ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΛΟΥΔΙΑΣ 2011




Στον ποταμό Λουδία και στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών γιόρτασαν οι Δημότες του Δήμου Πέλλας με τον αγιασμό των Υδάτων και την ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Την Τελετή που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Ν.Ο.Γ. σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημότες του Δήμου Πέλλας και παρευρέθησαν  η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Θεοδώρα Τζάκρη, οι Βουλευτές Πέλλας κύριοι Ηλίας Θεοδωρίδης και Γεώργιος Καρασμάνης, ο νέος Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από τους  περιφερειακούς συμβούλους, Ιωάννη Ανδρίτσο, Ζωγράφου Μαρία και Καράμπελα Μαρία. Παρών ήταν φυσικά και ο Δήμαρχος του ¨νέου¨ Δήμου Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος με πολλούς Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Επίσης παρόντες και οι Διοικητές των Σωμάτων ασφαλείας που εδρεύουν στα Γιαννιτσά.
Στο ποτάμι με παρατεταγμένα πολλά κωπηλατικά και κανό-καγιάκ σκάφη με αθλητές του Ν.Ο.Γ. ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος αφού δέχθηκε ευχές για Καλή Χρονιά και πετυχημένη Θητεία στον Δήμο από το Δ.Σ. του Ομίλου και τους Πολίτες έκοψε την Βασιλόπιτα μοιράζοντας κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου