ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΉΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΊΑΣ;


 ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟ

Η παγκόσμια κωπηλασία διοργανώνει ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων από επίδοξους σχολιαστές. Αν αυτό περιλαμβάνει και εσάς, εδώ είναι η ευκαιρία σας να κάνετε γνωστό το ταλέντο σας.


Οι σχολιαστές της παγκόσμιας κωπηλασίας ψυχαγωγούν και ενημερώνουν τους θεατές, τόσο επιτόπου όσο και διαδικτυακά. Ενώ παίζουν κρίσιμο ρόλο στη μετάδοση πληροφοριών για αγώνες και ρεγκάτες σε πραγματικό χρόνο στους φιλάθλους, μοιράζονται επίσης ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές λεπτομέρειες για να κρατήσουν το κοινό μας απασχολημένο. Οι σχολιαστές εργάζονται ως μέρος μιας ευρύτερης ομάδας παρουσίασης του αθλήματος για να προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία στους θεατές.


Συνήθως οι σχολιαστές της Παγκόσμιας Κωπηλασίας εργάζονται μαζί με τους σχολιαστές της τοπικής γλώσσας και καλύπτουν τόσο τους αγώνες όσο και τις στιγμές πριν και μετά τους αγώνες. Εκτιμάται ιδιαίτερα η ικανότητα να μιλούν με σαφήνεια και ταυτόχρονα με ελκυστικό και ευχάριστο τρόπο. Η Παγκόσμια Κωπηλασία αναζητά σχολιαστές για να μοιραστούν τη μοναδική τους οπτική γωνία, συμβάλλοντας στην προβολή των διαφορετικών καταβολών των κωπηλατών σε παγκόσμιο επίπεδο.


 


Πώς να δηλώσετε συμμετοχή


Οι επίδοξοι σχολιαστές μπορούν να υποβάλουν ένα δείγμα σχολιασμού μέσω της παρακάτω φόρμας. Οι υποβολές αφορούν συγκεκριμένο κλάδο (κωπηλασία εσωτερικού χώρου, παράκτια κωπηλασία, κλασική κωπηλασία/παρακίνηση), ωστόσο τα άτομα μπορούν να υποβάλουν δείγματα σχολιασμού για πολλούς κλάδους, αν το επιθυμούν.


Η Παγκόσμια Κωπηλασία ενθαρρύνει ιδιαίτερα τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους όλων των καταβολών, φύλων και ικανοτήτων να υποβάλουν δείγμα σχολιασμού.


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταγράψουν τον εαυτό τους να σχολιάζει, στα αγγλικά, το προεπιλεγμένο υλικό αγώνων που ακολουθεί.  Για την κωπηλασία κλειστού χώρου, απαιτείται η υποβολή βίντεο. Για τις υποβολές για παράκτια και κλασική κωπηλασία, απαιτείται η υποβολή ήχου.


Κωπηλασία κλειστού χώρου - Παρακαλείσθε να υποβάλετε ΒΙΝΤΕΟ με τον εαυτό σας να σχολιάζει ΑΥΤΟ το ΒΙΝΤΕΟ από την αρχή έως το τέλος. Το βίντεο πρέπει να είναι συνεχές. Να είστε πρωτότυποι, δημιουργικοί και να μοιραστείτε τη μοναδική σας οπτική για αυτόν τον αγώνα, μεταφέροντας παράλληλα τις κρίσιμες πληροφορίες για τον αγώνα και τον διαγωνισμό.


COASTAL ROWING - Παρακαλείστε να υποβάλετε μια συνεχή ηχητική καταγραφή του εαυτού σας να σχολιάζετε ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από το 1 λεπτό και 6 δευτερόλεπτα (αφού ο εκφωνητής στην οθόνη ζητήσει από τους αθλητές να πάνε στη γραμμή εκκίνησης) έως το τέλος του βίντεο. Να είστε πρωτότυποι, δημιουργικοί και να μοιραστείτε τη μοναδική σας οπτική για αυτόν τον αγώνα, μεταφέροντας παράλληλα τις κρίσιμες πληροφορίες για τον αγώνα και τον διαγωνισμό.


CLASSIC & PARA ROWING - Υποβάλετε μια συνεχή ηχητική καταγραφή του εαυτού σας να σχολιάζετε ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από την αρχή έως το τέλος. Να είστε πρωτότυποι, δημιουργικοί και να μοιραστείτε τη μοναδική σας οπτική για αυτόν τον αγώνα, μεταφέροντας παράλληλα τις κρίσιμες πληροφορίες για τον αγώνα και τον ανταγωνισμό.


Έντυπο αίτησης υποψήφιου σχολιαστή


 


Μικρή εκτύπωση


Αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για επίδοξους σχολιαστές να γνωστοποιήσουν τον εαυτό τους στην Παγκόσμια Κωπηλασία. Δεν υπάρχουν προκαθορισμένες διοργανώσεις ή ιστιοδρομίες στις οποίες οι υποψήφιοι από αυτή τη διαδικασία θα επιλεγούν για να σχολιάσουν. Είναι πιθανό οι επίδοξοι σχολιαστές να επικοινωνήσουν απευθείας για μελλοντικές ευκαιρίες σχολιασμού στην Παγκόσμια Κωπηλασία. Η Παγκόσμια Κωπηλασία διατηρεί το δικαίωμα να διορίζει σχολιαστές σε όλες τις διοργανώσεις κατά την κρίση της.


Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου