Άνοιγμα και μήκος κουπιού

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Παιδιά, είσαστε πολύ πίσω! Ανάλογα θέματα (ντοιιιιινκ!!), ίσως και καλύτερα (φσσσσσσσ - μποινγκ!!), έχουν παρουσιάσει Έλληνες εθνικοί προπονητές στα προπονητικά σεμινάρια αλλά και στο περιοδικό της Ομοσπονδίας. Άσε που έχουν διδαχθεί και στις σχολές προπονητών της ΕΚΟΦΝΣ. Ευχαριστώ για την προσφορά. Όσο για τους άλλους....να μοιράζεστε βρέ, να μοιράζεστε! που έλεγε και η γλυκιά Μαλβίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'σαι καλά Προμηθέα που μου θύμισες την Μαλβίνα , αλλά και τον Χάρυ Κλυν και τον Χαρίλαο Φλωράκη.
    Έλεγε που λες ο Κλυν σατιρίζοντας τον Φλωράκη.
    Σύντροφε Χαρίλαε λες να γίνει η κοινωνία πιο δίκαιη και να τα μοιραζόμαστε όλα.
    Σπίτι εχείς;
    Όχι.
    Αυτοκίνητο έχεις;
    ¨Οχι .
    Γκόμενα έχεις;
    Όχι πάλι ο σύντροφος.

    Ε τότε τι να μοιραστούμε σύντροφε ;
    Το ζάχαρο;
    Τα τριγλυκαρίδια;
    Ή την χοληστερίνη που έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
    ΑΚΟΛΥΘΟΎΝ ΟΔΗΓΙΕΣ.

    1. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΣ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Ή ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ
    2. ΕΑΝ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΙL sto epikopos.kopilasia@blogger.com ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΆΖΟΥΜΕ(έλεγχος για κοσμιότητα θεωρείται αυτονόητος)
    3.ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ EMAIL (ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ) ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ epikopos@gmail.com ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ. ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ BLOGGER H ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ GOOGLE ΑΝ ΕΧΕΙΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΠΑΡΑ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ Ή SIGN IN ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΕΙ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή