Δανιόλεια ΄08

Ακολουθεί ένα ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό βίντεο για τα ελληνικά δεδομένα από τους (αν και δεν ήμουν εκεί) σίγουρα πολύ επιτυχημένους ετήσιους αγώνες του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης υπό την επωνυμία "Δανιόλεια" προς τιμήν του ήρωα Πλωτάρχη του Ε.Ν. Αντωνίου Δανιόλου.

Και ποιους δε θα δείτε στο βίντεο: Τους προπονητές Δάνο και Αλέξη, τους πρωταθληταράδες αφους Γκουντούλα, τα "φιντανάκια" του Ομίλου, τον άψογο Λημνιό διαιτητή Σπύρο, τον απίθανο ΑΜΕΑ σκιφίστα Φίλιππο. Μόνο τον Πρόεδρο, τον κ. Τάκη και τον Θανάση δεν είδαμε. Μάλλον θα ήταν χωμένοι στα γραφεία και θα δούλευαν για τη διοργάνωση.

Ο Ο.Φ.Θ. διάγει τα καλύτερά του χρόνια. Έχει σταθερή διοίκηση, άριστες εγκαταστάσεις, προπονητές που νοιάζονται το σύλλογο, δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές (και εκπληκτικούς χαρακτήρες) με πολύ μέλλον μπροστά τους και τέλος πολλά παιδάκια να έρχονται από πίσω με κεκτημένη ταχύτητα από τους αφους Γκουντούλα. Επιπρόσθετα, το μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Θ. Μητρούσης είναι έφορος υλικού της ΕΚΟΦΝΣ και μέλος της επιτροπής υλικού της FISA!

Εγώ, σαν γέννημα-θρέμμα ΟΦΘίτης δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου