Σε δημόσια χρήση παραδόθηκε το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά

Πηγή
Σε δημόσια χρήση παραδόθηκε σήμερα το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Ο χώρος μετατρέπεται σε οργανωμένο κέντρο αναψυχής και άθλησης και οι πολίτες θα μπορούν, πλέον, να έχουν ελεύθερη πρόσβαση, στο πλαίσιο της πολιτική αξιοποίησης των ολυμπιακών ακινήτων που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, σημείωσε ότι «το άνοιγμα του κωπηλατοδρομίου στο κοινό είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ενεργειών που προετοιμάζουμε και πραγματοποιούμε στην κυβέρνηση και στο υπουργείο με στόχο τη μεταολυμπιακή αξιοποίηση των ολυμπιακών Ακινήτων».


«Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου που περιλαμβάνει παρεμβάσεις στον Άγιο Κοσμά, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου, στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ», διευκρίνισε ο υπουργός.

«Στόχος της κυβέρνησης», όπως επεσήμανε ο Π. Γερουλάνος, «είναι να κλείσουν οι ‘’μαύρες τρύπες’’ στον αστικό ιστό που δημιουργήθηκαν από την εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Να επιστρέψουν με διάφορους τρόπους οι χώροι αυτοί στους πολίτες και να αποτελέσουν πηγές ανάπτυξης για την πόλη».

Στις εκδηλώσεις για το άνοιγμα του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου παρέστησαν, επίσης, ο υφυπουργός, Γιώργος Νικητιάδης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού, Γιώργος Πουσσαίος, αθλητές και πρωταθλητές της κωπηλασίας, του κανόε-καγιάκ και του Μαραθωνίου. 


Άλλους συνδέσμους για το ίδιο θέμα μπορείτε να δείτε εδώ
Ο σύνδεσμος του ΦΟΔΕΠΑΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου