Μαραθώνιος Ακαδημία

Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5
Τετάρτη, 06 Οκτ 2010
Προγράμματα Εκτύπωση E-mail
Η Μαραθώνιος Ακαδημία προσφέρει μιά μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για τα αθλήματα της κωπηλασίας και του καγιάκ. Όλα τα προγράμματα γίνονται στο μαγευτικό χώρο του Ολυμπιακού κωπηλατοδρομίου στον Σχινιά Μαραθώνα κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων γυμναστών. Υπεύθυνος σχεδιασμού των προγραμμάτων είναι ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος και ο Κ.Φ.Α. Κυριάκος Ζαρουλέας.

 Γνωριμία με την κωπηλασία & το καγιάκ: Αφορά επισκέψεις σχολικών τμημάτων και σωματείων μέχρι 50 μαθητών ημερησίως με σκοπό την πρώτη επαφή με τα αθλήματα.
 Μάθε να κωπηλατείς : Στο πρόγραμμα  αυτό μπορεί να συμμετέχουν ασκούμενοι ηλικίας 6ετών και πάνω και των δύο φύλων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε διάστημα τριών εβδομάδων  και στα πλαίσια του διδάσκονται οι βασικές δεξιότητες των αθλημάτων.
 Πρόγραμμα  προχωρημένων: Έχει διάρκεια έξι εβδομάδων και στο τέλος του προγράμματος ο ασκούμενος είναι ικανός να κωπηλατήσει μόνος του χωρίς την εποπτεία γυμναστή.
Πρόγραμμα αναψυχής : Θα παρέχεται η δυνατότητα να κωπηλατεί ο ασκούμενος μόνος του ή με παρέα κάνοντας κράτηση του σκάφους της αρεσκείας του. Προϋπόθεση ο ασκούμενος να έχει ολοκληρώσει και το πρόγραμμα προχωρημένων.
Corporate : Ομαδικό πρόγραμμα με στόχο αγώνα με την ολοκλήρωση του. Ιδανικό για εταιρίες, γυμναστήρια κ.ά. Διάρκεια προγράμματος 15 ώρες για την κωπηλασία και 9 ώρες για το κανόε (Dragon Boats).
 Masters : Αγωνιστικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων όπως και στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Προϋπόθεση ο ασκούμενος να έχει ολοκληρώσει και το πρόγραμμα προχωρημένων.
 Αγωνιστικό : Απευθύνεται μόνο σε αθλητές με σκοπό τον πρωταθλητισμό. Οι  αθλητές της αγωνιστικής ομάδας θα επιλέγονται μέσω κριτηρίων θεσπισμένα από την Μ.Α.Κ.Κ.
 Άτομα με ειδικές ανάγκες: Προϋπόθεση συμμετοχής η ιατρική πιστοποίηση της κατάστασης του ασκούμενου
 . Προπόνηση μια ημέρας: Για όσους επιθυμούν να ασκούνται στο χώρο χρησιμοποιώντας τα σκάφη της ΜΑΚΚ πληρώνοντας για κάθε επίσκεψη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου