Επανέρχεται ο θεσμός της Βασιλόπιτας....

μετά από διακοπή 1 έτους η ομοσπονδία επαναφέρει τον θεσμό της Βασιλόπιτας και των βραβεύσεων των πρωταγωνιστών της προηγούμενης χρονιάς.
Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ήταν αδύνατο να γίνει βράβευση λόγω της τρίμηνης τιμωρίας 12 Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών
δείτε παλαιότερες αναρτήσεις εδώ και εδώ
Η ανακοίνωση από την σελίδα της ΕΚΟΦΝΣ




10/01/2011
Βραβεύονται οι κορυφαίοι του 2010
Τους κωπηλάτες και τις κωπηλάτριες που διακρίθηκαν το 2010 σε όλες της διεθνείς διοργανώσεις θα βραβεύσει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 στις 19:00 στο κτήριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι
Κατά την ίδια εκδήλωση θα βραβευτεί ο Πολυνίκης και πρωταθλητής Όμιλος του ΝΟΙ για την χρονιά που πέρασε  ενώ θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.
Αναλυτικά θα βραβευτούν:
Από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών : Ν. Γκουντούλας-Α.Γκουντούλας-Γ. Τσίλης-Σ. Παπαχρήστος (2η θέση), Α.Τσιάβου-Χ.Γιαζιτζίδου (3η θέση),Γ.Χρήστου-Γ.Τζιάλλας (3η θέση)

Από το παγκόσμιο πρωτάθλημα -23: Χ.Γιαζιτζίδου-Τ.Καλαμποκά (1η θέση), Π.Μαγδανής -.Κόνσολας (1η θέση),Σ.Παπαχρήστος (3η θέση),Γ.Κόνσολας-Μ.Μόρδος-Θ.Τραυλός- Ν.Αφεντούλης (6η θέση).

Από την Ολυμπιάδα Νεότητας :Μ.Ναστόπουλος-Α.Λαμπρίδης (2η θέση),Ε.Διαμαντη-Λ.Νταλαμάνγκα (3η θέση)

Από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών : Γ.Τζιάλλας-Γ.Χρήστου (1η θέση), Α.Τσιάβου-Χ.Γιαζιτζίδου (1η θέση),Ν.Γκουντούλας-Α.Γκουντούλας -Γ.Τσίλης-Σ.Παπαχρήστος (2η θέση)

Από το Παγκόσμιο Εφήβων : Μ.Ναστόπουλος-Α.Λαμπρίδης (1η θέση),Δ.Αγγελόπουλος (2η θέση), Κ.Σπυρίδου-Α.Σπυρίδου (2η θέση), Κ. Νικολαίδου (3η θέση), Ε.Διαμαντη-Λ.Νταλαμάνγκα (5η θέση),Γ.Αντώνη-Σ.Γιάνναρο (5η θέση)

Από το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο : Α.Τσιάβου (1η θέση), Ν.Γκουντούλας-Α.Γκουντούλας (3η θέση), Χ.Γιαζιτζίδου-Τ.Καλαμποκά (3η θέση)

Από το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο: Α.Τσιάβου (1η θέση), Χ.Γιαζιτζίδου-Τ.Καλαμποκά (3η θέση), Γ.Χρήστου-Γ. Τζιάλλας (3η θέση)

Από το Βαλκανικό πρωτάθλημα : Α.Δάφνης (1η θέση), Δ.Αγγελόπουλος (1η θέση), Κ.Νικολαίδου (1η θέση), Β.Νταλαμάνγκα-Ε.Διαμαντη (1η θέση), Κ.Μαγκλάρας -Γ.Αντώνης (1η θέση), Γ.Κάκος-Β.Χειμάριος-Κ.Κρέτσης-Π.Κωνσταντάς-Ν.Αναστασίου-Θ.Τριανταφύλλου- Κ.Βαγενάς -Π.Ζιάκας-Χ.Κρούτια (1η θέση), Η.Κούρος-Β.Χειμάριος (1η θέση), Μ.Ναστόπουλος-Α. Λαμπρίδης (1η θέση), Β.Αγγελόπουλος-Α.Δάφνης-Κ.Μαγκλάρας-Α.Γιώργος (1η θέση)
Επίσης θα γίνουν ειδικές  βραβεύσεις στον κ. Γιώργο Καζαντζόπουλο και τον Όμιλο Ερετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου