Νέα προπονητική περίοδος ξεκίνησε επίσημα για το Ν.Ο.Ι.

Αντιγραφή από το http://greekrowers.blogspot.com/


Νέα προπονητική περίοδος ξεκίνησε επίσημα για το Ν.Ο.Ι.


Μετά από μία χρονιά μεγάλων επιτυχιών τόσο σε διοργανώσεις στην Ελλάδα όσο και σε διεθνείς αγώνες, όπως η Ολυμπιάδα Νέων της Σιγκαπούρης, το Πανευρωπαϊκό και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, Παγκόσμια Κύπελλα και Ρεγκάτες, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων μπαίνει δυναμικά στη νέα προπονητική περίοδο, η οποία ξεκίνησε επίσημα με την είσοδο του Οκτωβρίου. Η νέα αυτή περίοδος αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς για την Γιαννιώτικη Κωπηλασία και με το αθλητικό δυναμικό του Ν.Ο.Ι. ενισχυμένο με αρκετές δεκάδες Γιαννιωτόπουλα, αγόρια και κορίτσια, τα οποία εγγράφηκαν φέτος στον Όμιλο και αποτελούν πλέον τα νέα μέλη της μεγάλης κωπηλατικής του οικογένειας.
Στην καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο κλειστό Γυμναστήριο του Ν.Ο.Ι., παραβρέθηκαν στελέχη της Διοίκησης, σύσσωμη η τεχνική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου και φυσικά παλιοί και νέοι αθλητές. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. κ. Σωτήρης Στάμος ευχαρίστησε και συνεχάρη θερμά τους αθλητές για τις επιδόσεις που πέτυχαν την αγωνιστική χρονιά που πέρασε. Επιτυχίες που, όπως τόνισε, ανέβασαν το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων ξανά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου πανελληνίως, αναδεικνύοντάς τον για 23η συνεχή χρονιά Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος, ενώ παράλληλα ανέδειξαν την Γιαννιώτικη Κωπηλασία και σε διεθνές επίπεδο, με μετάλλια και πρωτιές σε παγκόσμιες διοργανώσεις όπως η Ολυμπιάδα Νέων.
Ο κ. Στάμος καλωσόρισε επίσης τους πολλούς νέους αθλητές που εντάσσονται φέτος στις τάξεις του Ν.Ο.Ι., τους οποίους προέτρεψε να συνδυάσουν την ενασχόληση με την Κωπηλασία με το σχολείο τους. «Δεν θα ανεχθούμε να μειωθεί η επίδοσή σας στα μαθήματα. Πρώτα να διαβάζετε και μετά να 'ρχεστε για προπόνηση», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι., προσθέτοντας ότι ο Όμιλος θα προσαρμόσει τα προπονητικά του προγράμματα στις ανάγκες των αθλητών. Παράλληλα, ζήτησε από τους νέους αθλητές να προσέχουν και να φροντίζουν τις εγκαταστάσεις και το υλικό που χρησιμοποιούν (βάρκες, κουπιά κ.λπ.), καθώς είναι πολύ ακριβό και φυσικά πολύτιμο για τις προπονήσεις τους. Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά απηύθυναν επίσης ο γεν. γραμματέας του Ν.Ο.Ι. Θωμάς Βαρδάκας και ο έφορος Κωπηλασίας Κώστας Νταλαμάγκας.
Από την πλευρά των προπονητών ο επικεφαλής τεχνικός κ. Θύμιος Βλάχος συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους τη χρονιά που πέρασε και καλωσόρισε με την σειρά του τα νέα μέλη του Ν.Ο.Ι., εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνέχεια θα είναι αντίστοιχη και τη νέα περίοδο. «Θα κρατήσουμε το Ναυτικό μας Όμιλο ψηλά, εκεί δηλαδή που του αξίζει», τόνισε ο κ. Βλάχος, προσθέτοντας ότι για να γίνει αυτό απαιτείται η προσπάθεια όλων, Διοίκησης, προπονητών και αθλητών.

2 σχόλια: