Mε τους πρωτοπόρους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΡΕΤΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ.
Και φέτος πολλά μέλη, φίλοι, γονείς και αθλητές του Ομίλου γιόρτασαν τα Θεοφάνεια στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας, με τον αγιασμό των υδάτων και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.
Στο Λιμανάκι του Ομίλου με τα κωπηλατικά σκάφη παρατεταγμένα και την παρουσία των παρευρισκομένων στην βεράντα του Ομίλου ο πάτερ Βασίλειος άγιασε τα ύδατα και ευχήθηκε στους αθλητές μας να συνεχίσουν την αθλητική τους δράση και προσπάθεια.
Μετά τον αγιασμό των υδάτων ο Πρόεδρος του Ομίλου Ερετών κ. Χαράλαμπος Μπακιρτζής  ανακοίνωσε την απόφαση του Δ.Σ.  για την βράβευση  των παλιών αθλητριών της δεκαετίας του 1950 στο αγώνισμα της τετρακώπου γυναικών   κ.κ. Μαρία Διακουμάκου – Εξαρχάκου, Ασημίνα Νεράτζη – Φιλιππούση, Μαίρη Γιάπαππα – Φργκούλη και Αγγελική  Τσιπριάνη – Νέγκα για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα και στον Όμιλο.
Μετά τις απονομές ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής εξήρε το τεράστιο έργο που κάνει ο Όμιλος για  125 χρόνια και παρότρυνε για ανάλογη συνέχεια.
Στην  τελετή παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Καρράς, ο Έφορος Αγώνων της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Μουτσάτοσς, οι κ.κ. Σπύρος Σπυρίδων, Αναστάσιος Νεράντζης, Μανώλης Μπεντενιώτης, Δημήτρης Καρύδης, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου