Στο sportsioannina.gr διαβάσαμε...

Τρίτη, 01 Ιούνιος 2010 14:29    Εκτύπωση E-mail
Πέρασαν το τεστ



Οι αθλητές του ΝΟΙ  Γ. Τσίλης και Γ. Τζιάλλας πέρασαν το τεστ του 
παγκόσμιου κυπέλλου και βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης Με πολύ καλές επιδόσεις πέρασαν ένα ακόμη διεθνές αγωνιστικό «τεστ» οι Γιαννιώτες πρωταθλητές της Κωπηλασίας, Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας. Οι δύο κωπηλάτες έλαβαν μέρος με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στο πρώτο για την φετινή χρονιά Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Μπλεντ της Σλοβενίας.
Αφού εξασφάλισαν αρχικά την πρόκρισή τους στον τελικό της Δικώπου άνευ πηδαλιούχου, οι Τσίλης και Τζιάλλας έτρεξαν στον τελικό και κατετάγησαν τελικά τέταρτοι, με μικρή διαφορά απ' τους αντιπάλους τους. Θέση ικανοποιητική, όσον αφορά την συγκεκριμένη διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν παγκοσμίου φήμης αθλητές. Αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το οποίο θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Νέα Ζηλανδία.
Βέβαια, πριν από αυτό οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα αγωνιστούν στο τρίτο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί 9 με 11 Ιουλίου στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

7 σχόλια:

  1. xaxaxaxaxaxaxax Gianneno to kentro tou kosmou! xaxaxaxaxa

    Oute anafora gia tous 3ous!!!!

    eee re gia gelia hmaste

    YG bravo se ola ta paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ "ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΔΙΚΩΠΕΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ -Ή ΙΣΩΣ ΔΙΚΩΠΟ ΜΕΤΑ (ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ,ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΩΠΟΣ,ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ-ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ" ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mi fovasai, oi tritoi exoun olo to sprwksimo apo tin ethniki omada ara de xanontai. Etsi einai auta. sthn Ellada briskomaste.opou mas sumferei ekei tha eimaste!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ νομιζω πως ο ιταλος θελει τους Γιαννιώτες για τη δικωπο, και τα αδελφια να αναγκαστουν να πεσουν στα ελαφρια.Παντως ο ανωνυμος 2 εχει δικαιο που αρχισε ενας ανταγωνισμος αντι να ειμαστε ολοι ενωμενοι.Συμφωνω να μη ξανααναφερθουμε γι`αυτο το θεμα και ας αφησουμε τα σχολια για το τελος της περιοδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia kentro tou kosmou den xero alla to oti ta giannena einai to kentro tis kopilasias edo kai 25 xronia den pistevo na to amfisbitei kaneis me epixhrhmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pros anonimo 02 Ιουνίου 2010 4:21 μ.μ

    who cares?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οσα δεν πιανει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή