ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ FISA

H FISA ανακοίνωσε τη ατζέντα του έκτακτου συνεδρίου της , που θα γίνει στο Κέιπ Τάουν της Ν Αφρικής τον προσεχή Φεβρουάριο (13-15).

Στην ατζέντα αυτή (μπορείτε να την δείτε εδώ) υπάρχουν προτάσεις για αλλαγές, στο καταστατικό της της διεθνούς ομοσπονδίας, στους κανονισμούς αγώνων , στους κανονισμούς διαφημίσεων, καθώς και στο σύστημα αυτόματων κληρώσεων (προκριματικοί) , κάποιες ακόμη θα ανακοινωθούν αργότερα.

Οι προτάσεις αυτές έχουν υποβληθεί από τις εθνικές ομοσπονδίες (και μπορείτε να τις δείτε εδώ) καθώς και από επιτροπή της Fisa , η οποία επιτροπή παίρνει θέση και επί των προτάσεων των ομοσπονδιών.

Από μια γρήγορη ανάγνωση παρατήρησα ότι :

Πολλές λεκτικές αλλαγές στο καταστατικό εισαγωγή νέων συνθηκών (adaptive, paralympics, youth olympics)

Στο τεχνικό μέρος παρατήρησα στη σελίδα 80 αλλαγή στις προδιαγραφές ασφαλείας των υποποδίων, το μέγιστο μήκος σκάφους η τμήματος σκάφους θα είναι 11,9 μέτρα, με εφαρμογή από το 2013, δηλ 4- ,4χ θα είναι πλέον διαιρούμενες για την 8+ ίσχυε απο παλαιότερα.

Στις κληρώσεις υπάρχουν κάποιες προτάσεις για μικρές αλλαγές.

Στις συμμετοχές των αθλητών αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι νέοι κανόνες για "υγεία και ασφάλιση" health and insurance, καθώς και μια δήλωση συμμόρφωσης , και τα δυο θα τα δείτε στην σελίδα 71.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου