Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ ....

Και το ατυχές copy paste  στις δηλώσεις του Ιταλού.




29/10/2010
Στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος τα ελληνικά κουπιά
Το πρωί της Κυριακής (μεσάνυχτα Σαββάτου για την Ελλάδα)  ξεκινάει στην λίμνη Καραπίρο στη μακρινή Νέα Ζηλανδία το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας ανδρών γυναικών με την συμμετοχή αθλητών κι αθλητριών από 50 χώρες.
Ανάμεσά τους και η Εθνική μας που θα πάρει μέρος με δέκα αθλητές και τέσσερα πληρώματα έχοντας ως στόχο να διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να ανεβαίνει στο βάθρο της διοργάνωσης με ένα ή και παραπάνω πληρώματα.
Κατά την πρεμιέρα των αγώνων όπου αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από δέκα χιλιάδες θεατές θα αγωνιστούν και τα τέσσερα ελληνικά πληρώματα στα προκριματικά .
Πιο αναλυτικά την αυλαία θα ανοίξει το διπλό σκίφ ελ βαρών γυναικών με τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες πέρυσι στο Πόζναν Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου που θα αγωνιστούν στα προκριματικά τα οποία ξεκινούν στις 10:17 το πρωί (00:17 ώρα Ελλάδας).
Θα ακολουθήσει στις  10:35  (00:35 ώρα Ελλάδας) το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα  ενώ στις 10:53 (00:53 ώρα Ελλάδας) θα πέσει στη μάχη η τετράκωπος άνευ των ανδρών με τους Νίκο Γκουντούλα, Αποστολο Γκουντούλα ,που είχαν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην δίκωπο άνευ του περσινού παγκοσμίου στην Πολωνία,  Στέργιο Παπαχρήστο και Γιάννη Τσίλη
Τελευταίο στις 11:47 (01:47) θα αγωνιστεί η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα.
Ποστιλιόνε "Μπορούμε δυο μετάλλια"
Τον πήχη στα  δυο μετάλλια έβαλε ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε μιλώντας στο επίσημο site της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.   «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε δυο μετάλλια στην δίκωπο των ανδρών (Χρήστου-Τζιάλλας) και στο διπλό σκίφ ελ βαρών γυναικών (Τσιάβου-Γιαζιτζίδου).Να περάσουμε  τελικό ή να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις του Β΄ τελικού στην τετράκωπο άνευ (Παπαχρήστος-Τσίλης-Γκουντούλας Ν.-Γκουντούλας Α.) και να φτάσουμε  στον Β΄ τελικό με το διπλό σκίφ ελ βαρών. Για την τετράκωπο θα έλεγα ότι η πρόκριση στον τελικό δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί η γαλλική βάρκα είχε ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ οι Τσέχοι μας γνωρίζουν πλέον . Το θετικό και κλείνω με αυτό είναι ότι οι αθλητές μας είναι αποφασισμένοι και θα είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι για όλους” κατέληξε ο Ιταλός προπονητής .    
                                      Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Eurosport Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας αλλά και τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών κι αθλητριών θα μεταδώσει για την Ευρώπη το Eurosport. Αναλυτικά οι μεταδόσεις 
Τετάρτη 03/11 01:00 με 02:15 (LIVE) *
Τετάρτη 03/11 23:30 - 02:30 (LIVE) **
Παρασκευή 05/11: 12:00 - 15:00 (Μ)
Σάββατο 06/11: 12:00 - 14:00 (Μ)
Κυριακή 07/11: 13:00 - 15:00 (Μ)
* ξημερώματα Τετάρτης
** ξημερώματα Πέμπτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου