Καρράς: "Τώρα προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς"

Αντιγράφουμε από το http://greekrowers.blogspot.com/

Καρράς: "Τώρα προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς"

08/11/2010
Με απολογισμό καλύτερο του αναμενόμενου ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά κουπιά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας. Τρία μετάλλια εκ των οποίων  ένα ασημένιο και δυο χάλκινα κατάκτησαν τα τέσσερα πληρώματα  που αγωνίστηκαν στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς ,κλείνοντας ακόμη μια πετυχημένη χρονιά.
Η αποστολή μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη και αν οι καιρικές συνθήκες ήταν λίγο πιο ευνοικές  ίσως να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα” δηλώνει ο πρόεδρος τη Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς που επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα αφού σήμερα θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου της παγκόσμιας Ομοσπονδίας. “Στην δίκωπο των ανδρών και το διπλό σκίφ των γυναικών καταφέραμε να επαληθεύσουμε  τις προσδοκίες ενώ η παρουσία σε τελικό της τετρακώπου κι ακόμη περισσότερο η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου που συνέβη για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για την Ελλάδα ήταν η μεγάλη έκπληξη. Οι μικροί του διπλού τα πήγαν περίφημα και έδειξαν ότι ξέρουν να δουλεύουν και να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.  Πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μπλέντ της Σλοβενίας και είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού θα αποτελέσει  για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου . Στόχος μας είναι να στείλουμε τουλάχιστον τέσσερα πληρώματα στην Αγγλία το 2012, στόχος που είναι εφικτός”.

Η ελληνική αποστολή με τους 10 αθλητές και τα τρία μετάλλια επιστρέφει στην Ελλάδα την Τρίτη 9/11 με πτήση από το Ντουμπάι που αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος στις 13:20.    
0 σχόλια

2 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ .
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΕΙ ΚΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή