Κωπηλασία: Καμπ με νέα πρόσωπα

Η απουσία των κορυφαίων πρωταθλητών της κωπηλασίας από το κοινόβιο της εθνικής ομάδας, λόγω τιμωρίας τους από την ομοσπονδία, φέρνει πολλά νέα πρόσωπα στη συγκέντρωση που θα γίνει στου Σχοινιά.

Το κοινόβιο ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 19 του μηνός, με τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε να επιλέγει τους εξής 19 αθλητές:

Κωπηλασία: Καμπ με νέα πρόσωπα

Μαγδάνη Π (ΝΟΛ), Τραυλό Θ. (ΝΑΟΚΘ), Κόνσολα Ε. (ΝΑΟΣ), Μόρδο Μ (ΝΑΟΚΘ), Τζανίνη Β. (Ομ.Ερετών), Αφεντούλη Ν (ΝΕΚ), Δούφλια Κ. (ΝΟΚ), Σκλιβανίτη Ε. (ΝΟΙ), Κωστέα Ι. (ΝΕΚ), Σπυρίδου Κ. (ΝΟΚ), Σπυρίδου Α. (ΝΟΚ), Διαμαντη Ε. (ΝΟΙ), Νασιόπουλο Δ. (ΟΦΘ), Κουτσιαύτη Ν., (ΝΟΙ), Κοτσίνη Π (ΔΝΟΗ), Νταλαμάγκα Λ (ΝΟΙ), Αγγελόπουλο Δ. (ΝΑΣ), Ναστόπουλο Μ. (ΝΟΙ), Λαμπρίδη Α. (ΝΟΙ).

Εκτός του κοινόβιου λόγω της τιμωρίας τους, είναι οι Πολύμερος, Μούγιος, Τσιάβου, Γιατζιτζίδου, Γκουντούλας, Ν. Γκουντούλης Απ., Χρήστου, Τσίλης, Τζιάλλας, Τσάμης, Τσιομπανίδης, Παπαχρήστος και Καλαμποκά, καθώς έχουν τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό, αρνούμενοι να ακολουθήσουν την εθνική ομάδα στο καμπ, ζητώντας αύξηση των αποδοχών τους.

Από το Sentra Goal

Απορίες συντάκτη: Τελικά ο Πολύμερος τιμωρήθηκε ή όχι; Σε παλαιότερο δημοσίευμα αναφέρει ο ίδιος επί λέξει ότι, «Με έβγαλαν ότι είμαι αδειούχος και για αυτό το λόγο δεν με τιμώρησαν. Εγώ, όμως, δεν έχω ζητήσει από κανέναν άδεια, ούτε ήμουν εκτός Εθνικής. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω γιατί δεν υπήρχε στην ανακοίνωση, το όνομα μου», ενώ τώρα το όνομά του εμφανίζεται σε αυτά των τιμωρημένων.
Τελικά τι γίνεται; Πρόκειται για "δαίμονα του πληκτρολογίου" της ηλεκτρονικής εφημερίδας που βρήκαμε τους κληθέντες του νέου κοινοβίου ή για κάτι άλλο;
Τι εννοεί ο ΒΠ με το "με έβγαλαν αδειούχο"; Πολλά τα ερωτήματα...

1 σχόλιο: