Monster Truck Rowing


Αντιγράφω από Row2k.com:

Η φωτογραφία είναι από μια "πρωτοποριακή" κούρσα που έγινε στο κλείσιμο της "Rutherglen Sprints Regatta (Victoria, Australia) την Κυριακή 11/1/2009. Οι διοργανωτές την ονομάζουν "Monster Truck Racing", εμπνευσμένοι από τους αγώνες με τα θηριώδη 4χ4. Υπάρχει ένας βασικός κανονισμός: Ο πηδαλιούχος πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 90 κιλά! Κάποιοι βάζουν δύο μικρά παιδιά στη θέση του πηδαλιούχου για να συμπληρώσουν τα 90. Οι "Richmond Boys" προχώρησαν την "πρωτοπορία" παρακάτω. Ξεκίνησαν με δύο 90κιλους πηδαλιούχους, αλλά μετά από τις τρεις πρώτες κουπιές ο ένας πήδηξε μέσα στο νερό!!!

Σχόλιο: Οι άνθρωποι ανά την υφήλιο προσπαθούν να κάνουν το άθλημα πιο ενδιαφέρον, με "χάπενινγκς", για να προσελκύσουν κόσμο. Σ' εμάς η φαντασία λείπει (ίσως και η τόλμη). Εξαίρεση ο ΟΦΘ, που από τα τέλη της δεκαετίας του '90 υλοποιεί μια καλή ιδέα στα "Δανιόλεια", όπου στο τέλος του προγράμματος γίνεται μια κούρσα "σπριντ" με σκιφ σε απόσταση 500 μέτρων. Τα μετάλλια της κούρσας αυτής είναι από πραγματικό χρυσό, ασήμι και χαλκό.
Υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες, όπως σκυταλοδρομίες, σύνθετες διαδρομές με στροφές κλπ, που ειδικά τους αγώνες ανάπτυξης μπορούν να τους κάνουν ελκυστικότερους για τα μικρά παιδάκια.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης, πρέπει να πρωτοτυπήσουμε και να τολμήσουμε, εάν δε θέλουμε να γίνονται αθλητές μόνο τα παιδιά των παλιών κωπηλατών...

8 σχόλια:

  1. Οπότε coxman κόψε τη δίαιτα και άρχισε τα γιαννιώτικα σιροπιαστά! Πολύ ελαφρύς είσαι ρε παιδάκι μου!!!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edo eimaste.....
    31 xronia sto pidalio kai ton agona ayton den ton iksera. eriksa toso gelio poy katoyrithika.skeftomai na paro ton gio moy ton Romano kai na pao ekei toy xronoy.tha soy steilo mia foto poy eimai sto pidalio me ton gio moy. Giati an paro 30 kg tha me dioksi h Fofi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Argentum
    stile to emai-l soy na soy stilo thn foto na deis pos tha trexo ston agona. na tin valis dipla sthn alli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. S Αrgentum
    stile to emai-l soy na soy stilo thn foto na tin valis dipla stin alli na dis pos tha trexo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @coxman

    Δηλαδή είσαι 60 κιλά???? Πω, πω. Βλέπω την 8+ του ΝΟΙ μετά τον αγώνα να τρέχει στους ορθοπεδικούς!!!Μπας και σε ταϊζουν ο Βασίλης και ο Κώστας για να έχουν πελατεία?

    Στείλε τη φωτό στο epikopos@gmail.com και θα το πάρω. Γενικά ότι θεωρείς αξιόλογο να το μάθω ή να δημοσιευτεί στέλνε το στο παραπάνω mail.
    Χαιρετίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά το τον τερματισμό αν δεν πάει ένα πλήρωμα καλά, τι τους λέει ο πηδαλιούχος;;

    Δεν έχετε καλή φυσική κατάσταση ,είστε αγύμναστοι,πρέπει να χάσετε μερικά κιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mctsou,
    1ο τους λέει οτι δεν ήταν τυχεροί οι άλλοι που βούλιαξαν.
    2ο χωρίς αυτόν τον πηδαλ. θα παίρναν τον μπούλο.
    αλλάζω κατηγορία παίρνω Αrgentum
    κάτι έστειλα στον mctsou πήρες τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (1-2 ΜΕΡΕΣ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΙς ΠΑΛΊΟΤΕΡΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή