες έχεις πικρία γιατί σε ανάγκασαν τότε να φύγεις,σίγουρα ο απολογισμός είναι θετικός , γι αυτό και οδήγησες το παιδί σου στο άθλημα.
    Είναι και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω γιατί και εγώ δεν έχω καταλήξει άν ο πρωταθλητισμός είναι καλός. Από τη μια μεριά κατηγορείς τον πρωταθλητισμό και από την άλλη αν και καθηγητής Φ.Α.που ξέρεις πολύ καλά τους κινδύνους, και προστατευτικός πατέρας όπως φαίνεται, αφήνεις τον γιό σου να κάνει ΜΟΝΟΣ του ένα ομολογουμένως πολύ βαρύ πρόγραμμα πρωταθλητισμού (του Ιταλού)χωρίς όπως λες επίβλεψη από τον προπονητή. Πολύ παρακινδυνευμένο θα έλεγα.
    Όσο για το άν είναι καλό για έναν αθλητή να ασχολείται με τον πρωταθλητισμό, θα έλεγα ότι οι πρωταθλητές είναι σαν τους καλλιτέχνες.Το ταλέντο τους και η προσωπικότητά τους, τους επιβάλλουν να συνεχίσουν την πορεία τους. Δεν μπορούν να μισοασχολούνται και να θέτουν χαμηλούς στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Άγνωστος Χ είπε...
    .....Από την άλλη βέβαια η αρχική σου δήλωση ότι ο γιός σου ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ κατάφερε να πάρει τέσσερα μετάλλια σε Π.Π. μου φαίνεται υπερβολική γιατί δείχνει να παραβλέπεις ηθελημένα την προσφορά του συλλόγου,ο οποίος αναμφίβολα του παρείχε το σκάφος για να προπονείται,τον προπονητή για να του διδάξει από την αρχή την τεχνική και να του χτίσει την φυσική του κατάσταση,το γυμναστήριο,το κωπηλατήριο,την ευκαιρία να συμμετέχει σε αγώνες κ.λ.π......

    Όντως φαίνεται και ίσως είναι υπερβολικό αλλά αναφέρομαι συγκεκριμένα στα προγράμματα προπόνησης του Ποστιλιόνε τις ατέλειωτες ώρες που έκανε μαζί με το πληρωμά του ΜΟΝΟΣ-ΟΙ(δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες προς το παρόν), για τα υπόλοιπα φυσικά και βοήθησε ο όμιλος και ο προπονητής μέχριεκεί όμως που μπορούσανε ή θέλανε.

    Άγνωστος Χ είπε...
    .....Επίσης διαφωνώ για τα "6 ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ" Με ποιό σκοπό ξεκίνησε ο γιός σου και δεν πραγματώθηκε;.......
    Ο κάθε αθλητής βάζει και τους δικούς του στόχους όταν μετά από 6 χρόνια στα 18 σου λένε STOP πως θά ήθελες να αντιδράσει και τι να με πει ... όλα ωραία και καλά πάμε παρακάτω.

    Στα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές συμφωνώ, με την διαφορά ότι ο πρωταθλητησμός τις περισσότερες φορες καταλήγει ώστε να γίνει κάτι σαν εξάρτηση, κάτι σαν στόχος ζωής για τους αθλητές που τον θέτουν ΚΑΚΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ως πρώτη προτεραιότητα της ζωής τους μέσα σε αυτό το τοπίο πολλά μπορεί να συμβούν, η προπόνηση δε αυτή που κάναμε τη δεκαετία του 80 μόνο ως ζέσταμα ή αποθεραπεία μπορεί να θεωρηθεί σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό που ίσως πέρασε στα ψιλά ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΓΡΑΦΩ. Σαν γονέας, σαν παλιός κωπηλάτης, σαν καθηγητής ΦΑ με 21 χρόνια στα σχολιά, σαν μέλος ομίλου ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ, ΑΣΚΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 1000% ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αύριο είναι 16 Νοεμβρίου .
    Περιμένουμε να δούμε τι εξελίξεις υπήρξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αύριο είναι 16 Νοεμβρίου 2009 και στις 19:00 στο Δ/Σ του ομίλου απολογείται ο αθλητής.
    Ενημερωτικά:
    1.Κατατέθηκε αίτηση για συναίνεση μεταγραφής σε άλλο σωματείο εμπρόθεσμα στις 12/11.
    2.απάντηση δεν δώθηκε αρνητική ή θετική ακόμη, τυπικά η περίοδος μεταγραφών λήγει σήμερα στις 24:00.
    Τα νέα προφανώς θα αναρτηθούν σε λίγες ημέρες μέχρι να ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΨΟΥΝ την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΜΟΥΝ ΑΘΛΗΤΗΣ 5 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΙ 2 ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΧΡΘΟΙ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΣΑΛΑΣ
    [ΠΡΩΗΝ ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. "karoto"
    Πρός Δ.Σ. ΝΑΟΚΘ. Κάνατε τον Όμιλο μας ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα. Άσχετοι, απαίδευτοι, και πάνω από όλα κομπεξικοί. Το παίζεται παράγωντες χωρίς να έχετε ούτε την δυνατότητα ούτε τη γνώση να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα του Ομίλου. Ανοίξατε τα μάτια σας για να εκδικηθήτε έναν 20άρη. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, και ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ που σας ψηφίσαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γιώργο συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις,ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι σε σαθρές βάσεις, ο επαγγελματικός αθλητισμός στηρίζεται σε εικονική οικονομική πραγματικότητα, οι πραγματικοί πατάγοντες έχουν απομακρυνθεί όλα είναι θέμα δημοσίων σχέσεων, μίζας, παράγκας και ντόπας, σχολικός και πανεστιμιακός αθλητισμός απλώς δεν υπάρχουν, εμείς οι παλιοί νοσταλγούμε ακόμη την κωπηλατική ομάδα του ΑΠΘ, όσο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ο αθλητικός νόμος 2795 του 1999 με τις όποιες προσθήκες και μεταβολές το μέρος που αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι για την Ζιμπάμπουε πριν το 1940.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΑΘΛΗΤΗ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ.. ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΣΤΟ ΤΑΔ & ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ & Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ & ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ & ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΑΔ & ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ; ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΑΦΟΣ.
    ΑΡΧΙΚΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Για να είσαι στο ταδ πρέπει να είσαι υποχρεωτικά αθλητής κάποιου ομίλου και μάλιστα να συμμετέχεις σε αγώνες και να έχεις διακρίσεις. Μην κοιτάς που για να γίνουν τα τμήματα δεν ισχύουν πάντα τα προηγούμενα.
    Οι όμιλοι κάνουν πρωταθλητισμό και δεν μπορούν να διαθέτουν τα σκάφη στον οποιοδήποτε τα ζητάει και ο γιος σου αφού άλλαξε άθλημα είναι πλέον οποιοσδήποτε. Οι όμιλοι δεν τα δίνουν, όχι οι προπονητές.
    Δυστυχώς η κωπηλασία λόγω ακριβού εξοπλισμού δεν προσφέρεται για μαζικό αθλητισμό και κοινωνικό έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ; ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ, ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Είδες που δεν τα ξέρεις καλά; Αφού ενδιαφέρεσαι τόσο για το παιδί σου θα έπρεπε να ξέρεις οτι για να ανήκει στο ΤΑΔ πρέπει να είναι ενεργός αθλητής και μάλιστα με διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο. Τα σκάφη των ομίλων αγοράζονται με αίμα και ιδρώτα των πρωταθλητών και των προπονητών τους καθώς και με παρακάλια των δοιηκούντων δυτυχώς... Συνφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο στις 11:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ, ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΗ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΠΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΜΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΟΝΙΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΩΡΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ V, ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Εγώ μιλώ από τη θέση κάποιου που εδώ και 30 χρόνια (10.950 μέρες για την ακρίβεια) ζεί με την κωπηλασία και ξέρει πάρα πολύ καλά πως προχωράει μπροστά αυτό το άθλημα. Ευτυχώς έμαθα όλα αυτά τα χρόνια οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό ωστε να το κατακρίνουμε με ευκολία. Έχω δει από κοντά τα όνειρα και την προσπάθεια του μικρού αθλητή, την πίεση που υφίσταται και την θέληση του πρωταθλητή, την αγωνία και την επιμονή του προπονητή, το όραμα και την φροντίδα του δοιηκητικού, την αγάπη και το άγχος του γονέα. Όλους αυτούς τους κοίταξα στα μάτια τις καλές και τις κακές στιγμές. Με τα γραφόμενά μου δεν είχα φυσικά στόχο να σε ειρωνευτώ ούτε και έχω κάτι μαζί σου (άλλωστε δε σε γνωρίζω). Μπορείς να έχεις φυσικά τη γνώμη σου αλλά ελπίζω να μου δίνεις το δικαίωμα να έχω και εγώ τη δική μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Θα παρακαλουσα τον V, που εχει χυσει αιμα και ιδρωτα να μας πει σε ποιον Ομιλο εργαζεται σαν Προπονητης...
    και φυσικα οι βαρκες και τα υλικα δεν ειναι ιδιοκτησια των προπονητων, ειναι των ομιλων και μονο για χρηση των αθλητων τους, ασχετα που κανουν δημοσιες σχεσεις οι προπονητες μεταξυ τους και τις μοιραζουν οπως γουσταρουν, το μεγαλο προβλημα στους ομιλους δεν ειναι οι αθλητες, ουτε οι παραγοντες... ειναι οι προπονητες οι οποιοι κουβαλανε πολλα κομπλεξ απο την αθλητικη τους ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. προς V,
    αυτο φανηκε φιλε μου...
    γνωριζομαστε παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αν γνωριζόμαστε πιστεύω να μου δίνεις το δικαίωμα να γράφω τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ελευθερα V, μπορεις να λες την γνωμη σου οποτε θελεις, φτανει να μην ειναι αντιθετη απο την δικη μου... :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σε ευχαριστώ πολύ και σου υπόσχομαι να μην ξαναπώ κακά λογάκια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή