Μπράβο Βαγγέλη!!!!!!



  Ο Βαγγέλης Τσουρτσούλας από σήμερα είναι επίσημα μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και θα την  εκπροσωπήσει  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ν.Ζηλανδία στο αγώνισμα της δικώπου ελαφρών βαρών!
  Μετά την αποφοίτηση του από το Marietta College με την ειδικότητα "Wellness and Fitness" τον περασμένο Μάιο,γράφτηκε στο Penn AC,και ξεκίνησε την προετοιμασία του, ύστερα από 18 μήνες αποθεραπείας λόγω τραυματισμού.Τον Ιούλιο τον κάλεσαν στο Οκλαχόμα Σίτυ όπου είναι η έδρα των ελαφριών βαρών της εθνικής των ΗΠΑ για συνέχιση της προετοιμασίας με τους υπόλοιπους ελαφριούς αθλητές.Από τον Αύγουστο όλη η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία στο Πρίνστον N.J.-έδρα του USRowing.
  Στους  χθεσινούς και σημερινούς αγώνες προκρίσεων, τερμάτισε πρώτος -LM2- -εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στην ομάδα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για το μεγάλο του όνειρο: την συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.



5 σχόλια:

  1. ΜΕ 11 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 11 - 1 θα έλαγα εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕVAN ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΄΄ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ΄΄ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή