Τελευταίο αντίο σήμερα

 πηγή www.corfutime.gr

Τελευταίο αντίο σήμερα στον αδικοχαμένο αθλητή του ΝΑΟΚ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 02:22
altΚηδεύεται σήμερα στις 5  στην Αλεπού ο αδικοχαμένος κωπηλάτης του ΝΑΟΚ Διονύσης Νικολούζος, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την Παρασκευή  κατά τη διάρκεια της προπόνησης για τους πανελλήνιους αγώνες κωπηλασίας στις εγκαταστάσεις του Σχινιά.
Τριήμερο πένθος

 Στο μεταξύ, το Δ.Σ .του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας συνεδρίασε εκτάκτως, μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του αθλητή του τμήματος κωπηλασίας του ομίλου Διονυσίου Νικολούζου, ο οποίος έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Αττικής κατά την διάρκεια των πανελληνίων αγώνων κωπηλασίας την 9η Απριλίου 2010, και αποφάσισε:

1.Κηρύσσει τον όμιλο σε τριήμερο πένθος.


2.Κατά την διάρκεια αυτού οι σημαίες του ομίλου στις εγκαταστάσεις του και επί των σκαφών του ομίλου να κυματίζουν μεσίστιες
3. Αναστέλλει, για το ανωτέρω διάστημα κάθε αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων του ομίλου αποσύροντας την ομάδα υδατοσφαίρισης νέων από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και τα σκάφη του τμήματος Ιστιοπλοΐας από τον αγώνα Κέρκυρα-Κασσιόπη-Κέρκυρα
4.Το Δ.Σ.να παραστεί σύσσωμο κατά την εξόδιο ακολουθία.
5 Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του ομίλου και εκ μέρους του Δ.Σ.
6 Να καθιερωθεί κωπηλατικός αγώνας με την ονομασία του αθλητή ο οποίος θα διενεργείται στην ΚΕΡΚΥΡΑ με επαμειβόμενο κύπελλο.


Η Ε.Π.Σ Κέρκυρας

Από την πλευρά του το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του αθλητή κωπηλάτη του Ν.Α.Ο Κέρκυρας Διονύση Νικολούζου, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά την Παρασκευή 9 Απριλίου, ενώ προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:''Ο τραγικός θάνατος του αθλητή, που ήταν μέλος της Εθνικής μας ομάδας κωπηλασίας, συγκλονίζει την αθλητική οικογένεια και όλη την κοινωνία της Κέρκυρας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Διονύση και τη συμπαράστασή μας στη διοίκηση του Ν.Α.Ο.Κ και στους συναθλητές του.
Ευχόμαστε ο θάνατος του νεαρού αθλητή να είναι ο τελευταίος στους αγωνιστικούς χώρους στη διαδρομή των όμορφων αγώνων του αθλητισμού.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στην επόμενη συνεδρίασή του θα εξετάσει τον τρόπο απόδοσης τιμής στον αδικοχαμένο αθλητή''.
 And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου