76ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Από το kopilasia.gr






































Πρεμιέρα αύριο για το 76ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Ανοίγει αύριο Πέμπτη 8 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα  η αυλαία της Α΄ φάσης του 76ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που αφορά στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων , Ανδρών-Γυναικών ,Ελαφρών βαρών και Νέων ανδρών-γυναικών.
Συνολικά στους αγώνες που θα διαρκέσουν ως και την Κυριακή 11 Απριλίου θα πάρουν μέρος 430 αθλητές κι αθλήτριες οι οποίοι θα στελεχώσουν 263 πληρώματα , από 30 σωματεία όλης της χώρας , ενώ σημαντική θα είναι και η βοήθεια των περίπου 50 εθελοντών –τριών που δήλωσαν για μια ακόμη χρονιά παρόντες στην κορυφαία εσωτερική διασυλλογική διοργάνωση της κωπηλασίας.
«Και σε αυτή τη διοργάνωση θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το πολύ σημαντικό έργο που διατελούν σε όλη την Ελλάδα τα σωματεία , μέσα από το οποίο διατηρείται η ανοδική πορεία της ελληνικής κωπηλασίας όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος.
Η αυριανή πρώτη μέρα του 76ου πανελληνίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει 46 προκριματικές σειρές που αφορούν σε όλες τις κατηγορίες . Η πρώτη κούρσα έχει προγραμματιστεί για τις 8 το πρωί , ενώ η τελευταία αναμένεται γύρω στη 1 το μεσημέρι.  
And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου