Αντιστροφη μετρηση για το Παγκοσμιο

24/08/2011
Αντιστροφη μετρηση για το Παγκοσμιο
Μόλις τρία εικοσιτετράωρα απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών που θα φιλοξενηθεί στο Μπλέντ της Σλοβενίας από το Σάββατο 27/8 ως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.
Στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς για το άθλημα η οποία αποτελεί και την πρώτη ευκαιρία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου θα πάρουν μέρος 1213 αθλητές κι αθλήτριες από 68 χώρες που στελεχώνουν 455 πληρώματα.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές σχεδόν όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του κρίσιμου Παγκοσμίου πρωταθλήματος για την εύρυθμη λειτουργία του οποίου θα φροντίσουν οι 476 άνθρωποι της Οργανωτικής Επιτροπής.
Στο πανέμορφο Μπλέντ, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την Λιουμπλιάνα , βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή και η 12μελής Εθνική ομάδα που έχει ως στόχο να διατηρήσει την παράδοση και να ξαναβρεθεί στον πίνακα των μεταλλίων αλλά και να επιστρέψει με όσα περισσότερα γίνεται εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Στην πόλη της Σλοβενίας μεταβαίνει αύριο Πέμπτη και ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς που θα πάρει μέρος στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Αύριο αναχωρεί και ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Μωυσίδης που θα είναι ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας στην διοργάνωση.         από το  kopilasia.gr

1 σχόλιο: