"Θέλουμε μία καλή αρχή" Α. Τσιάβου

http://www.novasports.gr/bloggerCV.aspx?a_id=247275


 "Θέλουμε μία καλή αρχή"

27/7 00:00
Γεια σας από το Λονδίνο!
Είμαστε ήδη αρκετές ημέρες εδώ με το άλλο μας... μισό, τη βάρκα μας, να φτάνει στο χώρο των αγώνων ευτυχώς χωρίς κανένα απρόοπτο! Όλα πήγαν καλά!
Ο καιρός είναι πάρα πολύ καλός προς το παρόν! Έχει αρκετή ζέστη και όχι πολύ αέρα, πράγμα που δεν θα το θέλαμε καθόλου! Για την Κυριακή μια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη είναι ότι θα έχει πιθανά κάποιες βροχές! Εύχομαι η εβδομάδα των αγώνων να πάει από άποψη καιρού το ίδιο καλά με την εβδομάδα που διανύουμε!

Οι εγκαταστάσεις στο χώρο των αγώνων είναι πάνω-κάτω οι ήδη υπάρχουσες, αλλά φυσικά δημιουργήθηκαν και νέοι πτυσσόμενοι χώροι για τις έξτρα απαιτήσεις των αγώνων! Το κωπηλατικό χωριό που μένουμε είναι όμορφο και όλοι οι χώροι ιδανικοί για να ξεκουραστείς, να διασκεδάσεις με κάποιο παιχνίδι και να γνωρίσεις και αθλητές-αθλήτριες από άλλες χώρες! Το μόνο παράπονο είναι η μετακίνηση, που λόγω απόστασης και μέτρων ασφαλείας μας παίρνει αρκετή ώρα κάθε φορά!

Μέρα με τη μέρα πάντως, νοιώθουμε να προσαρμοζόμαστε καλύτερα στο νέο περιβάλλον, στο ωράριο και τις συνθήκες προπόνησης! Μέχρι το τέλος των αγώνων περιμένουμε να νοιώθουμε ακόμα καλύτερα! Φυσικά υπάρχει και άγχος αν και εμείς θα το λέγαμε περισσότερο αγωνία!
Ο στόχος για τον προκριματικό της Κυριακής είναι να γίνει μια καλή αρχή! Θέλουμε να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας για τις πιο κρίσιμες κούρσες που θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα! Είναι μόνο η αρχή, όλοι θα τσεκάρουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τους αντιπάλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου