Έγιναν οι ετήσιοι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «Αντώνης Τρίτσης» από τον Ν.Ο.Α

Αντιγραφή από το http://greekrowers.blogspot.com/

Έγιναν οι ετήσιοι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «Αντώνης Τρίτσης» από τον Ν.Ο.Α

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου πραγματοποιήσαμε τους Ετήσιους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας με την επωνυμία ¨ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” , την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2010. 

Επειδή πιστεύουμε ότι, εκτός της αγωνιστικής δραστηριότητας η οποία εμφανίζεται στον τόπο μας από τους αθλητές μας, οι αγώνες αυτοι παρουσιάζουν μια τιμή για τον αείμνηστο υπουργό, αθλητή Αντώνη Τρίτση, ο οποίος μέσω του αθλητισμού αγαπούσε τη νεολαία και προσέφερε στην Κεφαλονιά μας αρκετά για τους νέους του τόπου μας, οι αγώνες αυτοί αποτελούν το καλύτερο μνημόσυνο και τιμή σε αυτόν το επιφανή Κεφαλονίτη.

Παρ' όλη τη μικρή συμμετοχή την οποία είχαμε και τις παροτρύνσεις ορισμένων παραγόντων να μην πραγματοποιηθούν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, σκεπτόμενο όλα τα παραπάνω αναφερόμενα , θεωρήσε τιμή μας να διεξαχθούν οι αγώνες, παρ' όλες τις αντιξοότητες.

Συμμετείχαν πέντε (5) σωματεία ( Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας ΝΑΟΣ, Όμιλος Ναυτικών Αθλημάτων Τροιζηνίας Ο.Ν.Α.Τ., Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας Ν.Ο.Π.Τ., Ναυταθλητικός Αθλητικός Σύνδεσμος Ν.Α.Σ., Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδας Κ.Ο.Ε.) με τριάντα (30) αθλητες- τριες συνολικά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες.


Μετά το πέρας των αγώνων προσφέρθηκε γεύμα στους συμμετέχοντες Ομίλους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας. Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Νομάρχης Κεφ/νίας & Ιθάκης κ. Γεωργάτος Διον., ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Βαλλιανάτος Νίκ. , ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Τσιλιμιδός Γεώρ. , ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. κ. Ανουσάκης Νίκ., ο πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Α. κ. Βαλλιανάτος Γέρ. , και ο Γεν. Γραμματέας του Παγκεγαλληνιακού Συλλόγου Ναυτικών “ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ” κ. Μαρκέτος Ευα.

Στους σύντομους χαιρετισμούς ο Νομάρχης κι ο Δήμαρχος αναφέρθηκαν και αυτοί στο έργο το οποίο επιτέλεσε ο Αντώνης Τρίτσης και μας οδηγεί στην πρόοδο και τον ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Ομίλους που ήρθαν κοντά μας, την άριστη συνεγασία που είχαμε με την Επιτροπή Διαιτησίας, τους χορηγούς μας :Strintis Ferries, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ Κεφαλονιάς, Ξεν. AGAMEMNON” , Κοινοπραξία Πλοίων Ιόνιο Πέλαγος. Ιδαίτερα ευχαριστούμε την Ιερά Μονή Αγ. Ανδρέα, η οποία μας πρόσφερε τους ξενώνες για τη διαμονή των Ομίλων. Ευχαριστούμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Σπυρίδωνα , ο οποίος έσκυψε στο αίτημά μας με ευλάβια και ανταποκρίθηκε συμβάλλοντας στην άριστη επιτυχία της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών μας οι οποίοι υπήρξαν οι χορηγοί της σίτησης των Ομίλων , όπου χωρίς αυτούς δε θα ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της επιτυχίας μας. 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Ν.Ο.Α

Απο www.mykefalonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου