Άλλοι τσάτσοι και άλλοι απάτσι

Τρίτη, 28 Ιούλιος 2009

Στον Πρωθυπουργό οι Νέοι


Με τιμές που αρμόζουν σε πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχτηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, την αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση της Ρόδου. «Μας κάνατε...
υπερήφανους. Είστε 19-20 ετών κι έχετε μεγάλη καριέρα μπροστά σας. Σας εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχίες, τόσο στην ομάδα σας όσο και προσωπικά», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην ελληνική ομάδα, ενώ έδωσε σε κάθε μέλος από ένα αναμνηστικό.

Οι διεθνείς χάρισαν στον πρωθυπουργό μία φανέλα και μία μπάλα της διοργάνωσης με τις υπογραφές τους, καθώς επίσης κι ένα μετάλλιο από τους αγώνες. Το «παρών» δεν έδωσαν ο αρχηγός Χάρης Γιαννόπουλος που παρέμεινε στη Ρόδο, οι Νίκος Παππάς και Λεωνίδας Κασελάκης που είναι άρρωστοι, ο Κώστας Παπανικολάου που θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη για να αρχίσει προπονήσεις με την Εθνική Ανδρών και ο Σπύρος Μούρτος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Οι Κώστας Σλούκας και Ευθύμης Τσακαλέρης επέστρεψαν από τη συμπρωτεύουσα όπου μετέβησαν χθες και ήταν παρόντες στην εκδήλωση, όπως επίσης και η... κούπα που κατέκτησε η ομάδα.

Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ανδρέας Μιαούλης, ο γενικός αρχηγός των Εθνικών ομάδων και μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας Γιώργος Κολοκυθάς, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο ταμίας Απόστολος Τασούλας. Παρών ήταν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.
postgame.gr. And here is the rest of it.

7 σχόλια:

  1. ntropi stous fasistes pou mas kibernoun!giati den upodextike kai tous pagkosmious tou Racice o kurios Karamanlis???mallon epidi o proedros mas den tou tonise poso galazia paidia eimaste emeis oi kopilates!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kostadinos Kariotis
    ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ "ΜΠΑΣΚΕΤ" ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΠΗΛΑΣΊΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!!!ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!ΕΚΟΦΝΣ,ΠΑΡΤΕ-ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΤΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΙΑΝΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στα παιδια μασ που δεν τουσ μουτζονουν ντροπη στον υπουργο μπασκετ και τον πρωθυπουργο ειχαμαι αλλεσ σκεψεισ για τον κυριο ο ιδιοσ εθνικοσ υμνοσ σε παγκοσμιο ακουστικε και εκανε περηφανουσ λιγουσ ρομαντικουσ ντροπη σε ολλη τη δημοσιογραφια τα παιρνετε ρε δεν σασ φτανουν η παχουλη μιστοι σασ σεβαστιτε ολλοι σασ των ιδρωτα των παιδιων μασ ωσ εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο κωστα σε χρειαζωμασται για τον καριωτη λεω μην το μπαιρδεψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχοντας τα ίδια συναισθήματα με όλους σας θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις.
    Oi δημοσιογράφοι είναι πεθαμένοι, απλώς δεν το ξέρουν ακόμη.Το μέλλον είναι το διαδίκτυο 2-WEB2 -και οι πολιτικοί πολύ σύντομα θα το προσκυνήσουν.
    Οι κωπηλασία δεν είναι το μόνο άθλημα που βιώνει αυτό τον αποκλεισμό.Λύση μπορεί να υπάρξει με την ένωση των αθλημάτων που αγνοούνται και την ίδρυση δικού διαδικτυακού τους φορέα προβολής.
    Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους κωπηλάτες και όσους δούλεψαν μαζί τους, που αγωνίστηκαν σε αγώνες του εξωτερικού για τις συγκινήσεις που μου προσέφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικος Θωμαιδης30 Ιουλ 2009, 12:05:00 π.μ.

    να τα λεμε μεταξυ μας μονο δεν φτανει.
    Ας στειλουμε ολοι mail διαμαρτυριας σε ολους τους πολιτικους, δημοσιογραφους, καναλια, εφημεριδες μεχρι να καταλαβουν η εστω να μας βαρεθουν,
    ας το κανουμε για το χατηρι των παιδιων - αθλητων μας, ας το δουμε σαν ενα προσωπικο - ομαδικο στοχο.
    Αλλα για να εχει νοημα αυτο, παντα επωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kostadinos Kariotis
    Εγω το έκανα !!!Έστειλα ε-μαιλ σε πολλούς φίλους βουλευτές και δημοσιογράφους ,ακόμη και στην ρηγιλης έστειλα !!Ο σκοπός είναι από εδώ και πέρα να σεβοντε το κόπο των παιδιών που τραβάνε κουπί!!Και η πλάκα είναι ότι αυτά τα παιδιά κωπηλατούν πλέον μόνο για την φανέλα και όχι για τα χρήματα και τα προνόμια που τούς έκοψε ο Υπουργός Μπάσκετ!!
    Κωστας Καρυωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή