Μεγαλώνει η οικογένεια Πολύμερου

06/04/2010

Στο κλάμπ των ευτυχισμένων γονιών ανήκουν πλέον ο Βασίλης Πολύμερος και η Χρύσα Μπισκιτζή. Το ζευγάρι των  Ολυμπιονικών έφερε στον κόσμο στις 27 Μαρτίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρος 3.200 γρ. και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η Χρύσα Μπισκιτζή έχει ήδη αναχωρήσει από το μαιευτήριο «ΜΗΤΕΡΑ» όπου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και κάτω από την επίβλεψη του μαιευτήρα –γυναικολόγου της Νίκου Κουτσοδήμα και πλέον ζεί τις πρώτες μέρες της μητρότητας στο σπίτι.
«Είναι οι πιο όμορφες στιγμές που ζούμε μαζί με τη Χρύσα» εξομολογείται ο Βασίλης Πολύμερος και συμπληρώνει «Τέτοια συναισθήματα και τέτοια χαρά δεν μπορεί να σου προσφέρει κανένα μετάλλιο στον κόσμο».
"Αγώνες από του χρόνου"
Η έλευση του νέου μέλους στην οικογένεια του Βασίλη Πολύμερου και της Χρύσας Μπισκιτζή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Πεκίνου να απέχει τη φετινή χρονιά από την αγωνιστική δράση. «Δεν θέλω να αφήσω τη Χρύσα μόνη της αυτή τη δύσκολη χρονιά. Θα απέχω φέτος και από του χρόνου βλέπουμε» λεει ο ευτυχισμένος μπαμπάς.
Πάντως ο Βασίλης Πολύμερος θα βρεθεί στο Ολυμπιακό  Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα από  την Πέμπτη 8 Απριλίου ως και την Κυριακή 11 προκειμένου να αντικαταστήσει την Χρύσα στα προπονητικά της καθήκοντα  στον ΕΝΟΑ και να συνοδεύσει τους αθλητές της στην 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.   
t. And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου