Επιστροφή Σκιαθίτη.


Η ανακοίνωση της Εκοφνς


Τελευταίο κοινόβιο με εκπλήξεις

Παρουσία 30 αθλητών κι αθλητριών θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιου του Μαραθώνα από 7-14 Δεκεμβρίου το τελευταίο προπονητικό κοινόβιο του 2008.
Ανάμεσά τους και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του 2004 Νίκος Σκιαθίτης που επιστρέφει στα κοινά της Εθνικής ομάδας μετά από περίπου τρία χρόνια όταν και είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται σε σωματειακό επίπεδο.
Αναλυτικά οι 30 αθλητές που κλήθηκαν στο προπονητικό κοινόβιο είναι :

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Παύλος(ΝΟΘ), ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ Χριστίνα (ΝΟΚ), ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ Νίκος(ΟΦΘ), ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ Απόστολος (ΟΦΘ), ΔΟΥΦΛΙΑΣ Κωνσταντίνος(ΝΟΚ), ΘΕΟΔΟΤΟΥ Αντωνία(ΝΑΟΚ), ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ Κωνσταντίνος (ΟΕΑ&ΝΑΒ), ΚΟΝΣΟΛΑΣ Γεώργιος (ΝΑΟΣ), ΚΟΝΣΟΛΑΣ Ελευθέριος (ΝΑΟΣ), ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑ Κωνσταντίνα (ΟΕΑ&ΝΑΒ), ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ Απόστολος (ΟΕΑ&ΝΑΒ), ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης (ΝΟΛ), ΜΟΥΓΙΟΣ Δημήτριος (ΝΟΠΤ), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Στέργιος (ΟΕΑ&ΝΑΒ), ΠΑΠΠΑΣ Ηλίας (ΝΟΙ), ΠΑΥΛΟΥ Στέλλα (ΝΟΚ), ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ Βασίλης (ΟΣΦΠ), ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ Παύλος (ΝΑΟΚΘ), ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ Νίκος (ΟΕΑ&ΝΑΒ), ΤΖΙΑΛΛΑΣ Γιώργος (ΝΟΙ), ΤΖΙΑΝΙΝΗΣ Βασίλης (ΟΕ), ΤΡΑΥΛΟΣ Θεοδόσης (ΝΑΟΚΘ), ΤΣΙΑΒΟΥ Αλεξάνδρα (ΔΝΟΗΓ), ΤΣΙΛΗΣ Γιάννης (ΝΟΙ), ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗΣ Γιώργος (ΝΟΘ), ΧΡΗΣΤΟΥ Γιάννης(ΟΣΦΠ), ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ Τριανταφυλλιά (ΟΕΑ&ΝΑΒ), ΧΑΤΖΗΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ Χριστίνα (ΙΟΘ), ΚΑΡΑΜΥΤΙΛΙΟΥ Πασχαλίνα (ΙΟΘ), ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ Νικόλαος (ΝΕΚ)

Το καλό είναι ότι ο Σκιαθίτης επιστρέφει με τα χρώματα του ΟΕΑΝΑΒ και όχι του ολυμπιακού !
Τον Βασίλη Πολύμερο οι ολυμπιακοί τον ξέχασαν

23 σχόλια:

  1. @mctsou
    Σκέψου ότι είναι ακόμη εν ενεργεία, φαντάσου να αποχωρήσει!
    Αλλά έτσι είναι ο Θείος, στίβει και πετάει τη λεμονόκουπα. Εδώ το έκανε στο Ριβάλντο, το Βασίλη θα λυπηθεί που δεν έχει και 50.000 μάο-μάο στα κάγκελα να φωνάζουν ρυθμικά τ'όνομά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νόμιζω ότι είναι επίσημη σελίδα,αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ολοιμπιακός πληρώνει για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό και το να τραβήξει νέα παιδιά στο κωπηλατικό τμήμα δεν νομίζω ότι είναι στα πλάνα του. Άρα η διαφήμιση μέσω των επιτυχιών τους δεν θα είναι αποδοτική αλλά αντίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτέλους η σωστή γραφή της ομάδας.

    ολοιμπιακος

    Συγχαρητήρια Ανώνυμε

    Γράφε με παρατσούκλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Argentum kai mctsou από τα λεγόμενά σας καταλαβένω ότι δεν είστε από το κέντρο και γι' αυτό τα έχετε βάλει μαζί του. Όταν ο Βασίλης πήγε απο την επαρχία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κάνατε τουμπεκί. Είστε και οι δύο εκτός πραγματικότητας. Τα επαρχιώτικα σωματεία σας όταν είσασταν αθλητές(αν είσασταν αθλητές και μάλιστα στο μέγεθος του Β.Π.) τι σας προσφέραν? Αν εσείς είσασταν στη θέση του Β. και του Γ. και είχατε αυτή τη δυνατότητα τι θα κάνατε?
    Θα ζούσατε με τον ρομαντισμό? Καλά στα 15 στα 30 όμως? Μπορώ να γράφω με τις ώρες ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ πίσω από ενα ψευδόνυμ ο η ανωνυμία και να περιμένω συγχαρητήρια από κάκοιον άλλο χρήστη. Ωραίοι είσαστε ρέ. Έχεις τα κότσια να αποκαλέσεις τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μάο-μάο αυτοπροσώπος? Όταν κάποιος προέρχεται από μικρό σωματείο ή υποστηρίζει μίκρο σωματείο τι περιμένεις ν' ακούσεις? Ανώνυμε αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήθελε να τα σαρώσει όλα στην κωπηλασία θα μπορούσε να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Αφού με 3 αθλήτές κέρδισε τα σωματεία σας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ανώνυμε

    Ο κόσμος του ολυμπιακού που κρέμεται στα κάγκελα, βλέπει Τσουκαλά και κουνιέται σαν μαριονέτα μόλις ο Θείος κουνήσει τα σχοινιά για να κάνει την πολιτική του είναι Ούγκα-ούγκα και Μάο-μάο συγχρόνως! Εσύ με τον τρόπο που γράφεις ανήκεις στην ίδια κατηγορία. Το καλύτερο που είπες είναι το αν θα θα αποκαλούσα τους γάβρους μάο-μάο αυτοπροσώπως. Εκτός από μικρός σε ηλικία φαίνεται ότι είσαι και σε μυαλό!
    Φυσικά, δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού το ίδιο, υπάρχουν και λογικοί.

    Όταν ο Βασίλης πηγε στον ολυμπιακό δεν είχαμε το μπλογκ και στις μεταξύ μας συζητήσεις σίγουρα δεν κάναμε τουμπεκί. Θυμάμαι ακόμη τα γέλια που ρίξαμε με εκείνους τους αστείους γάβρους που εμφανίστηκαν στο Σχοινιά όταν πρωτοπήγαν όλοι οι πρωταθλητές μας στον ολυμπιακό και φώναζαν ρυθμικά στις κερκίδες, λες και ο Βασίλης και οι άλλοι ήταν δικό τους δημιούργημα!
    Ο Βασίλης από τη μεριά του καλά έκανε, όλοι στη θέση του το ίδιο θα κάναμε, αλλά χαλαρώστε λίγο, κωπηλατικά ο ολυμπιακός δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Το πολύ-πολύ μα αγοράζει κάποιον πρωταθλητή και να "τσιμπάει" 'κανά δυο μεταλιάκια. Ε, και; Εσύ,σαν κωπηλάτης (ή μηπως δεν είσαι;) πιστεύεις ότι με αύτές τις κινήσεις προάγει το άθλημα; ΑΠΛΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

    Επίσης, δεν τα έβαλα με το κέντρο. Σαν φίλαθλος του αθλήματος θα ήθελα να αναπτυχθούν όλα τα υπάρχοντα σωματεία (ειδικά τα ιστορικά σαν τον ΟΕ) και δημιουργηθούν κι άλλα. Απλά, προσπάθησα να εκτρέψω τη σκέψη κάποιων προς τις πραγματικές αιτίες της κωπηλατικής ύφεσης των σωματείων εκεί και μάλιστα σε σύγκριση με τη γειτονική Σαλαμίνα και Πόρο που πρωταγωνιστούν,χρόνια τώρα.

    Τέλος, σου εύχομαι να μεγαλώσεις, να βγάλεις τις οπαδικές παρωπίδες και από οπαδός να γίνεις φίλαθλος.

    до свидания

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμο
    Το λίνκ το άνοιξες;
    Κατάλαβες τίποτα ; ή ακατοίκητο;
    Ηλίθιος δεν είναι αυτός που έχει έναν αργυρό Ολυμπιονίκη και τον αγνοεί ;
    Είχα από την αρχή αμφιβολίες αν είναι επίσημη σελίδα ,
    Αλλά απ΄'ότι φαίνεται είναι η σελίδα των Μαο-μαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπορεί να γράφω ανορθόγραφα αλλά το μυαλό μου βλέπει την αλήθεια , ο ολυμπιακός είναι μια επιχείρηση όπως και οι υπόλοιπες ΠΑΕ οι οποίες εξυπηρετούν οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και όχι τον αθλητισμό. Ηλίθιοι δεν είναι απλώς δεν τους βολεύει, λέτε να μην τους γνωρίζουν ή όπου χρειάζεται δεν τους θυμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανώνυμε2 έχεις δίκιο για τα οικονομικά αλλά μην σκίζεσε για τις ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός είχε και παλιότερα κωπηλασία που δεν τον ενδιέφερε και έκλεισε το τμήμα, αλλά και οι επαρχιώτες φίλοι μας μην νομίζουν ότι λειτουργούν διαφορετικά οι ΠΑΕ της επαρχίας. Και όταν έκλεισε το τμήμα λέγαν ότι ο ερασυτέχνης δεν έχει λεφτά και τώρα που τα βρήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμία διάθεση από μέρους μου για ειρωνικό σχολιασμό ορθογραφίας.
    Αν φάνηκε κάτι τέτοιο συγνώμη.
    Είμαι κατά πολύ χειρότερος και σώζομαι ελαφρά από από την ορθογραφία του υπολογιστή.
    Αλλά η λέξη ολυμποιακός είναι μεγαλειώδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό με το ανακάτεμα των ΠΑΕ μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Μπάτσο.
    Το μπουζούκι είναι όργανο.
    Ο μπατσός είναι όργανο.
    αρά ο μπάτσος είναι μπουζούκι.
    Και στη χειρότερη έκδοση
    Η πουτ@ν@ είνια γυναίκα.
    Η ---- -ου είναι γυναίκα .
    άρα η ---- -ου είναι ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκπληξη για μένα είναι η απουσία του Τσάμη σ`αυτό το κοινόβιο (στο προηγούμενο ήταν δηλωμένος)!
    Αλήθεια μήπως γνωρίζει κανείς τι έγινε και με το προπονητικό team? Ποιούς επέλεξαν για την επόμενη τετραετία; Πόσες αιτήσεις έγιναν και για πόσες θέσεις.Η τετράς ήταν εκτός ανταγωνισμού;
    Επελέχθησαν από την ομοσπονδία ή αποκλειστικά από τον head coach?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή ρε ανώνυμε τι πρόσφερε ο Ολυμπιακός στον Πολύμερο. Τις καταπληκτικές συνθήκες προπόνησης; τον καταπληκτικό προπονητή; ή μήπως πέντε φράγκα παραπάνω τα οποία δεν πιστεύω οτι τα είχε και ανάγκη. Ας έπαιρνε μια φθηνότερη MERCEDES. Όσο για το αν ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3 αθλητές τα υπόλοιπα σωματεία να ξέρεις οτι ο κόσμος στην κερκίδα του Σχοινιά γελούσε με αυτή την γελοία κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
    ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΟΕΑ&ΝΑΒ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΠΙ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
    ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΟΕΑ&ΝΑΒ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΠΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΑκΝΑΒ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To σχόλια και το ποστ δεν αφορούν τον Βασίλη, γιατί μετά όσα έχει κάνει για το άθλημα δεν έχω κανένα δικαίωμα να σχολιάσω οτιδήποτε, γι αυτό και παρακαλώ να μην αναφέρετε το όνομα του.
    Τα σχόλια είναι για την συμπεριφόρα του Ολυμπιακού ,όπως εκφράζεται στον ιστό.
    Θα περίμενα από μια μεγάλη ομάδα να υποστηρίξει σφοδρά τον αθλητή της .
    Αλλά για να πούμε και του στραβού (γαύρου) το δίκιο , ολόκληρη ομοσπονδία και δεν έγραψε τίποτα για την τιμή που τους αποδόθηκε από την βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς ανώνυμο (4 Δεκέμβριος 2008 12:58 πμ)
    λες οτι "Ανώνυμε αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήθελε να τα σαρώσει όλα στην κωπηλασία θα μπορούσε να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Αφού με 3 αθλήτές κέρδισε τα σωματεία σας!!!!!!!!!!"

    Και σε ρωτώ πως ρε παλικάρι;;
    Θα προσφύγει στο CAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Argentum ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΔΑ. ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΧ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανωνυμος1 νομίζω το πόσα χρήματα ή τι αυτοκήνητο θέλει ο καθένας να αγοράσει είναι δικό του πρόβλημα. Και άμα τα σωματεία ήταν πιο σωστά θα ήταν διαφορετικά΄και κάποια στιγμή το κουπί σταματάει και άλλωστε πρέπει να αποφασήσουμε κατά πόσον θέλουμε να έχουμε αθλητές που κάνουν υπερωρίες για τη διάκριση ,ή κάτι πιο ερασιτεχνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ανώνυμος
    Καλά έλα μη θυμώνεις δεν ξανακατηγορούμε τον Ολυμπιακό και όταν τον αναφέρουμε θα πλένουμε πρώτα το στόμα μας.
    Τώρα μας μιλάς;;; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ ανώνυμο (4 Δεκέμβριος 2008 4:39 μμ)

    Ψυχραιμία φίλε μου! Δείχνεις αδυναμία να κάνεις μια λογική συζήτηση. Σου παρέθεσα κάποια επιχειρήματα για το πως λειτουργούν οι επαγγελματικές ομάδες, μπας και φύγεις απ'το κάγκελο, αλλά εσύ την "έκανες γαργάρα", καμία απάντηση.

    Αντιθέτως, φαίνεται να γνωρίζεις από ψυχολογία αφού μετά την ψυχανάλυση που μας έκανες βρήκες ότι τα κίνητρα μας είναι τα συμπλέγματά μας και τα απωθημένα μας (με ω). Λάθος διάγνωση!
    Να επαναλάβω ότι δεν φτιάξαμε αυτό το ιστολόγιο για να προσφέρουμε στο άθλημα, απλά είναι το χόμπυ μας,περνάμε την ώρα μας και που και που προσπαθούμε να κάνουμε και κάποια λογική συζήτηση με τους άλλους φιλάθλους. Συνήθως τα καταφέρνουμε,υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Ναι,δεν έχω προσφέρει τίποτε στο άθλημα (ακόμη, γιατί είμαι μικρός), το αναγνωρίζω και το αφήνω σε αυτούς που πληρώνονται γι'αυτό.

    Τέλος, λυπούμαστε που δεν θα ξανα-επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας. Εάν πάντως μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό, όπως π.χ. να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που να καταλαβαίνεις για να μπορείς να απαντάς, να μας το πεις.

    Μας αρέσουν οι παρατηρήσεις γιατί βελτιωνόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς "Ανωνυμο": φιλέ μου αυτο που ειπες στις 4:39 (ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ)ειναι μεγαλη ανακριβεια γιατι δυστηχως για ολους εμας που αγαπαμε την κωπηλασια, αυτο εδω το blog ειναι μοναδικο στην χωρα μας.
    Οι ανθρωποι που το συντηρουν το κανουν με πραγματικη αγαπη για το αθλημα και απο τα λιγα που ξερω εχουν προσφερει κατι και αυτοι, εσυ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή