Επεισόδιο με την ανδρική ομάδα ?

Οι κεραίες του ιστολογίου έπιασαν στον αέρα κάτι φήμες για σοβαρό επεισόδιο με την ανδρική ομάδα στα μεγάλα κουπιά κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Σύμφωνα με τις φήμες αυτές και αφού τα μονά κουπιά ολοκλήρωσαν τις κούρσες στις δίκωπες, αναγκάστηκαν να περιμένουν πολλή ώρα μες' στο κρύο για τους αγώνες με τις τετράκωπες. Εκνευρισμένοι -και παγωμένοι- αποχώρησαν για τις εξέδρες, όπου μετά από συζήτηση -άγνωστο με ποιους- επέστρεψαν να αγωνιστούν. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φήμες, εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους κωπηλατώντας σε μη αγωνιστικό ρυθμό και χωρίς δύναμη ("πινέλο" στην κωπηλατική αργκό).
Είναι αλήθεια οι φήμες αυτές ή πάει κάποιος να μας σαμποτάρει;:-)))
Ποιος και τι τους είπε στις εξέδρες;
Πραγματικά έκαναν "πινέλο"στον αγώνα;
Όποιος γνωρίζει κάτι (φυσικά πρώτοι απ'όλους οι αθλητές), ας το καταθέσει στα σχόλια.

26 σχόλια:

  1. "Πινέλο" δεν λες τίποτα.
    Να φανταστείς ότι η καθυστέρηση αυτή έγινε για να μετρηθεί σωστά η ενεργειακή κατανάλωση.... σε σχέση με τα άλλα πληρώματα που έτρεχαν στα διπλά σκιφ.
    Πάντως η φωτογραφία που έβαλες είναι πολύ πετυχημένη.
    Το αποτέλεσμα ήταν να μη κληθούν οι μονοκουπίστες στο κοινόβιο της ΕΟ οι οποίοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στεναχωρήθηκαν πολύ και τα έβαψαν μαύρα. Να σημειωθεί ότι η καθυστέρηση ήταν πάνω από μία ώρα σε θερμοκρασία κοντά στο μηδέν.
    Το παραπάνω γεγονός στέρησε από τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ την ευκαιρία να αξιολογήσει την ετοιμότητα και την ικανότητα αθλητών όπως οι αφοι Γκουντούλα (1οι Παγκόσμιοι) Τσίλης και Τζιάλλας (1οι Παγκόσμιοι) Τσιομπανίδης και Γαβριηλίδης (1οι στο Ευρωπαϊκο)κλπ.
    Μας μπήκε καλά το 2009....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακέ
    οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για καθυστέρηση εξαιτίας των φύλλων αγώνα που άργησαν να εκτυπωθούν και που οι διαιτητές ζητούσαν για να προχωρήσουν οι αγώνες.
    Για το κρύο είναι έτσι όπως τα λες, οι αθλητές δάγκωσαν.....τα κουπιά τους.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν με αυτό τον τρόπο,(να ρισκάρουν δηλαδή ένα κρυολόγημα και να χάσουν από τους έφηβους), αφού εάν αρνιόταν να ξαναμπούν στα σκάφη η -αναμενόμενη- τιμωρία θα ήταν η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @S Argentum
    Κατ' αρχήν δεν πιστεύω ότι η μη κλήση κάποιου σε ένα κοινόβιο είναι τιμωρία.
    Δεύτερο πιστεύω ότι οι αθλητές έκαναν πολύ καλά γιατί έστειλαν ένα μήνυμα το οποίο όπως καταλαβαίνεις κάποιος το έλαβε (GP). Γι αυτό και αναγκάστηκε να πάρει μέτρα. Σίγουρα την επόμενη φορά που θα έχει τους αθλητές στο νερό με παγωνιά και αυτός θα είναι στους 26 C μέσα στον πύργο τερματισμού θα το θυμηθεί.
    Τρίτο σχετικά με τα φύλλα αγώνος ας μη το σχολιάσω. Όλη η καθυστέρηση έγινε για να ετοιμαστούν τα διπλά σκιφ γυναικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @κακός
    Τι περίμενες δηλαδή να τους αποκλείσει εφ'όρου ζωής από την ΕΟ. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήταν αναγκασμένος για προφανείς λόγους πειθαρχίας να τους τιμωρήσει, αλλά όχι φυσικά να τιμωρήσει τον εαυτό του!
    Τώρα για το λόγο καθυστέρησης, τι να σου πω, αυτά μου μετέφεραν, αυτά γράφω, δεν επιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. prepi epitelous,autoi pou plirononte apo thn EKOFNS (dietites,proponites,grammatis klp) na kanoun sosta tin doulia tous kai na min perimenoun apo tous a8lhtes (pou den pernoun fragko gia tis meres ton dokimasion) na einai apsogi se polikes sun8ikes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to lathos itan sto programma. i koursa tis 2- itan stis 11 k stin 4- stis 12:15. otan mpikan mesa to programma eixe allaksei k i koursa itan na gineis stis 13:15. to problima einai oti to ikseran mono ston purgo k kanenas den enimerwse kanenan. ta paidia de tha empainan sto nero gia na diamarturithoun alla upirkse tilefwnima apo ton italo pou tous eipe oti an den mpoun tha fugoun. etsi mpikan k apofasisan na kanoun auto pou ekanan gia tin elleipsi organwsis twn agwnwn. o italos tous ediwkse mono apo egwismo. etsi k alliws sto epomeno koinobio tha einai oli ekei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμο

    κι εμένα τα ίδια μου μετέφεραν. Και συμφωνώ με το σχόλιό σου. Τελικά έχουν δίκιο που λένε "una faccia,una razza"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο GP τους είπε ότι αν δεν μπουν θα φύγουν. Τελικά μπήκαν και έφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτον τα μονά κουπιά έχουν απόλυτο άδικο γιατί δεν περίμεναν μόνο αυτοί αλλά και τα καροϊδα οι έφηβοι οι οποίοι κυριολεκτικά πάγωσαν περιμένοντας τους κυρίους άνδρες μήπως καβάλησαν το καλάμι; να κατέβουν γιατί το καλάμι δεν γδέρνει κόβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. otan bgikan oi antres bgikan k oi efiboi. de tous eipe kanenas na bgoune, monoi tous to dialeksan. an ithelan toso polu na agwnistoun tote as kathontan mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. giati grafeis sta agglika?
    Patise Alt - Shift

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. den exw ellinika windows!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ανώνυμο
    στο control panel βρίσκεις τις "τοπικες ρυθμίσεις & ρυθμίσεις γλώσσας" (δε θυμάμαι πως λέγεται στα αγγλικά ακριβώς, ίσως language settings, είναι το εικονίδιο με την υδρόγειο). Εκεί προσθέτεις τα ελληνικά στο πληκτρολόγιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1 @ κάκος
    Δεν γράφει αγγλικά , τα ελληνικά του μέλλοντος γράφει(σίγουρα είναι ελληνικά αφού τα καταλαβαίνω) :-)
    2@ S Argentum
    Στην πλειονότητα των υπολογιστών που βρίσκονται σε χώρο εργασίας δεν αρκετά αυτά που προτείνεις αλλά χρειάζεσαι και δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή η στο δίκτυο για να αλλάξεις τα local settings.
    @ Όλους.
    Αν η δοκιμασία δεν γινόταν στο σχινιά αλλά σε μιά ρεγγάτα του εξωτερικού τι θα έκαναν τα μεγάλα κουπιά θα έβγαιναν να ζητήσουν το λόγο από τους διοργανωτές ή θα έκαναν υπομονή.
    Σας παρακαλώ μην αρχίσετε οι ξένοι είναι οργανωμένοι κλπ κλπ.
    Έχω μερικές απορίες
    Μόνο ο Ποστιλιόνε και οι Ομοσπονδιακοί βρισκόταν εκεί;
    Σωματειακοί δεν υπήρχαν ;
    Αν υπήρχαν τι έκαναν;
    Υπήρχαν πληρώματα που ήξεραν και έμειναν έξω κερδίζοντας πλεονέκτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ορθή επανάληψη.
    Υπήρχαν πληρώματα που ήξεραν και έμειναν έξω κερδίζοντας πλεονέκτημα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @mctsou
    Σε αγώνες του εξωτερικού τα μεγάλα κουπιά δεν θα έκαναν τίποτα. Θα έμεναν κρεμασμένα στη θέση τους. Οι αθλητές όμως θα διαμαρτύρονταν σίγουρα προς τους προπονητές τους οι οποίοι θα έπρεπε να απευθυνθούν στον διοργανωτή. Η εμπειρία μου από αγώνες του εξωτερικού λέει οτι οποιοδήποτε θέμα προκύπτει ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα.
    Σωματειακοί προπονητές υπήρχαν πολλοί και αυτό που έκαναν ήταν να βρίζουν αριστερά και δεξιά. Τι θέλεις να ακούσεις; οτι η γνώμη των σωματειακών προπονητών δεν έχει καμία αξία;
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο θέμα συζητάμε. Υπήρξε τιμωρία των αθλητών; Αν ναι θα έπρεπε να ανακοινωθεί στα σωματεία. Ή μήπως φοβούνται να το κάνουν; Σίγουρα η γνώμη των σωματειακών προπονητών καθώς και των αθλητών δεν μετράει αλλά των Ομίλων;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ή όπως θα έγραφε κι ο Ριζοσπάστης, "Λαέ, δύναμή σου η ψήφος σου!"

    Δυστυχώς, στην Ελλάδα μόνο δύο είδη συμπεριφοράς αποδεχόμαστε: Ή είμαι μαζί σου και ότι "μακακία" κι αν κάνεις κάνω "τουμπεκί ψιλοκομμένο" ή είμαι αντίθετος και χίλια καλά να κάνεις δεν ξέρω - δεν είδα τίποτε.

    Κύριοι, η κριτική δεν είναι πάντα αντιπολίτευση!

    Ο νοών, νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ s A rgentum
    Θα κρίνω ως ατυχή τον παραληλισμό με το όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για αντιπολίτευση αλλά για την ίδια την κυβέρνηση.
    @κακός
    Δεν νομίζω ότι θα έμεναν κρεμασμένα θα αγωνιζόντουσαν με όλες τις δυνάμεις και μετά... το περιέγραψες εσύ.
    Μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό στο Ρατζενπουργκ σε άλλη εποχή ,καλοκαίρι..
    Αυτο φυσικά δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να συμβεί και χειμώνα ή δεν κάνουν αγώνες με κρύο.
    Συνέχεια αποριων:
    Τα έξοδα διαμονη διατροφή ποιός τα καλύπτει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποια έξοδα εννοείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η τιμωρία των αθλητών ήταν να μην κληθούνε στο κοινόβιο.Να σας ρωτήσω κάτι άλλο? Αν αυτό γινόταν στον Πολύμερο τι νομίζετε οτι θα γινόταν? οτι θα καθόταν να ανεχεται ολη αυτή την ανοργανωσιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ κακός
    δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω .
    Δηλ όποις θέλει να έρθει στις δοκιμασίες έρχεται με έξοδα της ομοσπονδίας εισιτήρια accommodation με οτιδήποτε αποτέλεσμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ ανώνυμο
    Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Πολύμερο για να μπορώ να έχω άποψη πως θα φερόταν σε παρόμοια κατάσταση.
    Αλλά πιστεύω ότι ως πιο έμπειρος, θα αγωνιζόταν κανονικά και μετά θα ζητούσε τον λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @mctsou
    που τον είδες τον παραλληλισμό με το "όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ" και γιατί είναι ατυχής;

    Αρχικά, ο "κακός" υπονοεί ότι τα σωματεία (και όχι οι σωματειακοί προπονητές) έχουν ουσιαστική δύναμη μέσω της ψήφου τους, και αυτοί έπρεπε να αντιδράσουν και να αντιδρούν γενικότερα σε λάθη των Ομοσπονδιακών ή της Ομοσπονδίας Εγώ απλά δανείστηκα μια προσφιλή φράση του ΚΚΕ (που την ασπάζομαι πλήρως) για να τονίσω τη δύναμη αυτή της ψήφου.

    Με την τελευταία μου φράση εννοώ, ότι μπορεί να στηρίζεις κάποια διοίκηση με τη ψήφο σου, αλλά αυτό δεν σου αφαιρεί και δεν πρέπει να σου αφαιρεί το δικαίωμα της κριτικής, όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα!

    Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @S Argentum
    Συμφώνώ μαζί σου και ως προς τη προσφιλή φράση του ΚΚΕ και ως προς την τελευταία σου πρόταση.
    Απλά ήθελα να τονίσω ότι μιλάμε για σωματεία που είναι στο ΔΣ (κυβέρνηση administration).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δηλαδή λες ότι όλα τα σωματεία που ψηφίζουν είναι στη διοίκηση ή ότι οι "επαναστάτες" αθλητές προέρχονται από σωματεία που ο εκπρόσωπός τους είναι στη διοίκηση?
    Δεν το αντιλαμβάνομαι. Εγώ απλά λέω ότι πρέπει από τα σωματεία να υπάρχει, γενικά, κριτική απέναντι σε ενέργειες ή αποφάσεις που τις θεωρούν λάθος γιατί μόνο αυτά έχουν τη δύναμη να το κάνουν και όχι οι προπονητές, όπως σωστά είπε ο "κακός" πριν.
    Αυτό που προσέθεσα στα λόγια του "κακού" είναι ότι δεν πρέπει να φοβούνται για αυτό, όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα, εάν είναι συμπολιτευόμενα, γιατί η κριτική δεν σημαίνει "αντιπολίτευση", αντιθέτως βοηθάει τη διοίκηση να γίνει καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή