Ο γρουσούζης Έλληνας

Από πολύ παλιά και σε διάφορες μορφές μορφές έχει πέσει στην  αντίληψη μου αυτή η κακή μετατροπή μια ξένης παρουσίασης σε Ελληνική.
Χωρίς να θέλω να δώσω εύσημα στο GREEK MANAGEMENT, θα ήθελα να πω στον άσχετο και κακόψυχο που έκατσε και έκανε την μετατροπή ότι αυτό το άθλημα δεν είναι κωπηλασία!
Στο λινκ που σας δίνω μπορείτε να δείτε σε πόσες ξένες σελίδες βρίσκονται φωτογραφίες που φυσικά δεν αναφέρονται στην Ελλάδα.



Greek Management: το παράδειγμα της κωπηλασίας…

Μια ιστορία σωστού Ελληνικού Management… για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί…



 

3 σχόλια:

  1. Οι χαρακτηρισμοί άσχετος και κακόψυχος και η παραπομπή στο Greek Rowers αν δεν είναι αστοχία, είναι απρέπεια. Επίσης πιστεύω ότι για να διατηρείς ένα blog που αφορά σε ένα άθλημα, δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι ειδήμων, αρκεί να το αγαπάς.
    Άλλωστε μια χιουμοριστική προσέγγιση της Ελληνικής πραγματικότητας είναι (καθ’ όλα αληθινή) και όχι σεμινάριο κωπηλασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το copy paste με τον Firefox μεταφέρει αυτόματα τα λινκ παραπομπές από το πρωτότυπο.(ο τίτλος κάθε ανάρτησης στην αρχική σελίδα έχει το δικό του λινκ)
    Ευνόητο είναι ότι οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν το Greek rowers αλλά αυτόν που έκατσε μετάφρασε τροποποίησε την παρουσίαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή