Κωπηλατοδρόμιο Μαραθώνα (Σχινιάς): Σωτήριον Έτος 2008

Τέσσερα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η επίσημη ιστοσελίδα της FISA θυμάται το Σχινιά και ο γενικός διευθυντής του Κωπηλατοδρόμιου δίνει την πρώτη του (απ'όσο γνωρίζω) συνέντευξη, την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

Κατ' αρχάς θα με ενδιέφερε να μάθω ποιος είναι ο κ. Φίλιππος Ανδριανόπουλος, αν έχει σχέση με την Κωπηλασία και με ποια κριτήρια τοποθετήθηκε σε αυτήν τη θέση. Αν κάποιος γνωρίζει τα προσόντα του και τη διαδικασία πρόσληψης, παρακαλώ να τα στείλει γιατί -και διορθώστε με αν κάνω λάθος-γύρω από το θέμα δε δημοσιοποιήθηκε κάτι. Φυσικά, αν ο ίδιος διαβάσει το ποστ αυτό είναι ευπρόσδεκτος.

Προς το τέλος της συνέντευξής του αναφέρει κάτι για ιδέες ανάπτυξης δραστηριοτήτων διάφορων της Κωπηλασίας, που προφανώς θα γίνουν για την εξέρευση οικονομικών πόρων για τα έξοδα συντήρησης της εγκατάστασης και των, περίπου 20 ανθρώπων, που όπως λέει ο ίδιος απασχολούνται εκεί.

Εν τω μεταξύ, επισκεφτήτε αυτόν το σύνδεσμο για να δείτε πως διαχειρίζεται μια κωπηλατική εγκατάσταση από χώρες απαλλαγμένες μικρο-κομματικών συμφερόντων και ατελείωτης γραφειοκρατίας, που λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του αθλήματος και την ποιότητα ζωής του πληθυσμού της περιοχής.

Τέλος, δείτε παρακάτω μια πρόταση για τη μετα-Ολυμπιακή χρήση του Κωπηλατοδρομίου του Μαραθώνα που κατατέθηκε σε Ομοσπονδία, ΓΓΑ και Υπουργείο Αθλητισμού και ενώ μπορούσε να αποτελέσει έναν "μπούσουλα" τουλάχιστον για την αρχή, την έφαγε η "μαρμάγκα".


Marketing Plan

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη.
    Υπάρχουν και στην Ελλάδα ολοκληρωμένες προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή