Επανεξετάζεται η τιμωρία

από το sport.gr

15/1/2010 6:22:15 μμ

Προς λύση οδηγείται το θέμα που έχει προκύψει στην ελληνική κωπηλασία με τον τρίμηνο αποκλεισμό δώδεκα αθλητών της εθνικής ομάδας μετά τη συνάντηση που είχαν μέλη της ΕΚΟΦΝΣ και αθλητές με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή, ο οποίος είχε ζητήσει αυτή τη συνάντηση.


Ο ΓΓΑ είχε εκφράσει τη διάθεση να μειωθεί η ποινή των αθλητών, αλλά από την πλευρά της Ομοσπονδίας είχε τεθεί το οικονομικό ζήτημα για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των αθλητών, που είχαν να κάνουν με την αύξηση των οδοιπορικών αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών των κοινοβίων στο Σχινιά.
"Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού άκουσε τις θέσεις και των δύο πλευρών και κατανόησε το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει με δεδομένο ότι η οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας πραγματικά δεν επιτρέπει να ικανοποιηθούν τα οικονομικά αιτήματα των αθλητών. Η Πολιτεία θα προσπαθήσει να λάβει καλύτερη μέριμνα ώστε να μη δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον", τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Γιάννης Καρράς στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά την έξοδό του από την ΓΓΑ.
 Ο πρόεδρος της ελληνικής κωπηλατικής ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς, επιφυλάχτηκε να μεταφέρει τα όσα συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ προς ενημέρωσης των μελών του και αναμένεται να επανεξεταστεί το θέμα της τιμωρίας των αθλητών.
Πάντως αυτό που διαφάνηκε από τη συνάντηση είναι η πρόθεση του Μπιτσαξή να μην μειώσει τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας κωπηλασίας για τη νέα σεζόν.

 "Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα. Είμαστε συγκινημένοι με την προσπάθεια του γενικού γραμματέα Αθλητισμού να βοηθήσει κι αυτός όσο μπορεί στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε", τόνισε από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Τσιάβου.
Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού  παρευρέθηκαν, εκτός από τον πρόεδρο Γιάννη Καρρά,  ο αντιπρόεδρος και έφορος εθνικών ομάδων, Γιάννης Μωυσίδης, και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας κωπηλασίας, Αντώνης Αργυρίου. Από πλευράς αθλητών, εκτός της Αλεξάνδρας Τσιάβου το παρών έδωσαν οι Βασίλης Πολύμερος, Δημήτρης Μούγιος, και οι Νίκος και Αποστόλης Γκουντούλας.
. And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου