"Μια κωπηλασία που αποτελεί το πιο λαμπερό και ίσως πλέον το μοναδικό πετράδι στο στέμμα του ελληνικού αθλητισμού..."

Πολύμερος: «Δεν είμαι ο υποκινητής της κόντρας»


Άγνωστο παραμένει το μέλλον του πιο επιτυχημένου αθλήματος των τελευταίων ετών στον ελληνικό αθλητισμό, της κωπηλασίας. Λόγω της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ των αθλητών της Εθνικής ομάδας και της διοίκησης της ομοσπονδίας μέσα στις γιορτές, οι 13 πρωταθλητές τέθηκαν εκτός Εθνικής ομάδας έως τον Απρίλιο, επειδή αρνήθηκαν να μετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας του Σχινιά.
Το sday.gr μίλησε με τον κορυφαίο Ελληνα κωπηλάτη, τον Βασίλη Πολύμερο, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή, απορρίπτοντας τη σχετική φημολογία ότι αυτός ξεσήκωσε τους συναθλητές και τις συναθλήτριες του για να μην πάνε στο κοινόβιο, επειδή δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματα τους!

«Φυσικά και δεν είμαι εγώ ο υποκινητής. Και αυτό, όπως και άλλα πράγματα δείχνουν να τα έχουν μπερδέψει τα μέλη της Ομοσπονδίας. Απλώς επειδή είμαι ο πιο παλιός, έγινα ο δέκτης των παραπόνων και της αγωνίας των υπολοίπων παιδιών».
Οι αθλητές της κωπηλασίας ζήτησαν βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας, της διατροφής, ενώ είχαν και οικονομικά αιτήματα. «Εμείς είχαμε θέσει εδώ και καιρό τα αιτήματα μας και δεν είχαμε καμία πρόθεση να εξελιχθεί το θέμα σε κόντρα. Περιμέναμε μια απάντηση και τελικά πήραμε ένα έγγραφο το οποίο δεν μας κάλυπτε, καθώς μας ζητούσε πρώτα να παρουσιαστούμε στο κοινόβιο του Σχινιά και μετά από δύο ημέρες να πάμε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και να υποβάλλουμε τα αιτήματα μας. Εμείς πήγαμε κατευθείαν στην Ομοσπονδία αλλά δεν μας δέχτηκαν και μετά μας απέκλεισαν από όλες τις δραστηριότητες των Εθνικών ομάδων. Αυτό φαίνεται ότι είναι το ευχαριστώ για τα μετάλλια που έχουμε φέρει τόσα χρόνια», πρόσθεσε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Πεκίνου.
Η τιμωρία ισχύει από τις 31 Δεκεμβρίου και ισχύει για τους: Νικόλαο Γκουντούλα, Απόστολο Γκουντούλα, Γιάννη Χρήστου, Γιάννη Τσίλη, ΓιώργοΤζιάλλα, Γιάννη Τσάμη , Δημήτρη Μούγιο ,Γιώργο Τσιομπανίδη ,Στέργιο Παπαχρήστο , Αλεξάνδρα Τσιάβου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Τριανταφυλλιά Καλαμποκά. Παραδόξως το όνομα του Βασίλη Πολύμερου δεν ήταν μέσα στους τιμωρημένους, χωρίς ο ίδιος να έχει εξήγηση.

«Με έβγαλαν ότι είμαι αδειούχος και για αυτό το λόγο δεν με τιμώρησαν. Εγώ, όμως, δεν έχω ζητήσει από κανέναν άδεια, ούτε ήμουν εκτός Εθνικής. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω γιατί δεν υπήρχε στην ανακοίνωση, το όνομα μου»

Ο Πολύμερος μαζί με τα υπόλοιπα 12 μέλη της Εθνικής έχουν κάθε λόγο να νιώθουν αδικημένοι. Μετά τα μετάλλια στην Αθήνα το 2004 (χάλκινο)και στο Πεκίνο 2008 (ασημένιο) ακολούθησαν το 2009 τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) και τέσσερα χρυσά στο Ευρωπαϊκό όπου η Ελλάδα πήρε την πρώτη θέση. Κι, όμως, αυτοί οι αθλητές τιμωρήθηκαν.

«Εμείς απλώς θέλαμε να δώσουμε το στίγμα και δεν επιθυμούσαμε τα πράγματα να καταλήξουν εδώ. Τα προβλήματα που υπήρχαν δεν είναι τρομερά και μπορούσε να δοθεί λύση. Η ομοσπονδία το πήρε ως εκβιασμό και προχώρησε σε τιμωρία. Για εμάς η μη συμμετοχή στο κοινόβιο ήταν το μοναδικό μέσο αντίδρασης. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνουμε; Να βγούμε με πανό στους δρόμους...» προσθέτει ο Βασίλης Πολύμερος, ο οποίος προσθέτει ότι μερικά θέματα έχουν ήδη λυθεί.
«Το θέμα του κέτερινγκ στον Σχινιά λύθηκε, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη διαμονή μας στα Γιάννινα. Ωστόσο το μεγαλύτερο ζήτημα ήταν τα οδοιπορικά των περισσοτέρων αθλητών που δεν έχουν άλλο εισόδημα πέρα από τα χρήματα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, το οποίο εκκρεμεί ακόμα».
Το sday.gr καταγράφει και τη θέση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, μέσω του Προέδρου της Γιάννη Καρρά. «Είχαμε ξεκαθαρίσει στους αθλητές ότι είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε, αλλά από τη στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν αποχή, ήταν μονόδρομος η απόφασή μας. Τους εξηγήσαμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν περισσότερα χρήματα. Τους ζητήσαμε να έρθουν να μιλήσουμε, αλλά αυτοί επέλεξαν να μην κατέβουν στο καμπ προετοιμασίας. Έχουν μια ευκαιρία με τον αγώνα αξιολόγησης του Απριλίου να επανέλθουν στην εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου».
Το τι θα φέρει αυτή η τιμωρία των μελών της Εθνικής κωπηλασίας,κανείς δεν το γνωρίζει. Πάντως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε θα αναβληθεί για φέτος η ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων του αθλήματος!
Όσο για τη συνέχεια, το σίγουρο είναι ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει και το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας είναι δυσοίωνο. Μια κωπηλασία που αποτελεί το πιο λαμπερό και ίσως πλέον το μοναδικό πετράδι στο στέμμα του ελληνικού αθλητισμού...
από το sportday


Τιμωρία οι ολυμπιονίκες της κωπηλασίας
"Goal" 09:50 4/1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΣΒΑΡΝΙΑ
Τιμωρημένοι υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά οι κωπηλάτες της εθνικής ομάδας Ανδρών και Γυναικών, καθώς από τις 31 Δεκεμβρίου 2009 έως και τις 31 Μαρτίου 2010 δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα καμπ προετοιμασίας της ομοσπονδίας.
Οι Πολύμερος-Μούγιος χάνουν την προετοιμασία για το 2010 λόγω τιμωρίας από την ΕΚΟΦΝΣ
Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι δύο ασημένιοι ολυμπιονίκες του Πεκίνου Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος, καθώς και η παγκόσμιοι πρωταθλητές Αλεξάνδρα Τσιάβου, Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας. Αφορμή για την τιμωρία τους που τους επέβαλε η ΕΚΟΦΝΣ στάθηκε η αποχή τους από το τελευταίο κοινόβιο στον Σχοινιά διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση της ομοσπονδίας να συζητήσει ορισμένα αιτήματά τους.
Στο κοινόβιο είχαν κληθεί οι προαναφερθέντες μαζί με τους Γιάννη Χρήστου, Γιάννη Τσιάμη, Γιώργο Τζιάλλα, Τριανταφυλλιά Καλαμποκά, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τσιομπανίδη, Βασίλη Τζανίνη και Στέργιο Παπαχρήστο, και όλοι τους τιμωρήθηκαν με τρίμηνο αποκλεισμό.
Τα αιτήματα των κωπηλατών προς τη διοίκηση της ομοσπονδίας έχουν να κάνουν με τις συνθήκες προετοιμασίας τους στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και συγκεκριμένα με τη διατροφή, τις συνθήκες διαμονής τους σε διεθνείς διοργανώσεις αλλά και με οικονομικά θέματα. Η ομοσπονδία στην πρώτη κρούση που είχε από τους αθλητές αρνήθηκε ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και στη συνέχεια διέκοψε την επικοινωνία για τα ζητήματα αυτά.
Ενοχλημένος από τη διακοπή των προπονήσεων και το προγράμματός του είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε. Το κοινόβιο από το οποίο απείχαν οι διεθνείς ήταν προγραμματισμένο για τις13-20 Δεκεμβρίου, ενώ το διάστημα της τιμωρίας τους κανονικά θα ξεκινούσαν προετοιμασία για τα μεγάλα ραντεβού του 2010.


Πολύμερος: «Αυτό είναι το ευχαριστώ»

Η απόφαση της διοίκησης της ομοσπονδίας της κωπηλασίας να τιμωρήσει τους αθλητές της εθνικής ομάδας κωπηλασίας για τρεις μήνες επειδή δε συμμετείχαν στο τελευταίο κοινόβιο προετοιμασίας, έχει προκαλέσει φουρτούνες στο άθλημα.
Οι αθλητές είχαν υποβάλει αιτήματα για βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας, για θέματα διατροφής και για οικονομικά ζητήματα, με την ομοσπονδία να ζητάει πρώτα να πάρουν μέρος στο κοινόβιο και στη συνέχεια να συζητήσουν τα αιτήματά τους. «Αυτό είναι το ευχαριστώ για τα μετάλλια που έχουμε φέρει τόσα χρόνια» ήταν το σχόλιο του«ασημένιου» ολυμπιονίκη του Πεκίνου, Βασίλη Πολύμερου, στο sport.gr.«Όλα αυτά τα χρόνια κάποια πράγματα τα κάλυπταν οι επιτυχίες και τα μετάλλια. Αυτά που είναι αυτονόητα σε κάποια άλλα αθλήματα, δυστυχώς δεν είναι για το δικό μας. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πως θα αντιδράσουμε. Θα δούμε» συμπλήρωσε ο Πολύμερος.
Ο Βασίλης ΠολύμεροςΟ Βασίλης Πολύμερος

Καρράς: «Τους είχα προειδοποιήσει»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Γιάννης Καρράς, ήταν ξεκάθαρος στη στάση του επισημαίνοντας ότι οι κωπηλάτες ήταν ενήμεροι για τη στάση της ομοσπονδίας σε περίπτωση που δεν συμμετείχαν στο κοινόβιο.
«Είχαμε ξεκαθαρίσει στους αθλητές ότι είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε, αλλά από τη στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν αποχή ήταν μονόδρομος η απόφασή μας. Τους εξηγήσαμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν περισσότερα χρήματα. Τους ζητήσαμε να έρθουν να μιλήσουμε, αλλά αυτοί επέλεξαν να μην κατέβουν στο καμπ προετοιμασίας.
Έχουν μια ευκαιρία με τον αγώνα αξιολόγησης του Απριλίου να επανέλθουν στην εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση του ΔΣ. Υπάρχει απόφαση διοικητικού συμβουλίου κι αυτή δεν μπορεί να αλλάξει. Οι προπονητές ήταν ενήμεροι από την πρώτη στιγμή. Ο καθένας είναι το αφεντικό στα δικά του χωράφια» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ.




16 σχόλια:

  1. Καλα τα ειπε ο Πολυμερος. Πρεπει να γνωριζουμαι ολοι οτι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ και σε τοσο δυσκολες εποχες για το αθλημα πρεπει να τους στηριζουμαι και οχι να εξαντλουμαι το νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "πετράδι του ελληνικού αθλητισμού" μάλλον είναι διαμάντι, γιατί άρχισε να δείχνει ότι προέρχεται από άνθρακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είπε η προεδράρα! Περιληπτικά μας είπε ότι είχαν πρόθεση να συζητήσουνε, αλλά σε περίοδο οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν άλλα φράγκα. Ε, τότε γιατι να συζητήστετε πρόεδρα; Για τις τιμές των οπωροκηπευτικών;;; Μα για πόσο μακάκες περνάς τους αθλητές; Η δευτερη θητεία άρχισε να δείχνει τα αλλαζονικά σημάδια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχισαν τα όργανα. <ελπίζω οι αθλητές να μη κολώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαρη σ αυτους τους Αθλητες παιρνει φραγκα η ομοσπονδία και εχουν λογω υπαρξης ολοι αυτοι οι "καποιοι"
    αξιωματουχοι, ας δουνε και λιγο τις αναγκες τους και τα αυτονοητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ (ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;)ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...
    ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ που τα λέμε και οι αθλητές είναι της θεορίας "βαράτε με κι ας κλαίω". Κανεις δεν τους υποχρέωσε να γίνουν επαγγελματίες. Είμαστε σε ερασιτεχνικό άθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΑΝΑΓΚΩΝ; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ; ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ; ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή τι πιστεύεις; Οτι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι υπερπρωταθλητές μας δεν είναι επαγκελματίες, και οτι δεν έχουν βγάλει μέχρι σήμερα μεγάλα χρηματικά ποσά, και έχουν διοριστεί στο δημόσιο, κλπ κλπ. Τι άλλο πρέπει να κερδίσουν από την κωπηλασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ(ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ)
    ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ. ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΟΦΝΣ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω πως οι ίδιοι οι αθλητές θα έπρεπε να μας κοινοποιήσουν τα αιτήματά τους μιας και τόσος ντόρος δημιουργήθηκε γύρω από αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΘΥΜΟ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΩΡΙΜΑΣΗ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΕΚΟΦΝΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΗ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΩ... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ 3-4 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ; ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν καταφέρουμε να κάνουμε και την κωπηλασία επάγγελμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή