Κωπηλασία-Στον... αέρα η προετοιμασία της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας

Κωπηλασία-Στον... αέρα η προετοιμασία της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας
Πηγή: ΑΠΕ  29/11/10-20:20
Πρόβλημα ενέσκηψε στην προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας, καθώς οι τρεις Έλληνες Ομοσπονδιακοί προπονητές -καθηγητές φυσικής αγωγής στο επάγγελμα- που επί 6 χρόνια αποτελούν τον προπονητικό κορμό της ομάδας, δεν μπορούν να πάρουν απόσπαση.
Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο σαββατοκύριακο.
Καθώς το 2011 είναι το έτος πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, η αγωνία στην ΕΚΟΦΝΣ... πιάνει κόκκινο.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Απόστολο Παλαιοπάνο, Θανάση Αθανασιάδη και Χρόνη Βλασταρίδη, οι οποίοι είναι διορισμένοι καθηγητές φυσικής αγωγής, αλλά για πρώτη φορά φέτος δεν τους έχει δοθεί ακόμη απόσπαση στη ΓΓΑ και εν συνεχεία στην Ομοσπονδία προκειμένου να συνοδεύσουν την ομάδα στην κοινοβιακή τους προετοιμασία.
Οι άνθρωποι της ΕΚΟΦΝΣ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τη ΓΓΑ, σε αναμονή της λύσεως του θέματος.
Ενόψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις της Ομοσπονδίας και μάλιστα όταν πρόκειται για ένα άθλημα που έχει χαρίσει ολυμπιακά μετάλλια στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στους δύο τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004 και Πεκίνο 2008).
Μετά από τις φετινές επιτυχίες στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, στην ΕΚΟΦΝΣ δημιουργήθηκε αισιοδοξία για τουλάχιστον τέσσερις προκρίσεις στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και η χρονοτριβή ως προς την έναρξη της προετοιμασίας μόνο εις βάρος της ετοιμότητας των πληρωμάτων μπορεί να αποβεί.
ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

6 σχόλια:

  1. Ο Ιταλός είναι στη θέση του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πηδαλιούχας30 Νοε 2010, 2:51:00 μ.μ.

    ΦΥΣΙΚΑ
    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ Η ΕΚΟΦΝΣ ;
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΌΣΕΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pantos aytoi oi dio poy ypografoyn me ta onomata 'anakroye kai pidalioyxas' prepi na ine tromeroi koytsobolides.molis anaferthi kapio omoma 'tsoyp' oi koytsobolides grafoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γουσταρω κουτσομπλια!εχετε και αλλα;
    ο Ιταλος να ΄ναι καλα ολοι οι αλλοι αναλώσιμοι ειναι...
    χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. as pane kai oi triplothesites na doulepsoun ligaki.i xwra paei kata diaolou kai autoi einai olo (italiki) theoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή