TΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ ΒΙΕΝΝΗ 1991

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΝΔΡΩΝ
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Για όσους δεν γνωρίζουν είναι το πρώτο πλήρωμα που μπήκε σε τελικό της κατηγορίας Ανδρών σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με όλα τα κράτη παρόντα.


http://www.universalsports.com/mediaPlayer/media.dbml?SPSID=95599&SPID=11656&DB_OEM_ID=23000&CLIP_ID=144035&CLIP_FILE_ID=148700&_MODE_=ONDEMAND&db_oem_id=23000

73 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν ο Thor Nielsen ,ο Σ. Κυπριώτης,ο Μ. Τσούλος,ο Ν. Μπούσιος.
    Ήταν το παγκόσμιο που ο Καρυώτης είχε περάσει τον Xeno Mueler μετέπειτα ολυμπιονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @mctsou
    Νομίζω ότι Thor Nielsen ήταν Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ, ο Σ Κυπριώτης ήταν ο Εθνικός προπονητής και οι Μ Τσούλος και Ν Μπούσιος ήταν ομοσπονδιακοί προπονητές.
    Ποιοί ήταν οι προπονητές του Τσιρόπουλου, Κουρκουρίκη και Καρυώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @κακός
    Το ερώτημα που βάζεις μάλλον είναι .
    Τι εστί προπονητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια και μιλάμε για το καλοκαίρι του 1991 να αναφέρουμε και τους Emil και Sia Neykof που δούλεψαν ως ομοσπονδιακοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΠΑΝΤΟΣ - ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΣΤΙΛΙΟΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΩΡΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΙ Ή ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ Χ.ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ποιός είναι αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΥΞΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ. ΑΛΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ (ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΟΑ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (BLW2X -LW4X)
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΠΟΣΤΙΛΙΟΝΕ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά θα ήταν να αναφέρεις και το όνομά του αφού έτσι κι αλλιώς μιλάς "ανώνυμα" για να πούμε κι εμείς την άποψή μας. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά μπορεί και να μην έχεις. Όσο για την Μπισκιτζή θα προτιμούσα να άκουγα την άποψή της, κάτι παραπάνω θα ξέρει κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ ανώνυμος
    Για την ιστορία των πραγμάτων έχεις εν μέρει δίκιο.
    Εγώ όμως θα σου ευχόμουν να είσαι αθλητής με Εθνικό προπονητή τον περι ου ο λόγος , αλλά να είσαι έξω από την σφαίρα των συμφερόντων του(Σαλαμίνα, Αιγυπτιώτες κλπ)
    Να δω αν θα έλεγες τα ίδια.
    Ιδίως αν τον έβλεπες να διαβάζει την τυπωμένη εργομέτρηση σου κρατώντας την ανάποδα και κάνοντας κριτική επί του αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @bissextile
    Να αγιάσει το στόμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρός ανώνυμο.
    1)Δέν σου κάνει έντύπωση ότι κανένας απο τους αθλητές του δεν λέει καλή κουβέντα;
    2)Ποιά η ηλικία της Μπισκιτζή όταν την ανέλαβέ;
    3)Οι καλοί αθλητές κάνουν τους καλούς προπονητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΛΗΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΠΙΑ. ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1991 ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ.
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΒΙΛΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Η ΤΟΝΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΜΟΣΧΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΧΙ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΤΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΕΤΑΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΣΤΙΛΙΟΝΕ ΚΑΙ Η FISA ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν, επειδή μεγάλη συζήτηση άνοιξε προτείνω ένα μίνι δημοψήφισμα.
    Η ερώτηση να είναι:
    Ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για την θέση του Εθνικού Προπονητή;
    α)τον ΣΚ
    β)τον GP
    γ)κανέναν από τους δύο
    Αν το βλέπετε ενδιαφέρον βάλτε το σε ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ ανώνυμος
    Γιατί ήταν διορισμένος σε θέση ισχύος,και κατέστρεψε αθλητές στο ξεκίνημα όχι στη δύση.
    Για τους συγκεκριμένους αθλητές ελάχιστη επίδραση είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να μπουνε τα πραγματα στη θέση τους το πρόγραμμα ήταν του Νιλσεν η εφαρμογη απο Τσούλο και Νεικοφ μια και μιλήσαμε για Καρυώτη.
    Η επιλόγη να πέσουν στο διπλό Τσιρόπουλος και Κουρκουρίκης ήταν του Νίλσεν ο οποίος και τους προπονούσε στο Σαιντ Μοριτς.Η επιλογή του κυρίου ήταν να τους έχει στη κόντρα αβαντάροντας τον ένα από τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στους συγκεκριμένους αγώνες την μεγαλύτερη στιγμή , τον ημιτελικό του 2χ εβ ο αρχηγός της ομάδας ο τότε πρόεδρος της ομοσπονδίας ήταν για ψώνια στη Βιέννη.
    Ναι για τον Κεχαγία τον επίτιμο λέω.
    Αληθεύουν οι φήμες που τον θέλουν ως νέο Δήμο Σταρένιο* να έχει κάνει καταγγελία για πρώην αθλητή του ομίλου του με αποτέλεσμα την άδικη απόλυση.Για τον επίτιμο μιλάω.

    *Δήμος Σταρένιος
    Ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου που υποδυόταν ρόλους καταδότη σε ταινίες με Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα καλά που είναι οι οικοδεσπότες του blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΔΩΣΕ Ο ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εγω το μονο που ειπα ειναι, το μενος ολων απεναντι στον Σ.Κ. που το όνομα του καλος ή κακός εμπλέκεται με πολλές από τις επιτυχίες των ελλήνων αθλητών να μην γίνεται αιτία να ξεχνιέτε η ιστόρια της ελληνικής κωπηλασίας και να μπένουν στα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ανώνυμος
    οτι δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας συμφωνώ απόλυτα και νομίζω οτι ο καθένας συμφωνεί αλλά μην κάνουμε και τον μητΣοτάΚη ήρωα. Όχι και ο Σ.Κ. Νίκος Ξανθόπουλος μια και αναφερθήκαμε στον ελληνικό κινηματογράφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. το τι πιστευει ο καθενας για καποια προσωπα ειναι καθαρα υποκειμενικο αλλά η ιστορια ειναι ιστορια και δεινει σε ενα αθλημα αξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στη πλειονότητα των επιτυχιών που αναφέρεις ανώνυμε , συμετείχε και η Μάνα μου στον ίδιο βαθμό με τον Σ.Κ.
    Δηλαδή ο Σ.Κ. οι αθλητές που έκαναν τις επιτυχίες και η Μάνα μου, στον ίδιο ήλιο απλώναν τα ρούχα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν διαφωνει κανεις σε αυτο ο ΣΚ ηταν ο οργανωτης σαφως συμμετειχαν και οι υποληποι οι οποιοι και αυτοι παραμενουν αγνωστοι.
    Ολο το θέμα τελικα είναι οτι δεν αντέχουμε Ελληνα Εθνικό προπονητή?
    Πάντα υπάρχει ένας αρχηγός σε μια ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. επίσης αμα η μάνα σου ήταν βοηθός του ,μάλλον την είχε επιλέξει ότι ήταν το κατάλληλο και ικανό προσωπο για αυτή τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΏΝΥΜΕ
    Ν α ολοκληρωνεις σε παρακαλώ τις φράσεις σου αν θες βοήθεια ευχαρίστως.
    Να ένα δείγμα:
    "επίσης άμα η μάνα σου ήταν βοηθός του ,μάλλον την είχε επιλέξει ότι ήταν το κατάλληλο και ικανό πρόσωπο για αυτή τη θέση." και θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του αφεντικού Γιώργου ( θεός συγχωρές τον) έτσι ώστε να μπορεί ο ΣΚ να μοιράζεται τα εντός Αττικής παχουλά οδοιπορικά με τον συγχωρεμένο .
    Ανώνυμε πες μας ότι προσέλαβε και τον Νιλσεν για να του φτιάχνει τα προγράμματα και να τον βοηθάει στην οργάνωση, να σταματήσουμε να γράφουμε.
    Σίγουρα ο Στελάρας έχει θέση στην ιστορία της κωπηλασίας ακριβώς δίπλα στα παραδείγματα προς αποφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ είπα ότι το άθλημα έχει ιστορία και μπορεί να μην συνέταξα τέλεια την πρόταση μου ,αλλά δεν προσέβαλα την μάνα σου και όλους τους υπόλοιπους όπως έκανες εσύ με την απάντηση σου. Καλά για εσένα ανάκρουε μόνο ο ΣΚ υπάρχει. Σκέψου λίγο το βαθήτερο νόημα των λέξεων σου. Θα πρέπει να ξεχωρήσεις την ένοια του επαγγελματία και του μέους ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε
    Αν προσέβαλα κανένα , είναι ο τρόπος εργασίας του ΣΚ που στόχος δεν ήταν το αποτέλεσμα στον αγώνα αλλά η διατήρηση της διοίκησης. Οταν λες επαγγελματίας τι ενοείς;;;
    Ο ΣΚ αξιωματικός του ναυτικού δεν ήταν;;
    Ο Γιώργος δεν ήταν επαγγελματίας διοικητικός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΣΚ ήταν πολύ καλός προπονητής αλλά δεν είχε ανακαλύψει την ενεργειακή κατανάλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ κακός
    Ο ΣΚ ήταν πολύ καλός προπονητής αλλά δεν είχε ανακαλύψει την ενεργειακή κατανάλωση
    Γι΄αυτό είχαν προσλάβει τον Νιλσεν;;


    Ο Σ.Κ. ήταν πολύ καλός προπονητής αλλά για τον ΝΑΟΣ του κεχαγιά την σχολή δοκίμων και τον ΕΝΟΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @mctsou
    Πιστεύω πως η γνώμη σου μετράει λίγο παραπάνω από τη δική μου σ' αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο Κ.ΠΟΣΤΙΛΙΟΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΛΥΠΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Την άποψη που έχουμε για κάποιον την δημιουργούμε εμείς βλέποντας και κρίνοντας τα πεπραγμένα του τον χαρακτήρα του τον τρόπο ζωής και συνυπολογίζουμε και γνώμες τρίτων, πότε δεν δημιουργείς άποψη για κάποιον από τα λεγόμενα του.Στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω των καθηκόντων που του ανάθεσαν ήταν εύκολο για τον καθένα να έχει άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όσο για το γυμναστής και προπονητής κάπου κάτι δεν γνωρίζεις και τα έχεις μπερδεμένα και μη μου φέρεις παραδείγματα εξωτερικού γιατί θα σε παραπέμψω στα σαιτ των ομοσπονδιών τους να δεις τι υλικό και τι κατάρτιση προσφέρουν στους κόουτς.
    Αλλά αφού το άρχισες θα το συνεχίσω.
    Μπορεί να γίνεσαι αξιωματικός εξ αρβυλοφυλάκων αλλα δεν γίνεσαι προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ας μιλήσουμε και για τον οργανωτή ΣΚ αυτόν του οποίου οι αθλητές σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μάθανε ότι τρέχουν στον Γ τελικό από την καθαρίστρια.
    Μην ακούσω μπούρδες περι διοικητικών , αρχηγού και άλλων γιατί την είχε ξαναπάθει πριν κανένα δίμηνο στο παγκόσμιο εφήβων στην Γαλλία.
    Ήταν η πρώτη φορά το 1990 που γινόταν αγώνες κατάταξης μετά την 12η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. είναι κρίμα να διαμορφώνει άποψη κάποιος από λόγια άλλων ,γιατί πάντα υπάρχει κάποιος υπεράνω υποψίας που μεταφέρει τα γεγονότα όπως θέλει προκειμένου να σπείρει τη διχόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. άποψη διαμορφώνεις και για αυτόν που σου μεταφέρει και σχολιάζει.
    Άλλα δεν είπες για το βλέποντας και κρίνοντας ,είναι κρίμα να πιάνεσαι από λέξεις και να προσπαθείς να αγιοποιήσεις τον ΣΚ, τα περισσότερα και κυρίως η προπονητική του δεινότητα ήταν φανερή σε όλους και όποιος κινούνταν στο χώρο μπορούσε να έχει ολοκληρωμένη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάντως ο ΣΚ κατάφερε να συγκεντρώσει 41 σχόλια (μέχρι τώρα τουλάχιστον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Eνώ το ποστ για την ασφάλεια κανένα.
    Αλήθεια τι έκανε επι των ημερών του ο Σ.Κ. για το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΚ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΚΑΝ ΑΠΛΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ . ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ta αποτελέσματα της δουλειάς των άλλων τα βλέπεις πάνω πάνω στην ανάρτηση. Στους συγκεκριμένους αγώνες ο ΣΚ φυλουσε τσίλιες μη πηδιέται η ΜΤ με τον ΣΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. συγνωμη αλλά εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω άλλο σε αυτή τη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. επειδή όμως ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις πολλά ξέχασες να αναφέρεις ότι στον πρώτο προκριματικό ήταν τελευταίοι και ο Nielsen δεν ήθελε ούτε να τους βλέπει και ο ΣΚ τους άλλαξε θέσεις επειδή πίστευε ακόμα σε αυτούς και ήρθαν πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τότε πήρε χαμπάρι ποιος μπορεί να ηγηθεί του σκάφους,όλο το καιρό πριν με δική του επιλογή σφαζόντουσαν και σιγόνταρε τον άλλο αυτόν που δεν του βγήκε να κάθεται επίκωπος στον προκριματικό.
    Που είναι η διορατικότητα του προπονητή;;
    Ποιανού προπονητή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μίσος αισθάνεσαι μόνο για άνθρωπο, εγώ ότι σχόλιο έκανα δεν το έκανα για τον άνθρωπο ΣΚ ,αλλά για την θητεία του ως υπάλληλος της ομοσπονδίας.
    Με πάσα επιφύλαξη και αν ισχύουν τα όσα εχω πληροφορηθεί για τον επίτιμο (Δημο Σταρενιο) ναι για αυτόν να αισθάνεσαι μίσος και ότι κακό υπάρχει.
    Δεν είδα να κάνεις κανένα σχόλιο για αυτόν ήταν ο άνθρωπος που στήριξε και στηρίχτηκε από τον ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τον ΣΚ δεν τον γνωρίζω επαρκώς ως άνθρωπο για να μου δημιουργηθούν τέτοια η άλλα συναισθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το μόνο που ξέρω για τον επίτιμο (Δημο Σταρενιο) είναι ότι μπορεί ο ΣΚ να τους έκανε όμιλο με τη δουλειά του αλλά σίγουρα του το ανταπέδωσε βγάζοντας όλο το μίσος και την κακία που είχε, πράγμα που σου διαφεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μόνο όμιλο, 6 χρόνια τον κρατούσε πρόεδρο ,γιατί ο ΣΚ είχε κοντινές επαφές με τούς συλλόγους και την δύναμη της κλήσης στην εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΣΩΜΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ(ενδυκτικά ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ 1ος 1ΧSB 6:58 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ 2ο Luini μετέπειτα αργυρό ολυμπιονίκη). ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΛΟΣ Η΄ΚΑΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΔΙΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΒΑΣΗΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. την πουστιά στον ΣΚ με την εφορία την έκανε ο επίτιμος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η παρέμβασή μου στην ωραία σας συζήτηση έχει μόνο σαν σκοπό να αποκαταστήσω την αδικία εις βάρος του Αρτέμη Μάτσα, ο οποίος είναι ο κατ'εξοχήν αντιπροσωπευτικός ρουφιάνος του ελληνικού κινηματογράφου.
    Ο Δήμος Σταρένιος έμεινε στην ιστορία ως ο "γερολαδάς" του "ο Χριστός ξανασταυρώνεται". Το "μίλησε να ξαλαφρώσεις, οι γερμανοί είναι φίλοι μας", ελάχιστοι το θυμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. το κακό είναι ότι στην Ελληνική κωπηλασία το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα διεκδηκούν τόσοι πολοί που χάνεις τη μπάλα.
    αλλά έχουμε και πολλές αδερφές του Λ.Κωνσταντάρα (άτιμη ζωή που άλλους τους αναβάζεις και άλλους του κατεβάζεις στα τάρταρατης γης)
    π.χ. ΓΚ max 162 ΚΣΦ (=περιορισμός στην βελτείωση απόδοσης) ΚΚ όταν τον περνάγαν εγκατέλειπε κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. δεν αναφέρω ονόματα γιατι δεν θα ήθελα να προσβάλω κανένα, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά για να αλλάξουν τα πράγματα θα πρέπει να καταλλάβουμε ότι η καμήλα βλέπει την καμπούρα του παιδιού της και όχι τη δική της και να προσπαθήσουμε ναδούμε τη δική μας καμπούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @S argentum
    Μια και ανέφερες τον ελληνικό κινηματογράφο δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την εθνική σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη τον ρόλο της οποίας έχει αναλάβει ένας προπονητής, ειδικά όταν ρίχνει με νάζι το μαλλί μπροστά στα μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πω, πω ανώνυμε φωτιές που άναψες!
    Ευτυχώς που λίγοι καταλαβαίνουμε τα αρχικά.

    @κακός
    ειλικρινά δεν το'πιασα, δεν πάει κάπου το μυαλό μου. Απλά να πω ότι είναι τυχερός που τα'χει και τα χαίρεται, γιατί εμάς μας πέσανε!

    Αλλά μια που πιάσαμε τον κινηματογράφο, θα μου δώσεις ή εσύ ή κάποιος άλλος δυο αρχικά για τον Mr. Bean της ελληνικής κωπηλασίας;
    Και δεν εννοώ από πλευράς εμφάνισης:-)
    Αν έχει πλάκα λέω να το συνεχίσουμε και με άλλους ρόλους.

    Τέλος, όταν αφήνετε σχόλια επιλέξτε ένα ψευδώνυμο για να διευκολύνετε το διάλογο.Πάλι ανώνυμοι θα είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @S Argentum
    Βρίσκω το ερώτημα προβοκατόρικο. Ενοείται οτι για Mr Bean της ελληνικής κωπηλασίας θα έβαζα τον ΓΚ. (με την καλή έννοια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ενοείς οτι για Mr Bean λόγω του ότι όλο γκάφες κάνει από τις οποίες βγαίνει κερδισμένος. Τότε ο ΙΚ σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @kakos & ανωνυμο

    μήπως το Γ είναι ίδιο με το Ι, αλλά στη δημοτική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @S Argentum
    ε γειά σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παιδιά πολύ μου αρέσει το παιχνιδάκι αυτό, οπότε ας βάλουμε κάποιους κανόνες: α) πρώτα αναφέρουμε το όνομα και δεύτερο το επώνυμο και β) το όνομα αναφέρεται ολοκληρο και όχι υποκοριστικό. Αναφέρω δυο εντελώς τυχαία παραδείγματα, Ιωάννης αντί για Γιάννης και Απόστολος αντί για Τόλης:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @epikopos varkas
    κερδίζεις πολυμίξερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. αφου ανοίξαμε συζήτηση ας μηλήσουμε και για κάτι άλλο.
    για τον Dr.Conconi ξέρει κανείς τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @ ανώνυμο

    τον αθλητίατρο? Με μια μικρή έρευνα που έκανα στο γκουγκλ βρήκα το τεστ του Κονκόνι. Θα το ψαξω και τα ξαναλέμε.
    Νομίζω όμως ότι πρέπει να μεταφερθούμε σε άλλο ποστ. Πόσα ακόμη σχόλια να αντέξουν ο Βίλυ και ο Γιάννης,σαραντάρησαν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κονκόνι τεστ

    http://www.geocities.com/HotSprings/3257/conconi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. βοηθός του dr.Conconi ήταν η γιατρός που μήλησε πέρσι στο σεμηνάριο της Ομοσπονδίας, σε μία μικρή έρευνα στο ιστοχώρο βρήκα εκτός από τα σημαντικά αποτελέσματα της έρευνας του κατηγορείθεικε για ντόπινγκ ενός τεραστίου αριθμού αθλητών.
    http://www.cyclingnews.com/results/2000/nov00/nov4news.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή